Je mi divne.Proc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30628
20.1.09 17:58

Ja uz jsem zase na chvili usnula, a ted se taky valim. Vubec nic se mi nechce, ani jsem nevarila, byly topinky s volskym okem. Jednou se nic nedeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
20.1.09 18:07

To u nás dnes naštěstí dělal jídlo přítel :) Jinak by u nás byla asi dnes hladovka,nejsem schopná ničeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
20.1.09 18:24

tak k tomu vaření :wink: já dneska dělala palačinky, ale ani jsem nestihla ochutnat, neb kluci každý slupl 4 a bylo po palačinkách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
20.1.09 18:30

lacenko ,
ani se klukum nedivim. :wink: Taky bych si dala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
20.1.09 21:09

Pardnon, že vám sem lezu, ale holky rodíte nebo vaříte :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
20.1.09 21:37

JaninkoZ - a co chceš probrat ty? my jsme baby flexibilní, no a co když bylo Olí špatně z hladu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
20.1.09 21:41

:lol: Já jsem si dala právě sekanou s chlebem, rodit se nechystám :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
20.1.09 22:04

já snad rodit též hned tak nebudu :lol: :lol: ale na OLI musím myslet pořád, no holka ať už to máš za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
20.1.09 22:09

Tak vám všem co se chystáte, nebo za pár měsíců chystat budete, přeji rychlý porod a zdravé a krásné miminka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
21.1.09 09:14

a nemuze to byt „jen“ strevni viroza? ted to radi, ja to taky mela,rpvne jsem se to snazila zadrzovat,ale pak uz bohuzel to slo ven samo.

ale jinak pokud je to pred porodem,mohlo by to i neco naznacovat, ja jsem se pred porodem teda vzdy poblindila. jednou au v porodce na sale,ale pri druhem jsem to stihal jeste doma a stahy jsem moc nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
23.1.09 13:50

Ahojky holky , omlouvám se že sem dlouho nepsala, byla jsem v porodnici.Ve stredu rano jsem sla normalne do poradny ,zmerili mi tlak a nestacili se divit , jaky sem měla hodnoty, tak si me okamzite v porodnici nechaly,dostala jsem kapačky, uzasne mi pomohli ,tak me dnes pustili domu , ale to nejdulezitejsi je to,ze v pondeli tam jedem s pritelem znova a v 7 h rano nam budou KONECNE VYVOLAVAT POROD :lol: Tak nam holky držte palecky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
23.1.09 13:54

palečky samozřejmě držím, ale moc bych ti přála, aby si o víkendu porodila raději sama. No ale hlavně ať to máš rychle za sebou a celé pondělí a možná i úterý :wink: budu držet palečky. Jak jen to bude možné tak podej info…

Jo a nezapomeňte pořádně vyfotit bříško!!! Ať pak nelitujete, že nemáte pěkný obrázek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
23.1.09 13:58

No podle doktorů , sama od sebe pry pres vikend neporodim,ale zase zname doktory :lol: Budou mi to vyvolavat prave kvuli tomu vysokemu tlaku,tak sem zvedava.Mam strasne moc smisene pocity.Ale aspon uz to budu mit za sebou :lol: Uz chci drzet naseho Honzicka v naruci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
25.1.09 15:50

Držím placečky ať porod proběhne rychle a jste oba zdraví. Pak se pochlub až se vrátíte z porodky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí