Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jejda, tak od takového bych se do kouta tlačit nenechala ani náhodou. Vidím tam spíš negativa než pozitiva. Dítě chce asi spíš jen kvůli věku(?)
Pokud spolu máte nadále zůstat a plánovat společnou budoucnost, chtělo by to dost věcí přehodnotit a začít se jinak chovat ![]()
26 není věk na dítě za každou cenu ![]()
A kolik mu je let..??
Takto.. z jeho pohledu to chápu, 10 let je 10 let, neni to, že jste spolu 2 roky, z tvého pohledu taky, jak holky psaly..
Buď mu vyhovíš- což myslím, že je blbost, když se necítíš, a má takové všelijaké názory, na druhou stranu bych se nedivila, kdyby to vyhrotil a rozešel se..
Sice takové případy znám z opačné strany, kdy ženy chtěli nějaký rok dítě, byli spolu dlouho a muž se pořád necítíl, tak to ukončily..ale tak chlap může jednat stejně
Zakladatelka- ptala jsem se ho jak by jsme to dělali, kdyby přišel o práci a on, že o ní nepřijde, že jí má jistou a jak jsem již psala, že o mimino, by se vždy postaral.
On právě není zvyklý mít jisty z domova. U nich doma taky neudrží korunu a věčně utrácí a neváží si manželského svazku.
Zakladatelka - ale zase ted dáváme na vše každý půlku na nájem, jídlo a to má přítel jednou krát větší výplatu než já. Já mám pár korun našetřených pro strýčka příhodu, ale to mám u táty, ale asi jen 43 000 Kč.
Tak to zase neni až tak věkově, já myslela, že třeba je starší třeba o 10-15 let od zakldatelky
@Anonymní píše:
Zakladatelka - ale zase ted dáváme na vše každý půlku na nájem, jídlo a to má přítel jednou krát větší výplatu než já. Já mám pár korun našetřených pro strýčka příhodu, ale to mám u táty, ale asi jen 43 000 Kč.
Nemyslim, ze je u tebe problem ve veku. Az najdes opravdoveho partnera, dite budes chtit mit treba hned. Ted jste spolu sice 10 let, ale za tu dobu jste se partnery nestali, jedete porad kazdy na sebe.
A tobě to tak s těmi financemi připadá v pořádku?
Nic bych nedala za to, že by ti na dítě dával půlku nákladů-přinejlepším, nebo třeba kolik uzná on za vhodné a to by bylo to jeho placení na dítě.
S jeho přístupem 50:50 po deseti letech vztahu, ačkoli máte odlišné příjmy, bych se tomu tedy vůbec nedivila.
Jak ty bys to chtěla s financemi?
@Anonymní píše:
Zakladatelka - ptala jsem se ho jestli ví, co obnáší mít dítě a on řekl, že jo. Že ne mimino by peníze klidně dával.
Jaaně, naslibuje hory doly a pak ti řekne, že přece z rodičáku v pohodě vyjdeš. běž od něj pryč, je to sobecké dítě
Zakladatelka - partnery jsme se nestali, protože on nechce žádný kompromis ohledně financí, nic budovat hnízdo, společně šetřit, vše na půl a protiúčtem. Máme společného psa a taky každý příspívá půlku na veterinu.
Zakladatelka - jak bych to chtěla s financema? Dávat peníze na jeden účet, poplatit nájem, poplatky a co je potřeba, pak nějaké kapesné pro každého, větší výdaje konzultovat a zbytek peněz nechat na účtě a šetřit na byteček a pak na mimčo.
Zakladatelka- máme finance vyloženě rozdělené na půl. I když třeba jedeme na výlet on platí benzín já jídlo.
@Sany80s píše:
A tobě to tak s těmi financemi připadá v pořádku?
Nic bych nedala za to, že by ti na dítě dával půlku nákladů-přinejlepším, nebo třeba kolik uzná on za vhodné a to by bylo to jeho placení na dítě.
S jeho přístupem 50:50 po deseti letech vztahu, ačkoli máte odlišné příjmy, bych se tomu tedy vůbec nedivila.
Jak ty bys to chtěla s financemi?
Zase na druhou stranu bydlí spolu jak dlouho, 4 roky?
Ale jasně, po 10 letech ty finance by to chtělo více spolu ![]()
@Anonymní píše:
Zakladatelka - partnery jsme se nestali, protože on nechce žádný kompromis ohledně financí, nic budovat hnízdo, společně šetřit, vše na půl a protiúčtem. Máme společného psa a taky každý příspívá půlku na veterinu.
Teda pokud ty nejsi troll tak fakt nevim, o cem premyslis ![]()
@Anonymní píše:
Zakladatelka - jak bych to chtěla s financema? Dávat peníze na jeden účet, poplatit nájem, poplatky a co je potřeba, pak nějaké kapesné pro každého, větší výdaje konzultovat a zbytek peněz nechat na účtě a šetřit na byteček a pak na mimčo.
Jakože za cca 3 roky našetříte na „byteček“?
Tušíš aspoň zhruba, kolik stojí „byteček“? ![]()