Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny
jsem z těch testů bezradná
opravdu nevím jestli jen testuju v nesprávnou dobu nebo u mě ovulace neprobíhá vůbec? Asi žádný z těchto testů se nedá považovat za pozitivní že?
děkuju za rady…
Já dle ovu testů taky ovu neměla, nejsilnější čárka byla o polovinu slabší než kontrolní, ale protože jsem otěhotněla, tak ovu byla 100 % a podle BT taky, takže jsem se na ovu testy vybodla. Zřejmě máš taky nízkou hladinu LH.
Vejdunka…kdysi jsem vyčetla,že stačí,když je okraj čárky stejně silný jako kontrolní.....což mi přijde jako ten 3.zhora…
S ovu testy zkušenosti nemám. Ale myslim si,že by možná bylo lepší se nestresovat s nějakym ovu testováním a nechat tomu volný průběh. Dle počtu testů nemůžeš dělat nic jiného ![]()
negativní jsou bohužel všechny, ale to nutně neznamená, že jsi neovulovala, někdy se hladina LH hormonu zvedne jen na krátký čas, takže to teoreticky ten test dělaný jednou denně nemusel zaznamenat. Taky záleží na množství vypité tekutiny, test se nemá dělat z ranní moči, nejlépe dopoledne nebo odpoledne a cca 4 hodiny předtím moc nepít, aby nebyla zředěná moč…
taky myslím, že jsou negativní, ale souhlas s příspěvkem přede mnou, mohla jsi to prošvihnout… a taky to má každý jinak, a každý cyklus nemusí být ovulační - u mne je ta čárka silnější než kontrolní dva dny po sobě, to vypadá fkat úplně jinak.
Vejdunka - Podle mého jsou taky všechny negativní!
Ale buď v klidu, jelikož tento měsíc řeším úúúplně stejný problém! Testů jsem si udělala už 7 a všechny negativní!
Já tam tu druhou čárku nemám vůbec!
Dnes jsem už 23.den cyklu a podle testů stále neproběhla…
Takže se na nějaký testování příští měsíc vyprdnu a nechám to zcela a jistě náhodě! Navíc ty testy jsou docela finančně nákladný - já jich měla 5ks za 200,– ![]()
Boboušek - taky si vždycky říkám že další měsíc na testování prdím ale stejně mi to neda a testuju jak prdla
jinak testy si objednávam z netu od značky Life Light v balení jsou 2 kusy a vyjde to na cca 24,– za krabičku ![]()
Vejdunka - Fakt? 2ks za 24,– ???? Tak to jsem teď akorát naštvaná, protože 52,– mi za jeden přišlo fakt moc, ale nezbývalo mi nic jinýho! Děkuji za tip! ![]()
Věřím, já jsem taky taková povaha, že řeknu, že s testováním končím, ale pak to nevydržím!
No nic, testíky objednávat nebudu, tudíž je doma mít nebudu, tak mě to nebude lákat a kdyžtak bych to zase zkusila následný měsíc! ![]()
vejdunka píše:
Boboušek - taky si vždycky říkám že další měsíc na testování prdím ale stejně mi to neda a testuju jak prdlajinak testy si objednávam z netu od značky Life Light v balení jsou 2 kusy a vyjde to na cca 24,– za krabičku
Já je znám a jednou jsem měla štěstí, že v jedné krabičce jsem místo 2 kusů měla rovnou 4! ![]()
Boboušek píše:
Vejdunka - Fakt? 2ks za 24,– ???? Tak to jsem teď akorát naštvaná, protože 52,– mi za jeden přišlo fakt moc, ale nezbývalo mi nic jinýho! Děkuji za tip!
Věřím, já jsem taky taková povaha, že řeknu, že s testováním končím, ale pak to nevydržím!No nic, testíky objednávat nebudu, tudíž je doma mít nebudu, tak mě to nebude lákat a kdyžtak bych to zase zkusila následný měsíc!
Oni je mají jen v nějaké lékárně. Zkus se podívat po netu a pak si je vyzvedni osobně. Pokud to bude možné. Jsou kvalitní.
Sumaya - O.K.
Díky! Ale další měsíc asi vydržím a testovat nebudu… ![]()
Zkus mrknou na eBay, tam se prodávají testy za 6,– jeden i s dopravou (různé varianty v prodávajícím množství). Je to z Británie, bez problémů, akorát se musíš zaregistrovat a mít aktivovaný PayPal. Pro ty, co testují do úmoru
je to výhodné.
Sumaya - Jééé ahoj!
Teď koukám, že jsme se potkaly i v diskuzi na atopický exem, co???
Jsem zvědavá, až se jednou zadaří otěhotnět, jak se exem zachová! ![]()