Je moje dítě normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16783
20.3.12 19:42

myslím že je malej úplně normální ,náš malej teda taky nemluví umí máma,táta,bába,teta a auto je kchchch a vlastně všechno co má kola,ukáže že letí letadlo,přinese boty,umí paci paci,pápá, jak dělá kráva,prase ,pes, had ,žabičku,indiána,jak je veliký ,šiju boty ,kočička je nany ,rozumí bych řekla všemu ale prostě nemůluví,neřeším to co umí už umí docela dlouho ,na nočník nechce má hysterák,a jíst sám neumí jen do toho bouchá lžičkou neumí nabrat a rád krmí mě ale prázdou lžičkou ,komín stavět neumí,staví kroužky na tyčku a kelímky umí dát do sebe a na sebe dá tak 2 pak ho to nebaví takže asi tak.prostě každý dítě je jiný a nejde je porovnávat ségry děti mluvili v roce a druhý v roce a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
20.3.12 21:04

No já teda nevím, ale tvůj syn mi přijde moc šikovnej:-) Já mám okolo sebe děti, které jako ten tvůj mluvili až ve 2 letech i později a nikdo se nad tím nepozastavoval. A to, že je společenský, to mi nejde dohromady s autismem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.12 12:10

buď v klidu, já byla taky takové dítě, v roce a půl jsem taky ani nechodila (a to se mu ty věnuješ, já jsem samozřejmě byla dítětem v době, kdy to nikdo neřešil) a teď mám VŠ a iq 145 ;)

prostě každé dítě je originál a má svoje tempo vývoje :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML