Je možné těhotenství, i když kojím?

303
4.3.12 10:05

je možné těhotenství ?

Ahoj holky :mavam: obracín se na vás s otázkou která tu už určitě byla.s manželem se snažíme o druhé dítě.první stále ještě v noci kojím.poslední MZ byla 16.1.mivám ji nepravidelmou,kontroluju si čípek a podle něj mi 6.2. začala ovulace,6 a7.2 jsme se s manželem tulili :hug: .7.2. se čípek uzavřel a stvrdl a11 - 13.2 jsem slabě špinila a od té doby mám hustý bíly hlen.Bt neměřím.bradavky mám o něco víc citlivé ale není to jak u prvního dítka,sem tam mě pobolívá podbříšek jak před MZa bívá mi i trochu nevolno.TT jsou negativní.na 100% mi to může potvrdit nebo vyvrátit Dr ale zajimá mě jestli jste to některá měla podobně :mavam: .jestli jste byly ťehu a testy byly negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3832
4.3.12 10:13

Moje kamarádka měla testy negativní až do 3.měsíce. Dávno měla těhotenskou průkazku a potvrzení od doktora, ale na testu pořád nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 10:13

Pokud by měla být ovu toho 7., tak jsi přes tři týdny po ovulaci a to už by podle mě test něco ukázal :nevim:
Jaké testy používáš? Jestli nějaké 25 jednotkové, tak bych zkusila ještě 10 jednotkový, třeba mamatest 10, pokud by ti ani ten neukázal, tak bych moc nedoufala…
Jinak čípek je potvora záludná, já ho taky sledovala a poslední dva cykly jsem měla buď ovu dvakrát za cyklus zhruba po týdnu nebo ten vypráskanej prevít kecá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
4.3.12 10:54

Pokud máš pochyby, tak si dojdi na krev jako samoplátce. Udělají to v každé laborce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
4.3.12 11:18

Gladys sledováni čipko mě hodně pomodlo při mém prvním dítěti ale po porodu se s ním nemůžu nějak domluvit :roll: testy jsem měla Gravitest a ještě nějaký bez názvu z drogerie teta.byla to nějaká červená krabička s jedním testovacím proužkem. ta krev není špatný nápad ale v týdnu jdu s nalou k lékaři tak si asi skočím zrovna k dr. jen se bojím že si bude myslet že jsem cvok :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
4.3.12 11:20

Renčo a ta kamarádka si byla jistá nebo měla jen taký pocit že by to mohlo být těhu?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 11:34

Hanko, já sledovala čípek po prvním porodu, měla jsem pak cyklus jak hodinky, tak jsem přesně věděla, kdy se to blíží a v pohodě, teď po druhém to bylo taky, že jsme se nějak nemohli domluvit, čípek mi přišel v podstatě pořád otevřený, no prošli jím dvě děti, tak úplně pevný být nemůže :lol: Mě ještě totiž napadá, zda to špinění nemohla být teprve ovu, plodný hlen v bílý někdy přechází už v den ovulace. To bys teď byla tak 20DPO, testy předpokládám ty méně citlivé, tak by tam ještě nemuselo být nic vidět. Skoč si na tu krev, to je nejjistější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
4.3.12 11:59
hanka27 píše:
Renčo a ta kamarádka si byla jistá nebo měla jen taký pocit že by to mohlo být těhu?? :)

Strašně ji boleli prsa, ale přitom ms měla. Šla k doktorovi, ten jí řekl, že je těhu. První test jí vyšel pozitivní až na začátku třetího měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
4.3.12 17:17

gladys no já nikdy při OVU nešpinila a ten hlen mém od té doby stále stejny. :nevim: asi si to nalhávám i ty příznaky při prvnim byly silnější. no naděje umíra poslední a navíc to zkoušíme krádce tak můžu být ještě v klidu,jen mě zajimalo jestli se některá s tím setkala :mrgreen: .....ale bylo by fajn kdyby malá měla tak brzo sourozence :dance: a ty máš kolik dětí? já bych chtěla tři ale manžel dvě.třeba ho za pár let přemluvím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.3.12 23:40

Já mám zatím dvě, třetí na cestě velmi čerstvě :lol:
Já jsem zažila při ovu jednou krvácení, jednou špinění :nevim: Takže já už to fakt beru, že nikdy nic není stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
5.3.12 08:15

jééé tak to moooc gratuluju :potlesk: ono to tak asi bude že je to pokaždý jinak no uvidíme co z toho bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.17 14:39

Tehotenstvi ?

Ahoj holky
S přítelem se snažíme o miminko již několik měsíců a stále nic. Když jsme srpnu odjížděli na dovolenou měla přijít ms tak jsem dělala tehu testy a byla na prohlídce jestli se náhodou nezadarilo a nic. Samozrejme jsem nechtěla své dny mít na dovolené tak jsem si nechala předepsat prášky na oddaleni(orgametril). Po vysazeni prášku MS dorazila po třech dnech ale slaba a jen na tři dny, kdy normálně je o dost silnější a trvá 6 dni. Mám teď hrozné navaly horka, chodím pořad ná malou a cítím se děsně unavená. Myslíte ze je možné ze jsem otěhotněla v době bráni orgametrilu nebo těsně před menstruaci? Mate nějakou zkušenost?… Test jsem nezkousela, myslím ze je ještě brzy je to 10 dni od styku.

• Citovat
  • Upravit
27263
9.9.17 15:06

Spíš si myslím, že jsou to vedlejší účinky toho Orgametrilu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí