Miniinterrupce, jak probíhá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
23.7.20 22:15

@JancaS84 přítel se neudělal a ihned jsme přestali, tak jsme mysleli že to bude v pohodě, bohužel chyba. Cyklus mívám právě tak 26-27 dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
23.7.20 22:15

Dívala jsem se na stránky FNO v Porubě, tam vychází miniinterupce včetně anestezie na 4850 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.7.20 22:16

@Beckyttine5 k tomu ještě něco u gynekologa a tak..no snad to nejak seženeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35755
23.7.20 22:28
@Bohuzel6 píše:
@JancaS84 přítel se neudělal a ihned jsme přestali, tak jsme mysleli že to bude v pohodě, bohužel chyba. Cyklus mívám právě tak 26-27 dnů
Tak to by byla velká náhoda kdyby si z toho otehotnela. To bude spíš problém jinde.
@Bohuzel6 píše:
@Beckyttine5 k tomu ještě něco u gynekologa a tak..no snad to nejak seženeme

U gynekologa se nic neplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
23.7.20 23:11

Někde se Možná platí registrace, ale jinak nic, snad jen zrcátko na vyšetření za 30 Kč

Příspěvek upraven 23.07.20 v 23:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
23.7.20 23:16

Teď jsem se dívala tam, kam chodím já a za sepsání žádosti na interupci se tam platí 1000 Kč, takže pak zjistit na kolik to vyjde tam kam půjdeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.7.20 23:27
@Bohuzel6 píše:
@EvieK vracím se v sobotu hned si ho udělám, jsou ale nemůžu to udělat před rodiči bohužel. Kolik to bude celkově asi stát? Když jsem z ostravska.

těhu test koupíš v všech lékárnách a drogerkách a stojí kolem 40korun nejlevnější verze.
Nemusíš ho dělat před rodiči, stačí se ráno zavřít na wc. Součástí testu je návod, prostuduj a během chvíle máš jasno.
Pokud budeš těhotná a interrupci si nerozmyslíš, info najdeš na internetu i tady v četných diskusích…Není třeba zakládat další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.7.20 23:29
@Bohuzel6 píše:

pokud se neudělal, tak ti chybí k otěhotnění to základní - sperma. Tak se uklidni, těhotná nebudeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
23.7.20 23:33

Zase chápu, že když je s rodiči, tak jen tak do lékárny třeba nedostane, když řekne, že tam potřebuje, tak se hned budou zajímat, kam pak test vyhodí apod.. Teď už to stejně nezmění, tak ještě může těch pár dní počkat..
Ale taky si myslím, že to, že teď nemá menstruaci může být způsobeno stresem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14593
24.7.20 00:09

Jj mohlo se ti oddálit i z těch nervu, ze bys mohla byt těhotná :lol: ;) mne se to kolem těch osmnácti taky takhle stalo, taky zpozdeni týden, nervy jako blázen :mrgreen: ale byt tebou ještě se poradne rozmyslim, případné mimco by mělo mladou mamku a ty ve třiceti nebo lehce pp třicítce (nejlepší roky) už odrostle dítě a klid a mohla by sis poradne užívat života :mrgreen: já vim o čem mluvím :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a pokud mate normalni vztahy s rodiči, bylo by fajn jim o tom případně říct a probrat to i s nimi. Jako samozřejmě nemusíš, ale podle me je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
24.7.20 09:56

Miniinterrupce se provádí do 8 týdnů těhotenství počítáno od prvního dne poslední menstruace. Z toho, co píšeš plyne, že máš zpoždění už 9 dnů. Teď tedy nesmíš váhat, abys možnost tohoto šetrného zákroku nepromeškala, kdyby byl zapotřebí. Jestliže to přítel do Tebe nepustil, tak nebezpečí otěhotnění je malé, ale nic nepodceňuj a ještě dnes si udělej test abys věděla, jak na tom jsi. Před rodiči ani nikým jiným nemusíš tajit, že s přítelem žiješ naplno jako normální zdravá dívka. Je v pořádku, že jsi připravená na potrat, který Ti může zajistit klid ke studiu. Nepochybuj o tom, že řada děvčat děkuje za vysokoškolský diplom právě potratům. Bylo by ponižující, kdyby o tom, kdy a kolik budeš mít dětí, rozhodoval roztržený kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
25.7.20 22:28
@Lemrucha píše:
Miniinterrupce se provádí do 8 týdnů těhotenství počítáno od prvního dne poslední menstruace. Z toho, co píšeš plyne, že máš zpoždění už 9 dnů. Teď tedy nesmíš váhat, abys možnost tohoto šetrného zákroku nepromeškala, kdyby byl zapotřebí. Jestliže to přítel do Tebe nepustil, tak nebezpečí otěhotnění je malé, ale nic nepodceňuj a ještě dnes si udělej test abys věděla, jak na tom jsi. Před rodiči ani nikým jiným nemusíš tajit, že s přítelem žiješ naplno jako normální zdravá dívka. Je v pořádku, že jsi připravená na potrat, který Ti může zajistit klid ke studiu. Nepochybuj o tom, že řada děvčat děkuje za vysokoškolský diplom právě potratům. Bylo by ponižující, kdyby o tom, kdy a kolik budeš mít dětí, rozhodoval roztržený kondom.
@Lemrucha
@Lemrucha píše:

Moc hezky napsaný. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
31.7.20 15:21

Tak, dělala jsem si test byl pozitivní i gynekoložka mi těhotenství potvrdila..šance byla dost malá ale bohužel, stalo se. 4.8 jdu na mini, snad vše proběhne bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.8.20 11:08

Už máš tu nepříjemnost za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.8.20 22:34

Ano, nakonec jsem kvůli nachlazení nemohla pod narkózu takže jsem dostala tabletky, vše probehlo bez problémů, jen silnější ms. Díky bohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí