Snižuje kontryhelový čaj BT?

5957
2.3.12 09:13

Snižuje kontryhelový čaj BT???

Ahoj holky.
Rozhodla jsem se pít kontryhelovy caj. Vůbec mi teda nechutná a tak se musím vždy přemlouvat, abych si ho šla vůbec uvařit. Opravdu se ho snazim i pres nechut pit! 2× jsem vynechala a poznate to v grafu. Po oba 2 dny mi BT vylitla nahoru.
Tak me napadlo, zda to nemuze ovlivnit vyznaceni OVU? Protoze se vzdy pije jen do ovu a pak BT stoupne. Nemuze mi BT vzdy vylest diky tomu,ze prestanu pit ten cajik? Treba si jen myslim, ze OVU byla a ono to jen udela vysazeni cajiku? Je to jen ma teorie… Doufam, ze spatna!! Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24870
2.3.12 13:14

Nevím, mě teda Kontryhel BT nijak neovlivňuje. Piji ho už víc jak půl roku a nepoznala jsem žádný rozdíl.. A taky se stalo, že jsem ho nějaký den zapomněla :nevim: Tím chci teda říct, že si myslím, že BT neovlivňuje, ale jsem zvědavá, co na to ostatní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
2.3.12 13:25

Ahojky taky si myslím, že čaj BT neovlivňuje. Jen u některých žen zkracuje cyklus. Mě dnes doktor řekl (snažíme se o mimi), že bych čaj raději neměla pít protože stahuje dělohu. Doporučil mi Kotvičník tinkturu, kyslelinu listovou a B6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
2.3.12 20:15

Ahojky,
taky si myslím že na BT nemá vliv. Jestli ti čaj nechutná,jako mě, tak si ho kup v kapkách a máš po problému. Jsou skvělé.
Cleaao, fakt jo,to s tou dělohou. Mě ten můj(gyndař) řekl, že o tom mi nic nepoví, jsou to jen bilinky a on o nich nic neví. Ale doporučuje se právě na lepší růst sliznice.
Jestli se nám to tentokrát nepovede, tak kontryhel vyměním za Femigard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
2.3.12 20:17

Jééé sorry ta hrubka tluče do očí, no fůůj :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
2.3.12 20:37

No já jsem pila kontryhel už před prvním těhu. A teď mi na to můj nový dr řekl tohle. On bylinky podporuje takže jsem dala na jeho rady. Jinak mě čajík chutná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
2.3.12 20:42

Tak to musím proštudovat, dík. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
2.3.12 20:57

:D je fakt, že já to nějak nehledala