Je to alergická reakce?

Anonymní
26.1.12 21:56

Je to alergická reakce?

Ahoj holky, nemáte nějaká zkušenost?
Před hodinou jsem snědla kousek ananasu a teď mi natekla pusa do takového stavu, že mám rty tak trojnásobně veliké, udělaly se mi puchýřky v puse, něco jako afty, děsně to pálí a bolí, na obličeji svědivá vyrážka. Může to být alergie? Pořádně jsem to umyla ledovou vodou-bez efektu. Co mám dělat? Léky doma žádné nemám. Co s tím, jak to zmírnit? Je to algie? Ananas byl omytý, pořádně před i po oloupání, těmi chloupky to tedy být nemůže… Dík za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
26.1.12 22:01

zkušenost nemám, ale přijde mi že jo
nemáš ani dithiaden, zodac, zyrtec apod.? jestli ne, tak bych to asi min. konzultovala telefonicky s pohotovostí, a podle toho,co poradí se zařídila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
26.1.12 22:19

No to na alergii vypadá, uvidíš, ale kdyby něco jeď na pohotovost.
Chuděro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
26.1.12 23:01

Alergie to určitě je, zavolej si na pohotovst a zeptej se, co máš dělat, co si na to máš dát :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50146
27.1.12 00:12

Nejspíš to bude alergie. Jestli se to zhoršuje, tak radši zajed do nemocnice. Našemu synovi před měsícem zjistili alergii na citrusové ovoce a čokoládu, byl furt osypaný po celém těle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
27.1.12 11:24

Stopro alergie.. volala bych pro jistotu mudr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cattyna
23.10.13 17:32

Maminky, včera jsem si dala dvě kostičky hořké čokolády 70%, kterou konzumuji pravidelně, ale teď to byla nějaká z Kauflandu, do 20 mi mě začal bolet celý jazyk až podjazyčí a jako by mě bolelo v krku. Dneska jsem si zase dala kostičku a zase to bolení, není otok ani změna barvy, ale bolí hnusně zase až pod bradou, je o alergie? ale na o? kakaové věci jím normálně a nic

• Citovat
  • Upravit
monca114
23.10.13 19:12

Asi jo. Podívej se na složení. Co ořechy?

• Citovat
  • Upravit
cattyna
23.10.13 19:29

Je tam jen kakao-máslo, atd…a že může obsahovat stopy ořechů. jako všechny čokolády. poslední dobou je mi hodně zle od žaludku po čem koli arašídovém, může to mít spojitost?

• Citovat
  • Upravit
monca114
23.10.13 19:33
@cattyna píše:
Je tam jen kakao-máslo, atd…a že může obsahovat stopy ořechů. jako všechny čokolády. poslední dobou je mi hodně zle od žaludku po čem koli arašídovém, může to mít spojitost?

no asi jo. Nic jinýho, než ořechy mě nenapadá. Ještě to kakao

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek