Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o zachování anonymity. Nechci, aby se to dostalo ven..
Předem se chci omluvit, že je to extra ve screenshotu, nevím proč, ale neustále mi hlásilo, že jsou tam vulgarismy či sprostá slova, tak zda pochopíte..
Děkuji za pochopení.
První co? Kluk co tě prstil ano. Jestli se ptáš na pohlavní styk tak ten si s ním neměla.
No jestli to bylo tak jak píšeš, tak tě pohlavně zneužil, znásilnil a to je opravdu strašný, bez ohledu na to, jestli jsi byla jeho první nebo desátá. Jestli tedy netroliš a píšeš pravdu, což doufám, že jo, protože trollit je blbý vždycky, ale u takových témat to platí desetinásobně. Jestli je to vše pravda, máš někoho, komu se můžeš svěřit?
To, co popisuješ, je znásilnění
To je hrozné, je mi to moc líto. Uvažovala si někdy o tom to někomu říct? Chápu, že nechceš, spousta lidí nechce, na druhou stranu by mu něco takovýho nemělo projít. I když bys to nikde nehlásila, myslím si, že bys potřebovala nějakou péči odborníka, protože si prožila trauma ![]()
Jednou jsem to řekla tátovi, ale ten se nad tím pousmál a řekl mi, že to přeháním a nic se vlastně nestalo.. Od té doby to nechci moc s nikým řešit a dusím to v sobě
@Anonymní píše:
Jednou jsem to řekla tátovi, ale ten se nad tím pousmál a řekl mi, že to přeháním a nic se vlastně nestalo.. Od té doby to nechci moc s nikým řešit a dusím to v sobě
Tohle jsi tekla tátovi a on řekl, ze prehanis jo? Tak určitě.
@Anonymní píše:
Předem se chci omluvit, že je to extra ve screenshotu, nevím proč, ale neustále mi hlásilo, že jsou tam vulgarismy či sprostá slova, tak zda pochopíte..
Děkuji za pochopení.
Děláš si z nás tady srandu. Kdyby tě bratranec takhle zneužil, tak by ses svěřila mamce a ne tátovi, to za prvé, za další ve svém věku už ti je úplně jasné, že to co udělal bylo znásilnění, nehledě na to, že zde bys neřešila zda to byl či nebyl tvůj první kluk, ale jak žít a vyrovnat se s tím, co se stalo… Takže buď jsi troll, nebo hňup.
Ano vím, že se jedná o znásilnění, ale nechci dělat naší rodině problémy, aby se nerozhadali. A tátovi jsem se svěřila, protože k němu mám lepší vztah než k mámě
@Anonymní píše:
Ano vím, že se jedná o znásilnění, ale nechci dělat naší rodině problémy, aby se nerozhadali. A tátovi jsem se svěřila, protože k němu mám lepší vztah než k mámě
Tak netroll
Děkuji za pochopení.