Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, mám takovej zvláštní dotaz, je možný že jsem šla ke gynekologovi 5 dní před očekávanou ms s podezřením že jsem těhotná, test teda negativní, ale teklo mě z prsou, strašně mě pálily a tekla mě z nich vodička při zmáčknutí, každopádně mi řekl že je to pouze jen ovulace silná, zkontroloval mě, a řekl že je to jen ovulace i ty příznaky, a šla jsem domů. Dnes jsem to měla dostat a jen špiním. Je možnost i tak těhotenství nebo vyloučeno?
vydrž, kouknu do křištálové koule a uvidim.
Podle mě jsi touhou o těhotenství tak posedlá, že už ho máš- ale pseudo. Příznaky tomu odpovídají.
@milen.mm Mám dojem, že ti nezbyde nic jiného než čekat… na ms. Stejně nevím, proč jsi šla tak brzy k doktorovi, co by s tím jako doktor měl dělat?
@lovesmile píše:
@milen.mm Mám dojem, že ti nezbyde nic jiného než čekat… na ms. Stejně nevím, proč jsi šla tak brzy k doktorovi, co by s tím jako doktor měl dělat?
měl by to rovnou i odrodit ![]()
@lovesmile no přeci předpokládat, nebo taky věštit ![]()
@anickadomnik ty už máš vybráno, 3 děcka stačej
![]()
@berry4 právě v to jsem doufala, zítra jdu na gyndu tak mi drž palce mám týden zpoždění
![]()
@anickadomnik a sakra.
A chceš tu SŠ, vid´ ženo? No to je prekérka… ![]()
Mně by jen zajímalo, co jsi čekala 5 dnů před očekávanou ms, že s tebou dr provede
To jsem ještě neměla ani ducha na citlivém testu…, natož aby dr viděl něco na utz.
Můžeš být a nemusíš. Hoď se do klidu, počkej, za pár dnů budeš vědět ![]()
(jak jen to ty naše mámy dělaly, že nezešílely tou nejistotou, zda jsou nebo nejsou těhotné, když se před návštěvou doktora čekalo do druhé vynechané ms, žádné čurací testy, dokonce žádné utz…
)
@berry4 doufám v poruchu cyklu, test negativní HA poctivě beru, tak snad planý poplach
Nechapu proc si sla tak brzy k dr
. Pockej a uvidis jestli se MS rozjede ci ne.Po par dnech vynechani teprve zkus tehotensky test, pokud bude pozitivni pak se teprve objednava k dr.Dr.neco muze na utz videt az tak v 6tt tehotenstvi.