Je možné, že se mu líbím?

Anonymní
16.10.22 17:50

Je možné, že se mu líbím?

Ahojky, před pár týdny jsem začala chodit na vysokou školu a trochu jsem začala pokukovat po jednom klukovi. Shodou okolností si začal sedat blízko mě na různých přednáškách a i o laborkách zavítal k mému stanovišti. Už jsme se i vzájemně bavili a byli posedět párkrát na pivku, ale v rámci celé party. Nicméně se mě dost vyptával, kde bydlím, mám pocit že mě sem tam i pozoroval (ale jak říkám, mám pocit, já se ze stydlivosti na něj tolik nekoukala :oops: ), dokonce mi chtěl půjčit mikinu, když jsem zimou drkotala zubama a při odchodu mě přemlouval, ať tam ještě chvilku s nimi zůstanu. Je možné, že se mu líbím, anebo je to spíše milé, přátelské gesto? Upřímně jsem nikdy ve vztahu nebyla a nějakým mužským singálům tolik nerozumím. Co si o tom myslíte? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
633
16.10.22 18:08

Líbíš se mu. Jak se chová k ostatním holkám z party?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.22 18:21

@Rimonsiley nepřijde mi, že by s nimi mluvil nebo za nimi častěji chodil. Jen reaguje na hromadné konverzace. Když už, tak je právě s klukama z oboru. Nicméně si nechci mylně fandit, mně se docela líbí, ale nechci se zbytečně zklamat.

• Citovat
  • Upravit
185
16.10.22 18:29

Měla jsem to v prváku na vejšce podobné. No vyšlo to asi na počtvrtý, předtím jen mé dohady a plané naděje… No bylo to peklo. Moc nad tím nedumej, dej na intuici a nech to plynout. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
16.10.22 18:46

Nech to plynout, a pokud by se to uz nejak moc tahlo, tak vyvin iniciativu ty. Mne prijde, ze se mu libis, ale je treba, abys taky vyvinula nakou iniciativu. Pokud budes porad delat mrtvyho brouka, tak je dost mozny, ze jeho zajem rychle opadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
16.10.22 19:19
@Anonymní píše:
@Rimonsiley nepřijde mi, že by s nimi mluvil nebo za nimi častěji chodil. Jen reaguje na hromadné konverzace. Když už, tak je právě s klukama z oboru. Nicméně si nechci mylně fandit, mně se docela líbí, ale nechci se zbytečně zklamat.

Chápu tě, i tvé obavy. Ale nenech strach, aby ti znemožnil prožít něco hezkého. Koneckonců, i to zklamání občas k životu patří ;).
Jak píšou ostatní, nech to teď plynout (ale zase ne tak moc, aby si to mohl vyložit jako nezájem; prostě na něj buď milá, flirtuj, bav se) a buď z toho něco vyplyne, nebo ne. A zkus si tohle oťukávání a hřejivé nejistoty co nejvíc užít, jednou na to budeš vzpomínat 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.22 22:20

Tak po dnešku mi ty náznaky přijdou jasnější. Už když jsem přišla do třídy, tak mi držel místo u sebe a rýpnul si že chodím pozdě. Pak se během přednášky a pauzy snažil bavit a vyptával se na podrobnější infa, dokonce se pak od zbytku oddělil a zašel se mnou do obchodu a následně mě i doprovodil domů. Teď už bych si asi troufla říct, že tam nějaké sympatie jsou 😅

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová