Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, vim, ze to bude znit divne, ale strasne by me zajimalo, jestli nekdo zazil neco podobneho. Kdyz jsem poprve uvidela meho muze, zazila neco zvlastniho. Ono ve mne tak divne hrklo. Ani nevim, jak to popsat. Laska na prvni pohled? Nebo neco jineho? V te dobe jsem s nekym byla a tak jsme kolem sebe jen chodili. On mi pak zmizel a byl daleko, dlouho jsem ho nevidela, porad jsem na nej ale nedokazala prestat myslet, a pak jsme silenou shodou okolnosti na sebe ziskali kontakt a vsechno se postupne vyvinulo az v nas vztah, manzelstvi. Co si myslite o osudu atd. Je tady nejaka astrolozka a nebo nekdo, kdo se podobnyma vecma zabyva?
TAro já zažila něco podobného. Rozdíl byl jen v tom, že můj (teď už) muž bydlel na druhém konci republiky.
Nechci být skeptik, to určitě ne, ale já něco podobného zažila několikrát a ten pravý to nikdy nebyl..
Judycum, tak to zni zajimave
. Mne to teda zatim, tuky tuk, vychazi…
Taro však to je moc dobře, že vám to vyšlo..
Já konec konců na tyhle „osudové“ vztahy ráda vzpomínám, i když manželství z toho nebylo..já se vdávala mladá, takže ty vztahy před tím ani neměly moc šanci se nějak rozvinout..ale zažila jsem několikrát, že jsem měla pocit osudovosti a souznění a je to pěkné.
Nevím, tohle se podle mně vždycky dá tvrdit až na konci života. S mým mužem to taky byla láska na první pohled (oboustranná), jsme spolu už skoro 15 let … a jestli spolu vydržíme? Občas mám pocit, že už to nevydržím ani pět minut!
Ale přesto bych neměnila.
Teda ja jen doufam, ze to nezaziju vicekrat
jako u tebe Judy. Asi by bylo divne, kdyby existoval jenom jeden muz, ktery je nam souzeny…, kdyz nad tim tak premyslim, tak to by byla velice mala pravdepodobnost, ze ho potkame.
Emi, uz ho 7 let strasne miluju, ale obcas bych ho taky zabila! ![]()
Emi já si myslím, že je vždycky nějaká situace, kdy by člověk nejradši utekl. Zrovn mám jenu zasebu, ale opravdu bych neměnila. Dneska jsme spolu pět let a doufám, že budeme i dalších 20.:-)
Zažila sem to skoro stejně.Viděla sem ho jednou v baru.Měla sem jiného přítele ale celou dobu sem na něj myslela.Pak sem ho potkala když venčil psa.Začlo pršet tak jsme šli k němu se schovat a na kávu a už sem tam zustala a už je to přez 8let:-).Po týdnu sem si jela pro věci k bejvalému ![]()
Taro-moc hezky pises o svem muzi ![]()
Tve otazky jsou tezke,jsou to ty,ktere se daji rozepisovat do hloubky na x-stran,debatovat o nic do noci..tak ja jen tak strucne…
Jestli je a nebo neni „ten pan pravy“ zalezi na tobe a tvem muzi ![]()
Osud..osud je budoucnost,to co se teprve tvori,ale tvorime si ho sami,svymi vlastnimi ciny.Stane se to,za cim my pujdeme.Dokonce i to,co v nasem osudu zapricinuji druzi,muzem sami ovlivnit..
a k odpovedi jestli jsme zazily..meho muze jsem prvne uvidela na pohrbu.V prostred obradu se zvedl a vychazel ven(musel,zapomenuta zapla zehlicka) a stretli jsme se ocima.Hlavou mi prolitlo-tak tebe uz davno znam,s tebou jsem byla a budu-…nyni jsme spolu 13let
Co bude,to bude a ukaze cas,jak my se sebou a se svym partnerstvim nalozime.Ja doufam,ze spravne.
tady jsou ale krásné příběhy ![]()
taky jsem se svým mužem zažila lásku na první pohled,úplně jsem byla ochromená,bylo mi fuk,že jsem právě s někým chodila,ten šel hned k vodě ![]()
momentálně máme období,kdy si jsem jistá,že je to ten pravý,ale někdy to mívám naopak,ale mám te´d štastné období,daří se všude-doma ,v práci-takže jsem šťastná.
Věřím na osud,že co se má stát,to se stane.
Jsme spolu celkem 13 let,z toho 8 let manželé,tak už to s ním doklepu ![]()
Zažila jednou, byla to děsně přitažlivost, která nám obou podlamovala kolena a motala hlavu … a stejně to skončilo.
V jednom filmu zaznělo „nehledej toho pravého napořád, najdi si toho pravého na ted a on se z něho možná stane ten pravý na pořád“ a toho já se držím.
Myslím, že láska založená na rozumu má delší trvání než láska z okamžitého poblouznění
Any píše:.meho muze jsem prvne uvidela na pohrbu.V prostred obradu se zvedl a vychazel ven(musel,zapomenuta zapla zehlicka) a stretli jsme se ocima.Hlavou mi prolitlo-tak tebe uz davno znam,s tebou jsem byla a budu-…nyni jsme spolu 13letCo bude,to bude a ukaze cas,jak my se sebou a se svym partnerstvim nalozime.Ja doufam,ze spravne.
To je hezké:-) Já jsem svého manžela poprvé uviděla, když mi bylo 12 a nedokázala jsem na něho přestat myslet až do 16-ti, kdy mi dal první pusu - od té doby se ještě neobjevil nikdo jiný, u koho bych měla pocit, že by ho mohl trumfnout. Takže už je to dvacet let ![]()