Je tady někdo, kdo má dítě na ZŠ Nový Porg v Praze?

13
3.10.14 19:08

Je tady někdo,

Dobrý den,

je tady někdo, kdo má prvňáka v ZŠ NOVÝ PORG PRAHA v Krči??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9659
3.10.14 19:27

Asi bych diskuzi nazvala trochu jinak, takto si možná ty správné maminky nevšimnou ;)

Příspěvek upraven 07.10.14 v 21:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.10.14 20:19

No, já mám zájem hlavně o tuto školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
3.10.14 20:21
@nm2013 píše:
No, já mám zájem hlavně o tuto školu.

Tak přejmenujte diskuzi, protoženěkdo tady je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
4.10.14 06:11

Prvňáčka na Porgu nemám, ale známá tam studovala gymnázium. Teď si tedy nejsem jistá jestli šla nejdřív na zš Porg a pak ažna gympl nebo jestli je tam i osmileté gymnázium :nevim: Jedná se o poměrně náročnou školu, co si vzpomínám tak někdy v 4tém ročníku (9tý ročním zš) psala už první ročníkovou práci, referát na sice pár stránek ale docela náročné, slečna co tam odešla tak než odešla tak měla na osmiletém gymnáziu samé jedničky, na Porgu pak první pololetí měla i nějakou tu trojku na vysvědčení, pak se stabilizovala na dvojky. Prostě je to náročnější škola, ale přesto si myslím že velice kvalitní, co se týče výuky i učitelů.

• Citovat
  • Upravit
13
5.10.14 18:49

Mě hkavněbzajímá, jak jsou posuzováni budoucí prvňáci. Malá je hodně intekigentní, tam by mě zajímalo, zda má šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin