Je mi 26 let a nechci dítě

Anonymní
1.1.16 21:23

je mi 26 let a nechci dítě

Ahoj holky, Mám partnera se kterým jsem od mých 16, takže deset let. Letos mi bude 27 let a partner by chtěl už miminko. Já se na miminko ještě necítím. Asi jsem divná, ale ještě jsem nepocítila mateřský pudy. Nevím co mám dělat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
347
1.1.16 21:26

Řekni partnerovi, ze se na miminko ještě necítíš. Snad to pochopi. Dítě musi chtít vzdy oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.16 21:28

Zakladatelka - bohužel mu to nejde vysvětlit. Říká mi, že budu stará matka a že si najde někoho, kdo to dítě chtít bude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.16 21:29

Nejsi divná, já jsem otěhotněla v 35 kvůli věku (dítě jsem chtěla, ale měla jsem představu o jiné situaci kolem sebe, bohužel se mi nepodařilo sny uskutečnit a dál už jsem nechtěla čekat). Dřív prostě nebyla vhodná doba… Času máš dost ;)

• Citovat
  • Upravit
1762
1.1.16 21:30

Já to chápu, jenom si vždycky říkám, že když si vzpomeneš ve třiceti a ono to hned nepůjde, tak už toho času tolik není. Z biologického hlediska jsi teď v nejlepším věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.1.16 21:31

Ve Vašem věku jsem také nechtěla. Času je dost, ale musí to partner pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi

Jsi ještě mladá. Máš čas. Já říkala ihned na začátku vztahu, že děti ne.
Neporadím. Asi budeš muset se rozejít

• Citovat
  • Upravit
3436
@Anonymní píše:
Ahoj holky, Mám partnera se kterým jsem od mých 16, takže deset let. Letos mi bude 27 let a partner by chtěl už miminko. Já se na miminko ještě necítím. Asi jsem divná, ale ještě jsem nepocítila mateřský pudy. Nevím co mám dělat.

já nevím, opravdu nechceš změnit partnera, ti první nebývají ti praví. zatím máš času ještě nějaký ten rok, když mele chlap toto ve 26 letech asi to není to pravé ořechvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Zakladatelka- o tom žádná, že z biologického hlediska je 26 vhodný věk, ale já se prostě na to necítím.

• Citovat
  • Upravit
12936
1.1.16 21:34

Zkus dát partnerovi nějaký časový horizont, který ale pak dodržíš.
Pokud ani tak nebude srozuměný, pak si asi najde někoho jiného, na což má právo.
Na době, kdy chceme děti, se musí partneři shodnout. Měnit to je morálně přípustné jen z vážných důvodů.
Pokud máte o mateřství jiné představy, tak se k sobě třeba tak nehodíte.
Proti svojí vůli si dítě nepořizuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.16 21:34

Zakladatelka - o tom to také je, že partner je můj první a já nemám s čím porovnávat. Jen se bojím, že když se s ním rozejdu. Za pár týdnů mi bude 27 let a já nikoko jiného nenajdu a ejhle bude mi pak 30 a nebudu mít partnera s kým bych dítě mohla mít.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.16 21:35

Já řeším podobnou věc, akorát mi je 25 a všechny kamarádky v okolí buď už dítě mají a nebo ho plánují v příštím roce, zatímco já dodělávám školu a chci minimálně dva roky pracovat, partnerovi jsem to takto řekla a bohužel to musí akceptovat..ono ty dítě budeš nosit v bříšku, ty budeš na mateřské, ty s ním budeš doma..hlavně se nenechávej přemluvit, může se stát že toho pak budeš litovat

• Citovat
  • Upravit
2231
1.1.16 21:36

Musí být na to dva. Když se na dítě necítíš nedělej si ho. Budeš se o něj starat především ty.Bud tě má rád a počká, nebo je váš vztah přechozený a bude vám líp jinak..Musíte se cítit štastní a přirozeně a né mít dítě z donucení. To nikam nevede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.16 21:37

Zakladatelka - už jsme se o tom s partnerem bavili kolikrát. Vysvětlila jsem mu rozumně své důvody a obavy a on, že mu je 31 let a už se cítí starý a jak jsem již psala, že si najde partnerku, která s ním dítě chtít bude.

• Citovat
  • Upravit
77
1.1.16 21:37

Taky bych zkusila vysvětlit mu, že dítko musíte chtít oba, ale vidím, žes psala, že mu to vysvětlit nejde tak nevím :think: ale říkám si, když jste spolu od dětství tak by byla škoda zahodit takový vztah jestli Vám to celých 10 let klapalo…držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí