Otěhotnění v šestinedělí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1475
25.3.11 11:11

Je plodné šestinedělí??

Ahoj už sem tady psala a nidko mi neodpověděl.Chci se jen zeptat jé plodné šestinedělí??Milovali sme se s manželem ale ochranu sme neměli.Nechám si ji napsat až jak teď půjdu k lékaři ..Děkuji hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44191
25.3.11 11:13

Stát se to může. Mám kamarádky, sestry, které jsou od sebe o necelých jedenáct měsíců.Obě prý donošené. Takže tam je jasné početí na konci šestinedělí nebo těsně po něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
25.3.11 11:15

Ano, tchýně v šestinedělí otěhotněla. I když plně kojíš, stát se to může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689

Teoreticky by se to stát mohlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ

Já znám taky holky co se narodili ve stejný rok a dělí je 11 měsíců.

• Citovat
  • Upravit
9649

Tak uz bych to neriskovala :-) Muze se to uplne normalne stat!!!! Pokud kojis, je tam sice MENSI riziko, ale ja bych se na to urcite nespolehala :-)
Jo a mezi nami… zavidim ti, ze ses mohla milovat uz v sestinedeli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
25.3.11 11:16

Karin, moje kamarádka je živým důkazem a „plodem“ šestinedělí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.3.11 11:20

Tak zrovna v někdy v tuto dobu má termín porodu sestřenice mého manžela a staršímu klučinovy je deset měsíců. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27254
25.3.11 11:21

Znám sourozence, jejichž mamča otěhotněla v době šestinedělí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.3.11 11:22

Ja si dokonce myslim, ze zena je jeste v dobe sestinedeli a kojeni 2× vic nachylna k otehotneni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
25.3.11 11:25

Ahoj, šestinedělí je plodné taky, nespoléhat na to :palec: Mamka mi vyprávěla případ jedné rómky,která porodila a den poté provozovala sex s tím svým chlopem, na záchodě v době návštěv :lol:( mamka je tam prostě načapala :roll: :lol: ) A přesně za 9. měsíců tam byla, ta romka zase rodit!!!! Mamka shodou okolností za těch 9. měsíců ležela na gyndě na operaci a tenkrát měli společné pokoje, nebo se porodnice opravovala…a mamka ji na 100% poznala, že je to ona :lol: …To je , cóóó? :lol: :mrgreen: :lol:

Příspěvek upraven 25.03.11 v 11:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
25.3.11 11:25

stalo se to sestřenici pořád hořekovala že nemuže mit děti potom se ji to povedlo rovnou dvojčata no a šestineděli otěhotněla znovu a ma termim za 2 měsice bude to do třetice holčička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.3.11 11:27
Vanesanka píše:
Ahoj, šestinedělí je plodné taky, nespoléhat na to :palec: Mamka mi vyprávěla případ jedné rómky,která porodila a den poté provozovala sex s tím svým chlopem, na záchodě v době návštěv :lol:( mamka je tam prostě načapala :roll: :lol: ) A přesně za 9. měsíců tam byla, ta romka zase rodit!!!! Mamka shodou okolností za těch 9. měsíců ležela na gyndě na operaci a tenkrát měli společné pokoje, nebo se porodnice opravovala…a mamka ji na 100% poznala, že je to ona :lol: …To je , cóóó? :lol: :mrgreen: :lol:Příspěvek upraven 25.03.11 v 11:26

Hustyyyyyyyyyy 8-o .Už jen to,že hned po porodu byla schopná… :mrgreen: No jo no,asi v tom měla praxi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
25.3.11 11:29

8-o No já obdivuju maminku,která má v šestinedělí vůbec chuť na sex… já si to u sebe nedokážu představit-byla jsem vyděšená z prvního miminka,nevyspalá,unavená,zmatená-manžel taky,takže fakt zírám.
No a pocit že mám tady u sebe už 5ti měsíční mimi,když je malé 15 měsíců :think: to nejde. :zed:
Ale otěhotnět můžes určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
25.3.11 11:31
Vanesanka píše:
Ahoj, šestinedělí je plodné taky, nespoléhat na to :palec: Mamka mi vyprávěla případ jedné rómky,která porodila a den poté provozovala sex s tím svým chlopem, na záchodě v době návštěv :lol:( mamka je tam prostě načapala :roll: :lol: ) A přesně za 9. měsíců tam byla, ta romka zase rodit!!!! Mamka shodou okolností za těch 9. měsíců ležela na gyndě na operaci a tenkrát měli společné pokoje, nebo se porodnice opravovala…a mamka ji na 100% poznala, že je to ona :lol: …To je , cóóó? :lol: :mrgreen: :lol:Příspěvek upraven 25.03.11 v 11:26

8-o 8-o 8-o to snad ne?Někteří lidi jsou jak králici :mrgreen: To už je fakt moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat