Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
je tady někdo, kdo má prvňáka v ZŠ NOVÝ PORG PRAHA v Krči??
Asi bych diskuzi nazvala trochu jinak, takto si možná ty správné maminky nevšimnou ![]()
Příspěvek upraven 07.10.14 v 21:38
@nm2013 píše:
No, já mám zájem hlavně o tuto školu.
Tak přejmenujte diskuzi, protoženěkdo tady je
Prvňáčka na Porgu nemám, ale známá tam studovala gymnázium. Teď si tedy nejsem jistá jestli šla nejdřív na zš Porg a pak ažna gympl nebo jestli je tam i osmileté gymnázium
Jedná se o poměrně náročnou školu, co si vzpomínám tak někdy v 4tém ročníku (9tý ročním zš) psala už první ročníkovou práci, referát na sice pár stránek ale docela náročné, slečna co tam odešla tak než odešla tak měla na osmiletém gymnáziu samé jedničky, na Porgu pak první pololetí měla i nějakou tu trojku na vysvědčení, pak se stabilizovala na dvojky. Prostě je to náročnější škola, ale přesto si myslím že velice kvalitní, co se týče výuky i učitelů.
Mě hkavněbzajímá, jak jsou posuzováni budoucí prvňáci. Malá je hodně intekigentní, tam by mě zajímalo, zda má šanci.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.