Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky.
Rozhodla jsem se pít kontryhelovy caj. Vůbec mi teda nechutná a tak se musím vždy přemlouvat, abych si ho šla vůbec uvařit. Opravdu se ho snazim i pres nechut pit! 2× jsem vynechala a poznate to v grafu. Po oba 2 dny mi BT vylitla nahoru.
Tak me napadlo, zda to nemuze ovlivnit vyznaceni OVU? Protoze se vzdy pije jen do ovu a pak BT stoupne. Nemuze mi BT vzdy vylest diky tomu,ze prestanu pit ten cajik? Treba si jen myslim, ze OVU byla a ono to jen udela vysazeni cajiku? Je to jen ma teorie… Doufam, ze spatna!! Co myslite?
Nevím, mě teda Kontryhel BT nijak neovlivňuje. Piji ho už víc jak půl roku a nepoznala jsem žádný rozdíl.. A taky se stalo, že jsem ho nějaký den zapomněla
Tím chci teda říct, že si myslím, že BT neovlivňuje, ale jsem zvědavá, co na to ostatní..
Ahojky taky si myslím, že čaj BT neovlivňuje. Jen u některých žen zkracuje cyklus. Mě dnes doktor řekl (snažíme se o mimi), že bych čaj raději neměla pít protože stahuje dělohu. Doporučil mi Kotvičník tinkturu, kyslelinu listovou a B6.
Ahojky,
taky si myslím že na BT nemá vliv. Jestli ti čaj nechutná,jako mě, tak si ho kup v kapkách a máš po problému. Jsou skvělé.
Cleaao, fakt jo,to s tou dělohou. Mě ten můj(gyndař) řekl, že o tom mi nic nepoví, jsou to jen bilinky a on o nich nic neví. Ale doporučuje se právě na lepší růst sliznice.
Jestli se nám to tentokrát nepovede, tak kontryhel vyměním za Femigard.
No já jsem pila kontryhel už před prvním těhu. A teď mi na to můj nový dr řekl tohle. On bylinky podporuje takže jsem dala na jeho rady. Jinak mě čajík chutná. ![]()