Otěhotnění v šestinedělí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Je plodné šestinedělí??
Ahoj už sem tady psala a nidko mi neodpověděl.Chci se jen zeptat jé plodné šestinedělí??Milovali sme se s manželem ale ochranu sme neměli.Nechám si ji napsat až jak teď půjdu k lékaři ..Děkuji hezký den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Stát se to může. Mám kamarádky, sestry, které jsou od sebe o necelých jedenáct měsíců.Obě prý donošené. Takže tam je jasné početí na konci šestinedělí nebo těsně po něm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, tchýně v šestinedělí otěhotněla. I když plně kojíš, stát se to může.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já znám taky holky co se narodili ve stejný rok a dělí je 11 měsíců.
- Citovat
- Upravit
Tak uz bych to neriskovala
Muze se to uplne normalne stat!!!! Pokud kojis, je tam sice MENSI riziko, ale ja bych se na to urcite nespolehala ![]()
Jo a mezi nami… zavidim ti, ze ses mohla milovat uz v sestinedeli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Karin, moje kamarádka je živým důkazem a „plodem“ šestinedělí …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zrovna v někdy v tuto dobu má termín porodu sestřenice mého manžela a staršímu klučinovy je deset měsíců. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znám sourozence, jejichž mamča otěhotněla v době šestinedělí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si dokonce myslim, ze zena je jeste v dobe sestinedeli a kojeni 2× vic nachylna k otehotneni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, šestinedělí je plodné taky, nespoléhat na to
Mamka mi vyprávěla případ jedné rómky,která porodila a den poté provozovala sex s tím svým chlopem, na záchodě v době návštěv
( mamka je tam prostě načapala
) A přesně za 9. měsíců tam byla, ta romka zase rodit!!!! Mamka shodou okolností za těch 9. měsíců ležela na gyndě na operaci a tenkrát měli společné pokoje, nebo se porodnice opravovala…a mamka ji na 100% poznala, že je to ona
…To je , cóóó?
![]()
Příspěvek upraven 25.03.11 v 11:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
stalo se to sestřenici pořád hořekovala že nemuže mit děti potom se ji to povedlo rovnou dvojčata no a šestineděli otěhotněla znovu a ma termim za 2 měsice bude to do třetice holčička
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vanesanka píše:
Ahoj, šestinedělí je plodné taky, nespoléhat na toMamka mi vyprávěla případ jedné rómky,která porodila a den poté provozovala sex s tím svým chlopem, na záchodě v době návštěv
![]()
) A přesně za 9. měsíců tam byla, ta romka zase rodit!!!! Mamka shodou okolností za těch 9. měsíců ležela na gyndě na operaci a tenkrát měli společné pokoje, nebo se porodnice opravovala…a mamka ji na 100% poznala, že je to ona
…To je , cóóó?
![]()
![]()
Hustyyyyyyyyyy
.Už jen to,že hned po porodu byla schopná…
No jo no,asi v tom měla praxi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já obdivuju maminku,která má v šestinedělí vůbec chuť na sex… já si to u sebe nedokážu představit-byla jsem vyděšená z prvního miminka,nevyspalá,unavená,zmatená-manžel taky,takže fakt zírám.
No a pocit že mám tady u sebe už 5ti měsíční mimi,když je malé 15 měsíců
to nejde. ![]()
Ale otěhotnět můžes určitě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vanesanka píše:
Ahoj, šestinedělí je plodné taky, nespoléhat na toMamka mi vyprávěla případ jedné rómky,která porodila a den poté provozovala sex s tím svým chlopem, na záchodě v době návštěv
![]()
…To je , cóóó?
![]()
![]()
to snad ne?Někteří lidi jsou jak králici
To už je fakt moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit