Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky , tak se ode dneska citim nak divne.Silene me boli hlava, citim se strasne vycerpana , chvilema je mi i na zvraceni , ale drzim se.Co myslite je to normalni?Stalo se to taky nejake tehulce tady?Vubec nevim co to se mnou je.
Poradi mi nekdo?
že by další výjezd do porodnice? Tentokrát možná úspěšnější
Držím palečky ať je to ONO
Já jsem takhle v den, kdy jsem měla termín, přišla z kontroly v porodnici (kde mi řekli, že nic se nechystá), připadala jsem si jako spráskaný pes, úplně vyřízená, nedokázala jsem do sebe dostat ani kousek oběda, jenom si lehnout do postele a ležet.
No a během dvou hodin mi praskla voda a jela jsem do té porodnice zpátky
Tak ti to snad třeba tentokrát taky tak dopadne.
Mysliš že to vypadá na porod?Už si připadám jak debil , furt mi něco je a zas nechci znova plany poplach.A bolesti zadny nemam , tak neviiiiim. ![]()
Mě tak bylo den před porodem - od rána mi bylo divně a večer to začalo no a druhý den se narodil…
Nebo na tebe vlezla chřipka. Nebo lenora - nebo depka z toho, že tě čeká porod ![]()
Uvidíš za pár hodin ![]()
L.
Doufám že chřipka není nakažlivá přes monitor, tak jako těhu
![]()
Holky , kéž by…
Ale cestu do porodnice máme až zítra
Dnes sem tam volala na vysledky odberu krve a moci , co mi delali vcera , a nasli mi bilkovinu v ,moci , takze mam zitra radsi prijet.
Ja sa tak citim v poslednej dobe stále, ráno sa vygúľam z postele a dve tri hoďky tam lezem znova!!!
A včera v noci bolesti každých 5.min oblievala ma horúčava a nevedela som dýchať naplnil sa mi nos, ešte v noci som sa holila, že to príde a potom zas nič!!
Ráno som sa vážila aj váha mi spadla, no proste príznaky sú tu ale nič.....
Dr. dnes hovoril, že sa ešte stretneme o týždeň, ale čípok spotrebovaný hlavičku cítil ale že to neni ešte ono.
Nakoniec ma potešil, že ho možem prekvapiť že mi odtečie voda a pojdem.
lacenko , podle me pres ten monitor neni nakazlivy asi nic , protoze kdyz si procitam ruzny prispevky na tema porod atd. a stale nerodim,tak je mi to uz podezrely. ![]()
Ahojky, za poslední dva dny hodně klesal tlak, tak to by mohlo být ano. Každopádně přeju ať už je to ono a porod je rychlý a bez komplikací. ![]()
Ahoj, taky to mám za pár a dneska už jsem si šla kvůli bolesti hlavy a vlastně celého těla lehnout, poprvé jsem i na hodinku usnula. Že by?
Ahoj Oluscho, jestli jsem si dobře všimla - máš bílkovinu v moči. Já měla to samý - co nejdřív si změř tlak, jestli nemáš tlakoměr, skoč si k sousedům nebo do lékárny… Já to měla u obou dětí, nechci strašit, ale takhle Ti může začít preeklampsie a to není žádná sranda… Držím palce, Jana
Oluscha píše:
Ahoj holky , tak se ode dneska citim nak divne.Silene me boli hlava, citim se strasne vycerpana , chvilema je mi i na zvraceni , ale drzim se.Co myslite je to normalni?Stalo se to taky nejake tehulce tady?Vubec nevim co to se mnou je.Poradi mi nekdo?
taky se tak cítím a to už několik dní … že bych byla před porodem a nevěděla o tom?
![]()
A teď vážně … myslím, že spíš bys měla poslechnout radu JVP a změřit si tlak, pokud máš kde, kvůli té bílkovině v moči. Snad to nic nebude a nebo v tom „nejhorším“ případě jde o nadcházející porod
Jojo holky , tlak mám pod kontrolou.Já se sním léčim celý život ,sem tam uz me i posilala Dr.kvuli podezreni na preeklampsie do porodnice, ale nepotvrdilo se to.A dnes mam tlak krasný,ale děkuji za rady ![]()
Jinak sem si sla odpoledne na chvíli lehnout , asi na 3 hodky
A je mi už lepe.