Zkušenosti se Sanusem Pardubice

2511
2.3.12 23:16

zkusenosti se Sanusem Pardubice

Ahoj holky,

chtela bycj se zeptat na Sanus v Pardubicich. Zkusenosti a jestli jste neco platili za prvni vstupni konzultaci a za IUI. Predem dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6902
3.3.12 00:06

Ahoj, my tu máme uzavřenou skupinku, všechny jsme začínaly v Sanusu v HK nebo v Pardubicích. My na něj prostě nedáme dopustit ;) Pokud vím, za vstupní konzultaci se neplatí a za mě IUI stávala 500 Kč. Ale to je dávno. Jinak je tam paní dr. Novotná, ta je prostě skvělá (teď tam posílám svou ségru), fakt ji doporučuju. Je tam ještě jeden doktor, ale jméno Ti teď neřeknu.
Já myslím, že jsou všichni milí a rozhodně profíci. Takže asi tak. … no a kámoška tam dělá na dospáváku (to připadá v úvahu jen po odběru vajíček), takže se nemusíš ničeho bát, jsou fajn.
Držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2511
3.3.12 08:14

Moc dekuji,

mi tam jedem 29.3. na spermio tak uvidime jak to dopadne. Tak sbiram info co a jak. Kdyby jsme museli jit na vstupni konzultaci tak abych vedela co nas ceka. Jeste jsem se chtela zeptat jestli si uctujou neco za dovysetreni a testy. Zvazuji IUI na IVF finance nemame. I s pojistovnou je to palka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
3.3.12 10:49

Ahoj, já jsem z pardubického Sanusu po IVF těhotná hned napoprvé a musím říct že jsem byla maximálně spokojená. Chodila jsem k paní doktorce Novotné a je to opravdu profesionál na svém místě. Přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
3.3.12 10:50

jinak já byla na IUI jenom jednou stálo to 1000,– a nevyšlo to…tak jsme nechtěli čekat a šli jsme rovnou do umělého.Konzultace byla zdarma…max těch 30,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
3.3.12 10:51

…můžeš zaskočit do naší diskuze https://www.emimino.cz/…s-pce-67925/ :) Jsme tam všechny ze Sanusu buď z Pardubic nebo z HK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí