Je mi děsně

Anonymní
14.9.15 21:35

Je mi děsně

Ahoj, jsem tady dlouho, asi málokdo mne takhle zná, tak raději anonym.
V poslední době, hlavně večer na mne padá strašná nálada. Hraničí to s depresí, jsem úplně jiná, do ničeho se mi nechce, nemám energii a to ani přes den. V posledních letech jsem si prošla opravdu peklem, kdybych vyprávěla, zdá se to jak ze špatného filmu.
Beru AD, již déle, ale nezdá se mi, že by to mělo nějaký účinek.
Holky, nádor, odebrání dělohy a s tím možnost mít děťátko, rakovina u matky, znásilnění (příští měsíc bude soud a já budu muset svědčit) a úraz kdy musím chodit o berlích, do toho finanční problémy… Mám pocit, že jsem to všechno neměla přežít…
Je tady taky někdo, kdo zvládl odrazit se od dna? Nebo dát radu, jak to chtít udělat? K psychiatrovi chodím, je výborný, ale je toho tolik, že to nezvládám ani s tou pomocí lékaře.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
114
14.9.15 21:38

Xxkjůio

Příspěvek upraven 14.09.15 v 21:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.15 21:39

Pokud to nejde, doporučuji se z toho vyspat. Mě to navrhl můj psycholog, já odmítla, protože zatím nechci, aby se okolí dozvědělo, co mi je… Ale můžeš to zkusit. Nebo hospitalizace. Ať nemusíš nic řešit. Nemusíš mít doporučení, neodmítnou tě… Nemáš se za co stydět, natáhni ruku pro pomoc! Věřím, že ti bude líp…

(anonym - nemusí každý vědět, kdo že to tady trpí depresí)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.15 21:46

Spát mi nejde. Mám na noc léky, ale stejně je to k ničemu :( Hospitalizaci jsme uvažovali, ale z technických důvodů to nejde. I když je pravda, že bych nejraději někam zmizela… Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.15 21:47
@nezoufala píše:
XxkjůioPříspěvek upraven 14.09.15 v 21:40

Nerozumím.

• Citovat
  • Upravit
verinka13
14.9.15 21:51

Já ti rozumím..mně pomáhá víra. Taky dobří přátelé, kterým se můžu svěřit.

• Citovat
  • Upravit
5548
14.9.15 21:56
@Anonymní píše:
Spát mi nejde. Mám na noc léky, ale stejně je to k ničemu :( Hospitalizaci jsme uvažovali, ale z technických důvodů to nejde. I když je pravda, že bych nejraději někam zmizela… Zakl.

To znam bohuzela z moc dobre ale radim ti aby si s tim zacala neco delat nez se ti to fest rozjede a spadnes taky do tezke deprese :kytka:.Opravdu by nebyla hospitalizace mozna ani na 14.dnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
14.9.15 22:00
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem tady dlouho, asi málokdo mne takhle zná, tak raději anonym.
V poslední době, hlavně večer na mne padá strašná nálada. Hraničí to s depresí, jsem úplně jiná, do ničeho se mi nechce, nemám energii a to ani přes den. V posledních letech jsem si prošla opravdu peklem, kdybych vyprávěla, zdá se to jak ze špatného filmu.
Beru AD, již déle, ale nezdá se mi, že by to mělo nějaký účinek.
Holky, nádor, odebrání dělohy a s tím možnost mít děťátko, rakovina u matky, znásilnění (příští měsíc bude soud a já budu muset svědčit) a úraz kdy musím chodit o berlích, do toho finanční problémy… Mám pocit, že jsem to všechno neměla přežít…
Je tady taky někdo, kdo zvládl odrazit se od dna? Nebo dát radu, jak to chtít udělat? K psychiatrovi chodím, je výborný, ale je toho tolik, že to nezvládám ani s tou pomocí lékaře.

nahrnulo se ti toho moc i polovina věcí co popisuješ by porazila vola (pardon) čili mám dvě věci - jsi ohromně statečná, nejsi žádný srabík, pereš se jak nejlíp umíš…a za druhé.. v rámci hospitalizace co píšeš dál - jak jako nejde? Má ti tělo ještě víc ukázat že to jít MUSÍ? Ted máš povinnost o sebe pečovat a být na sebe hodná a jestli cítíš, že únik na chvíli, odpočinout si od všeho je to co potřebuješ, abys nabrala sílu, tak neváhej a udělej to, než ti to nafackuje ještě víc.. snad sma uznáš, že už máš naloženo až až.. myslím, že je na čase se trochu hýčkat a myslet na sebe.. ono to co nejde (technicky) prostě půjde.. uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
14.9.15 22:03
@Anonymní píše:
Spát mi nejde. Mám na noc léky, ale stejně je to k ničemu :( Hospitalizaci jsme uvažovali, ale z technických důvodů to nejde. I když je pravda, že bych nejraději někam zmizela… Zakl.

Neměla ta rada správně znít VYPSAT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.15 22:10
@Anonymní píše:

Není to jen o spaní, znamená to prostě být určitou dobu v posteli/na gauči, prostě někde v horizontální poloze, a neřešit nic. Je to prý poměrně nová metoda, vyžaduje hodně pochopení ze strany okolí, podporu. Není to jako hospitalizace, nechodí se na terapie, prostě jenom ležíš a ležíš, dokud to nepřebolí, dokud zase nebudeš mít sílu prát se…

@hanka.br. Nene, vyspat… Ale vypsat taky může ulevit…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.15 22:14
@hanka.br. píše:
Neměla ta rada správně znít VYPSAT?

Vypsat se, to je ono. Potřebuji o tom mluvit a jednou týdně u terapeuta je to sice hezké, ale nestačí mi to. Je mi prostě blbě. Nevím z čeho víc. Z toho, že jsem vykastrovaná, že už nejsem žena, že nemůžu mít prcka, že jsem nemocná, že mám nemocnou a dost sobeckou mámu? Říkám si, že každému by mělo být naloženo tolik, kolik unese, ale já už dál nemůžu. asi jsem křehotinka :nevim: A ten soud? Ten nezvládnu, bojím se, že tam zkolabuju.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.15 22:38

Taky toho nemám za sebou zrovna málo. Ale jsem relativně mladá, tak si říkám, co mě ještě čeká.
Já mám výhodu v mamce. Ta mě vždycky v těch nejhorších chvílích postavila na nohy. I když na si toho prožila taky dost.
Zrovna dneska jsme se bavily o tom, že jsem ještě poměrně mladá, takže klidně můžou přijít další věci. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.15 22:41
@Anonymní píše:
Taky toho nemám za sebou zrovna málo. Ale jsem relativně mladá, tak si říkám, co mě ještě čeká.
Já mám výhodu v mamce. Ta mě vždycky v těch nejhorších chvílích postavila na nohy. I když na si toho prožila taky dost.
Zrovna dneska jsme se bavily o tom, že jsem ještě poměrně mladá, takže klidně můžou přijít další věci. :jazyk:

Vždycky zamrzí, když to má někdo podobně. Jak se s tím biješ? Koukám, že máš podobně to, že ještě můžou přijít horší věci… Možná máme vybráno, ne? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.15 22:47

Mám poslední 4 roky také neskutečné. Jestli můžu radit, snaž se najít nějakou motivaci. Dlouhodobou. A k tomu každý den něco, co stojí za to. Cokoliv :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.15 23:02
@Anonymní píše:
Mám poslední 4 roky také neskutečné. Jestli můžu radit, snaž se najít nějakou motivaci. Dlouhodobou. A k tomu každý den něco, co stojí za to. Cokoliv :lol:

Mrzí mne to a děkuji za příspěvek, snad i u Tebe bude líp zakl

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí