Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přeji hezké odpoledne 🙂
Asi potřebuju víc očí, protože nevím jestli ty moje nelžou..
Vidíte tam taky slaboučkého ducha?
Mně to přijde jako vadný test. Udělej jiný. Máš už vynechanou MS? Pokud ne, počkej. Pokud nepřijde, testuj znovu.
@Nenitamduch asi jsem na to malo načůrala podle vseho, lezlo to i hrozně pomalicku
@Nenitamduch asi jsem na to malo načůrala podle vseho, lezlo to i hrozně pomalicku
Taky se mi to zdá rozmocene..jako něco tam je ale může to být právě tím rozmočením. Určitě bych udělala jiný test
Dobrý den děvčata, také se potřebuji ujistit a potřebuji více očí. Dnes jsem si dělala TT a nevím jestli je to duch nebo ne. Chtěla bych váš názor prosím. Mně přijde, že ho tam vidím, ale jestli jsem si to jen nevsugerovala nebo jestli to není ryska. Děkuju ![]()
@Ivetka224 píše:
Dobrý den děvčata, také se potřebuji ujistit a potřebuji více očí. Dnes jsem si dělala TT a nevím jestli je to duch nebo ne. Chtěla bych váš názor prosím. Mně přijde, že ho tam vidím, ale jestli jsem si to jen nevsugerovala nebo jestli to není ryska. Děkuju
Když to mega hodně zvětší tak tam něco vidim. Ale to bych považovala za negativní. Zkus za pár dní znovu.
@JancaS84 děkuji:) zkusila jsem si i zvýšit kontrast a sytost na té fotce a je to vidět o něco víc, ale zítra ráno si udělám určitě další test.
@Ivetka224 píše:
@JancaS84 děkuji:) zkusila jsem si i zvýšit kontrast a sytost na té fotce a je to vidět o něco víc, ale zítra ráno si udělám určitě další test.
Pokud musíš upravovat fotku, abys něco viděla, tak tam nic není. Nezbyde Ti prostě nic jinýho, než počkat ze dva dny a udělat další test. Vynechanou MS máš?