Okamžité odebrání dudlíku

1475
19.3.12 15:40

okamžité odebrání dudlíku

Ahoj holky dnes jsme byli s malým poprvé u zubaře,zoubky má hezké,ale máme mu vzít okamžitě dudu,že má vydudlaný už předkus…neumím si představit usínání :,( nemáte některá zkušenost jak na to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2691
19.3.12 15:45

syn ve 21 měsících vyplivnul sám dudlíka poté,co jsem mu koupila jiný tvar a materiál..dal si ho do pusy,vyndal,kouknul na něj a řekl NA..a už ho do pusy nestrčil..to bylo odpoledne v autě,podotýkám,že v autě byl zvyklý dudlat a totéž na spaní ho měl vždy..večer jsem ho uložila,nabídla ten jiný dudel a on usnul s ním,ale v ruce..od té doby ho nevzal do pusy a když se zeptal,řekla jsem,že dudu má miminko v bříšku..tak nemusíš mu ho brát hned dneska,,ale postupně vysvětlovat a vzít definitivně do týdne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
19.3.12 15:47

Taky bych nebrala okamžitě…
ale připravila na to,že se třeba rozbije a pak už nebude
já to takhle říkala a pak jsme je ustřihla a prostě byly rozbité.....ale Matyáš byl starší teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
19.3.12 15:50

Ahoj zakladatelko,mám zkušenost a udělalo to tak i většina mých známých..dudlík vůbec nedávat,i když bude plakat,malý si zvykne.Za tři dny by mělo být po pláči.Takto jsme odnaučili malou. :)

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
19.3.12 15:52

http://www.aldentex.cz/…cu-2-ks-154/

• kup mu přímo ortodontický dudlík (schváleno přímo ortodontisty = stomatologové se specializací na „rovnátka“ a defekty patra). On se díky svému tvaru upřímě ani nedá pořádně dudlat a nemá jak vývoji zubů ublížit.
  • Citovat
  • Upravit
1475
19.3.12 16:01

Když on je hrozný,nedá se ničím ukecat,prostě chce dudu a hotovo jinak řev-je to bejk jak poleno,a v noci se často budí a uklidní ho jedině dudu,ale zkusím ten z odkazu-děkuji moc…samozřejmě ho chci odnaučit,ale pro ten začátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.3.12 16:04

ahoj no my začali postupně, když se dcera snažila mluvit po ránu s dudlíkem, že jí nerozumíme, že ho musí vytáhnout, postupně se ho tak naučila ráno odevzdávat sama, na spaní jí zůstal. To jsem pak jednou přijela od našich a řekla, že jsme ho asi ztratily, že ho nemůžu najít, pár dní to trvalo, než si zvykla, pořád se mnou hledala a nemohly jsme žádný najít, odpoledne někdy neusnula, pak byla nějaká viróza a zase spala normálně i odpoledne - hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
19.3.12 16:14

Jindra v září,to měl 1,5r.Prostě zašantročil hned dva dudly a neměla jsem náhradní-byl večer a víkend a nebylo zbytí.Po dvou nocích,které celkem ušly jsem se už nechtěla vracet k dudlíku.Do týdne v poho a to ještě se přidaly zoubky.Třeba se obrnit a vydržet a nabídnout plyšáka nebo nějakou hračku,co je vhodná do postýlky.Doporučuji max.dvě.Do každé ručičky.Přeji hodně zdaru a výdrže. :kytka: Pak pisni,jak jste na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
19.3.12 16:14

Ahoj u nás pomohlo koupit tvar dudlíku,který malý nemá rád :) myslím tím takový ten zkosený. To ho vytáhl a prohlížel si ho a zahodil,že ho nechce. Takhle to šlo parádně ale jak ho měla moje mamka na víkend tak si samotřejmě chlepeček postěžoval,že nemá „didi“ a babička honem koupila.. 8o :mrgreen: takže určitě pomůže,že se didínek rozbil nebo mu dát nějaký co nemá rád..děti už jsou ted tak chytré,že to pochopí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
19.3.12 16:15
andrys23 píše:
Když on je hrozný,nedá se ničím ukecat,prostě chce dudu a hotovo jinak řev-je to bejk jak poleno,a v noci se často budí a uklidní ho jedině dudu,ale zkusím ten z odkazu-děkuji moc…samozřejmě ho chci odnaučit,ale pro ten začátek.

Tak at si řve,však přestane :) nemůže si všechno vyřvat.

• Citovat
  • Upravit
1475
19.3.12 16:16

To on je chytrý až moc právě,a dudu mu chutnaj všechny tvary :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
19.3.12 16:17
Nikimu píše:
Ahoj u nás pomohlo koupit tvar dudlíku,který malý nemá rád :) myslím tím takový ten zkosený. To ho vytáhl a prohlížel si ho a zahodil,že ho nechce. Takhle to šlo parádně ale jak ho měla moje mamka na víkend tak si samotřejmě chlepeček postěžoval,že nemá „didi“ a babička honem koupila.. 8o :mrgreen: takže určitě pomůže,že se didínek rozbil nebo mu dát nějaký co nemá rád..děti už jsou ted tak chytré,že to pochopí ;)

Taky dobrá možnost :palec:

• Citovat
  • Upravit
1475
19.3.12 16:17
Breuovi píše:
andrys23 píše:
Tak at si řve,však přestane :) nemůže si všechno vyřvat.

Tak to opravdu u nás není nějaké vyřvávání věcí,ale v noci spí špatně a nic jiného ho neuklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
19.3.12 16:18
andrys23 píše:
To on je chytrý až moc právě,a dudu mu chutnaj všechny tvary :cert:

tak to je těžká situace :mrgreen: tak ustřihnout a prostě didi se rozbil.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
19.3.12 16:19

Ahoj, nám se osvědčilo dudlík propíchnout nůžkama nebo odstřihnout špičku. Když malej chtěl dudlík, tak jsem mu ho podala a on ho hned vyndal. Po propíchnutí nejde cucat. Během pár dní si na dudlík nevzpomněl. A bylo to bez pláče. Takové, že se ztratil nebo ho někde zapomněli, si myslím, že nepochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí