Je tady někdo zubař?

3950
26.11.10 19:03

je tady někdo zubař ?

Zdravím potřebuju radu odborníka,protože si sama nevím rady ,tak doufám že se snad nějaky zubař najde.

Včera jsem byla tahat stoličku.Hm jenže dle meho injekce nezabrala tak jak měla,bolest to byla příšerná zubařka mi to páčila ven až jí zoubek praskl ,a ja myslela že se zbláznim hruzou opravdu když zavřu oči uplně to živě vidím ,snad i cítim.Nicméně kořen zubu zustal v dásních takže pačila dal opravdu silou měla jsem pocit že mi zuby vyskoči snad uplně všechny na te straně.Tohle trápení trvalo cca 15 minut což při tehle bolesti a zaroven hruze bylo celkem dost.No nakonec ho ven nějak dostala.zubařka měla krev až na obličeji pusa mi od injekce jen mravenčila jako když mate mravence v noze jinak citlivost zustala normalní.doma jsem ovšem zjistila že mi u toho praskl i druhy zub ktery ted boli když se jej dotknu opravdu je v polovině praskli jedna pulka drži druha se kyve samozřejmě to bolí jelikož se mi asi při tom kívání dotyka nervu.Muj problém je v tom že po tomto zažitku už nemam dost odvahy zajit zpět k zubařce a řešit to jelikož zubu by se mi ani dotknout nemohla trhat si jej taky nenecham jelikož mam celou pusu dost oteklou a bolestivou a taky se ted prostě vyloženě panicky bojim.nevim co ted ale takhle existovat taky nemužu nemužu si čistit zuby ani jist pit atd.Stav zubu chci řešit ale na křeslo si prostě dobrovolně nesednu už před 5 lety jsem prožila takove trhani zubu a ted sem si řikala že to bylo třeba zručnosti zubaře nebo tak ale asi to bude mimi kořeny nebo nevim jinak si to neumim vysvětlit že vždy dopadnu tak že mam v puse galeje. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
26.11.10 19:15

Hlavne bych tam sla, at s tim neco vymysli a ten zub ti ona „zaplati“ kdyz ti ho znicila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.11.10 19:17

tak jdi k jinymu zubari? odkud si..ja mam vybornyho zubare v brne co mi taky zachranoval zasah zubarky na osmicce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
26.11.10 19:24

Ja jsem s Ostravy tu zubařku mam novou od srpna je to zubařka manžela do ted bylo vše ok dokonce i ten strach ze zubaře byl už menší ale ted to je pro mě nepředstavytelne že bych tam měla vlezt znova křičela jsem a brečela bolesti tak že manža venku jen sledovyl lidi jak pomalu odchazeji od strachu a když sem vylezla koukal na mě co se jako dělo.dělali mi to včera v deset a ješte ted to občas krvácí :nevim:navic netušim jak najit dobreho zubaře navic všichni maji plno a neberou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
26.11.10 19:34

Jeď hned na pohotovost a řekni jim co se ti stalo, jsou různé druhy analgetik na umrtvení, někomu nezabírá jedna látka, tak se dává druhá. Jeď a řekni jim, že ti píchli tohle a tohle, že pusa jen brněla, že zubařka nereflektovala a i přes tvůj nářek jednala. TOhle není chování člověka. Vím o tom své, zažila jsem podobně hrůzné věci, teď mám skvělého zubaře ruku do ohně bych za něj dala. Od ledna odchází jsem nešťastná, zaručil se za nastupkyni, je prý stejně dobrá jako on se stejnými postupy. Je to mladý chlapík cca 28let a lepšího bych nenašla, takže kdo bydlí v Kolíně, stěhuje se tam doktor Ulehla, nejlepší z nejlepších. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.11.10 19:37

ja teda vymenila za soukromeho po podobnem zazitku co mas ty…taky jsem odchazela s trickem od krve a s brekem. ty berou vzdy…clovek si to zaplati ale nikdy si nedovoli to co si dovolila tenkrat ta zubarka co mi osmicku trhala…prosim naprosto bez analgetik…normalni sadistka :pocitac: zkus pohledat na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
26.11.10 19:41

Já jsem s moudrákem dopadla podobně, snad jen (díkybohu) s tím rozdílem, že já jsem necítila nic a na ty kořeny mě moje zubařka poslala k zubnímu chirurgovi (snad to píšu dobře)

Já bych si zjistila, kdo o víkendu slouží pohotovost a podle sloužícího zubaře bych jela v sobotu nebo neděli k němu na pohotovost. Chápu, že ke svojí zubařce už moc důvěry nemáš. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
26.11.10 20:18

já jsem z Ostravy a byla jsem trhat všechny osmičky u stomatochirurga .Jmenuje se Pavel Tichý a je výborný.Zkus mu zavolat, vysvětlit co se stalo…číslo je 596110771.Má ordinaci za Elektrou.Anebo pak zkus mého zubaře Igor Kuczinský 734312743 ten přibírá nové pacienty a je úžasný.......... :palec: :palec: :palec: hlavně ať ti někdo pomůže.........držím pěsti pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
26.11.10 20:23

Nebo ještě je jeda varianta nechat se uspat a v celkové narkoze si nechat udělat zákrok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
27.11.10 22:38

Ja tu ted nebyla a ani zteda u toho zubaře nikde jsem na teuté stravě no vyhody to mit bude aspon zhubnu zubařu se ted tim tuplem bojím jak čert kříže asi si na to za živa šahnout nenecham jedine snad uspat a nechat to spravit zaroven pak asi i tu 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
28.11.10 16:07

Nemolko,
nevím, jestli děláš dobře, čím dýl to necháš, tím to bude horší.

Teď by ti anelgesie zabrala, ale až se do toho rozlomenýho zubu dá zánět, tak už ti nezabere… nechci tě strašit, sama mám ze zubaře panickou hrůzu, ale tohle bych dýl nenechávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
1.12.10 21:38

pravě že nezabrala když nezabrala ani minule a to jsem poctive chidila každy tyden k zubařce ju kdybych věděla že zabere tak se tu tak nestresuju :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
2.12.10 23:31
kacafazolka píše:
já jsem z Ostravy a byla jsem trhat všechny osmičky u stomatochirurga .Jmenuje se Pavel Tichý a je výborný.Zkus mu zavolat, vysvětlit co se stalo…číslo je 596110771.Má ordinaci za Elektrou.Anebo pak zkus mého zubaře Igor Kuczinský 734312743 ten přibírá nové pacienty a je úžasný.......... :palec: :palec: :palec: hlavně ať ti někdo pomůže.........držím pěsti pa

prosim tě ještě mužeš mi prosim říct nebo rovnou vysvětlit kde sidli dočetla jsem se snad na českobratrske nebo na rupinove nebo tak nějak nemužu to nikde najit asi pujdu opravdu k němu pokud mě vezme četla jsem i recenzi na tu moji dr Blanka Chvilova no nejsem jedina co špatně dopadla. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
3.12.10 08:21

ahoj jasně že ti to vysvětlím........jsem ráda, že tam půjdeš ať se ti to ještě nezhorší........ 8-o 8-o 8-o 8-o
vystoupíš na zastávce Husův sad směrem od konzervatoře.A půjdeš dále po trase trolejbusu asi 200 metrů směrem k Sokolské ulici.Mineš vše pro Wifi prodejnu-která je na rohu pak je nějaká restaurace a obchůdek- takové papírnictví jakoby.Prodávají tam věci na ubrouskovou techniku atd.Je to hned ten další dům.Je šedý má veliké prosklené dveře a je tam na nich i to popisné číslo- takže si ho napiš a určitě to najdeš.Sídlí ve 4 patře.Jsou tam dvoje dveře.V jednich je jen on a naproti jsou ještě jiní zubaři.Ale má to tam na zvonku takže to najdeš. :palec: :palec: :palec: :palec: Držím palce ať ti pomůže........ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
16.12.10 13:47
kacafazolka píše:
ahoj jasně že ti to vysvětlím........jsem ráda, že tam půjdeš ať se ti to ještě nezhorší........ 8-o 8-o 8-o 8-o
vystoupíš na zastávce Husův sad směrem od konzervatoře.A půjdeš dále po trase trolejbusu asi 200 metrů směrem k Sokolské ulici.Mineš vše pro Wifi prodejnu-která je na rohu pak je nějaká restaurace a obchůdek- takové papírnictví jakoby.Prodávají tam věci na ubrouskovou techniku atd.Je to hned ten další dům.Je šedý má veliké prosklené dveře a je tam na nich i to popisné číslo- takže si ho napiš a určitě to najdeš.Sídlí ve 4 patře.Jsou tam dvoje dveře.V jednich je jen on a naproti jsou ještě jiní zubaři.Ale má to tam na zvonku takže to najdeš. :palec: :palec: :palec: :palec: Držím palce ať ti pomůže........ :hug:

tak jsem obědnana na 4 leden :think: prej jen konzultace abych mu neutekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.