Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takže, uhm, abych to nějak rozvedl… Spal jsem se svou přítelkyní a mám strach, že by mohla být těhotná. Nicméně, použili jsme ochranu, kondom, a bylo to cca 2 až 3 dny po té, co prodělala MS, tudíž mimo ovulaci ne? Dnes je úterý, spali jsme spolu v sobotu… Včera jí nebylo pouze dobře od žaludku a je taková trochu unavenější.. Nic výraznějšího, ona nic extra nepozoruje, dává to zavinu počasí a tak… Asi bych taky měl, jsem možná jen paranoidní… Nicméně, je opravdu možné, že by přítelkyně v tomto rozpoložení otěhotněla a nějaké příznaky se takto objevili? Kondom jsme použili, ale nějaké naprosté minimum spermií mohlo být zaneseno, to asi ano, měl jsem v tom prsty, když jsem si sundal kondom, ale to by byla šílená shoda náhod ne?… Děkuji za každou reakci. ![]()
@Dondebyko píše:
Takže, uhm, abych to nějak rozvedl… Spal jsem se svou přítelkyní a mám strach, že by mohla být těhotná. Nicméně, použili jsme ochranu, kondom, a bylo to cca 2 až 3 dny po té, co prodělala MS, tudíž mimo ovulaci ne? Dnes je úterý, spali jsme spolu v sobotu… Včera jí nebylo pouze dobře od žaludku a je taková trochu unavenější.. Nic výraznějšího, ona nic extra nepozoruje, dává to zavinu počasí a tak… Asi bych taky měl, jsem možná jen paranoidní… Nicméně, je opravdu možné, že by přítelkyně v tomto rozpoložení otěhotněla a nějaké příznaky se takto objevili? Kondom jsme použili, ale nějaké naprosté minimum spermií mohlo být zaneseno, to asi ano, měl jsem v tom prsty, když jsem si sundal kondom, ale to by byla šílená shoda náhod ne?… Děkuji za každou reakci.
Troll? Protože jinak si nedokážu představit, že chlap, který zná pojem jako MS a ovulace, by se ptal na takovouhle koninu.
Na 99% není a jedno procento by to musel byt skoro zázrak. A kdyby byla tak rozhodne nemá příznaky po 4 dnech. Ke konci příštího týdne zkuste test, ale vysadila bych se, ze je negativní.
@lleennttiillkkaa píše:
Troll? Protože jinak si nedokážu představit, že chlap, který zná pojem jako MS a ovulace, by se ptal na takovouhle koninu.
Nesmějte se mu, prosím, kolikrát co tady čtu diskuze, tak ženy na tom nejsou o moc líp s MS a ovu
![]()
@Fikcia píše:
Nesmějte se mu, prosím, kolikrát co tady čtu diskuze, tak ženy na tom nejsou o moc líp s MS a ovu![]()
![]()
Směju se někomu? Jenom mě zaráží, že chlap zná zkratku MS, ví co je ovulace a že ovulace neprobíhá po skončení menstruace, ale přikládá nevolnost a únavu dva dny po styku těhotenství…
@lleennttiillkkaa Ne, já ohledně těhotenství nejsem moc zběhlý, něco tuším, ale moc to není, nikdy jsem to řešit nemusel a k ničemu nepotřeboval… Chci se ujistit, zda se mám/či nemám strachovat.
Na příznaky je brzo. Pokud se bojíš, že otěhotní tak nesoulož.
@Dondebyko píše:
@lleennttiillkkaa Ne, já ohledně těhotenství nejsem moc zběhlý, něco tuším, ale moc to není, nikdy jsem to řešit nemusel a k ničemu nepotřeboval… Chci se ujistit, zda se mám/či nemám strachovat.
No já zkratku MS pro menstruaci viděla snad až tady a pojem ovulace většina normálních mladých chlapů, kteří netouží po rodině, nepoužívá.
Strachovat se teda na 99,9 % nemusíš, jestli ses tu chtěl ale pobavit, tak to asi nevyjde. ![]()
Záleží kolikrát jste spolu takhle spali. Uniknout to mohlo už před tim.. Ale pochybuju
Z tohohle sexu ne, ale rozhodně jsi mě pobavil, prodělala MS.
![]()
No, po trech dnech ti to tak muze nekdo vyvestit, ani priznaky zadne nebudou, teoreticky kdyby tam nejaka spermie byla, tak muze klidne jeste cekat na vajicko a k oplodneni teprve muze dojit.
@Dondebyko píše:
@blabla123 Alespoň něco se mi povedlo.
není to chřipka ![]()