Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, mám dotaz. Kupujeme kočárek, který nemá nánožník. Na zimu máme zateplený fusak, na léto uvažuju o lehčím fusaku. Má v takové situaci smysl pořizovat nánožník (asi bychom si dali poradit nějaký univerzální)? Předem díky za rady!
ahoj,ja ho pouzivam v zime porat,mimco je zachumlany a hlavne se tam zapne a nikam neklouze,ale jestli mas fusak,ktery se da pridelat pasama,tak si myslim ze se bez nej obejdes........
Kamarádka nánožník nikdy nepoužila, já ho tuto zimu taky ještě nedala. Pro mě by byl výhodou, protože mám dlouhej fusak a sem tam se mi otírá o přední kolečka. Pokud máš nepromokavej fusak, nánožník bych neřešila. Neříkám nepromokavej kvůli dešti, ale třeba mě se nechce nasazovat pláštěnka při slabém sněžení, obzvlášť když vím, že třeba jen přebíhám mezi barákem a školkou (cca 10min.) ![]()
já používám nánožník jenom jako clonu proti větru, jinak si myslím, že bohatě stačí kvalitní fusak. Takže být tebou, pokud nejsi 100% rozhodnutá, nánožník zatím nepořizuju a když tak se dá vždycky dokoupit. Nabídek je spousta, originálních či neoriginálních. Navíc mi přijde, že u těch lepších kočárů je nánožník jenom na parádu. Při pořizování nánožníku bych koukala, jestli má takovou tu clonu, vyšší límec před obličejíkem dítěte.
podle mě záleží na fusaku, taky mám kočárek bez originálního nánožníku a fusák máme lodger bunker, takže já nánožník určitě využiju, hlavně, až bude na jaře zase trochu tepleji, ale bude třeba foukat, tak pod to jen deku, aby se malá neupekla..navíc teda ten lodger je na suchý zip, takže když malá chce, tak se vykope, s nánožníkem ne.. ![]()
Mám v kočárku teplý fusak, bez nánožíku. V létě jsem dávala podzimní emitex když bylo třeba. Takže za mě - nánožník potřeba není ![]()
Edit - chce to vybrat dobrý fusak, třeba na teplý emitex nebo kaiser nánožník potřeba není ![]()
Příspěvek upraven 06.12.11 v 13:28
My máme takový nánožník nenánožník, je nepraktický a hodně otevřený. Fusak máme emitex combi a letos se už ani s fusakem do nánožníku nevejde, takže fusak bude stačit, loni jsem ho používala taky málo. Záleží jaký máš fusak a popř. bych nánožník pořídila až budeš vědět jestli ho doopravdy užiješ.
Díky za rady
Fusak máme starší zděděný, asi Emitex (je tak jako třeba pět let starý, ale do korbičky se nám osvědčil), a přijde mi na zimu akorát. Myslela jsem spíš na to, že na léto bude fusak jen lehčí, a aby mi bez nánožníku neprofukoval… Ale v praxi to často bývá o dost jinak než si to představuju ![]()
ahoj ja mela 4 kocarky ,, u dvou jsem ho mela chicco trio for me a maxi cosi golfek ,, u Jane Nomad Air ani u toho dlasiho jsem to nemela a jelikoz jsem mela Emitex 3 v jednom fusak ktery je tedy super jak do fusaku tak do hluboke korby tak na sportak i sane ,, tak jsem to vuubec nevyuzila ,, urco bych si ho zvlast nekupovala,, pokud prijde s kocarkem tak je to super ale ja to i tak nevyuzivala
dulezite je aby fusak byl na prostrceni sraku v kocarku aby nesjizdel
![]()
Používám ho jen v případě kdy dáme do golfek starý fusák (po mě šusťákový povrch) který nemá díry a je nemožnost tím fusakem protáhnout kšíry, tak aby mi malá nesjela z kočárku dolů když spí
tak jí tím zabezpečím proti sjíždění.
Ve sporťáku mám fusíl emitex a nánožník na sporťák už nedávám.
já mám kočárky bez nánožníku a nechybí mi, dítko zachumlám do fusaku…
Ahoj,
taky záleží na tom, co všechno budeš s kočárkem podnikat. Já jsem velké zimě pro nechodící nebo na spaní dávala fusak, teplou deku a ještě nánožník. Moc si nedokážu představit vyrazit třeba v -10 (nemyslím s novošem) ven jenom s fusakem.
jj,jak psali holky,já dávám fusak bez nánožníku taky do sporťáku,když vím,že dítě nepustím z kočáru ,když ho chci nechat běhat,beru golfáč a má kombinézu, je bez fusaku,a má nánožník.
Jinak na jaro,či podzim je nánožník dobrý,právě proti větru,nebo když prší.
Příspěvek upraven 06.12.11 v 13:56
Já teda nánožník mám ,ale uplně k ničemu
Mám kočárek mutsy a k tomu nánožník, neustále sjíždí, kryje jen nožičky, zadrhává o kolečka, takže fakt na dvě věci, nechápu že to není nějak domyšlené ![]()
Děkuju za tipy, tak já s tím nánožníkem zatím počkám
Jinak jsem to já, Karolína4, ale jak se přihlašuju přes MojeID, změnilo mi to identitu a už to neví, že to jsem já… to je zase vychytávka ![]()