Je to andělské polibeni?

253
22.8.23 13:36

Je to andělské polibeni?

Ahoj, mohly byste mi rict prosím, zda mate některá zkušenost s tímto? Mám za to, ze to je andělské polibeni. Co vy na to?
Dekuji♥️ 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76843
22.8.23 13:51
@mali99 píše:
Ahoj, mohly byste mi rict prosím, zda mate některá zkušenost s tímto? Mám za to, ze to je andělské polibeni. Co vy na to?
Dekuji♥️ 🌸
že to byl teda anděl kruťák :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
22.8.23 13:57

@stinga No, tak nám to řekli na začátku i v nemocnici, ale to měla světlejší a pak to takhle zcervenalo😄 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42211
22.8.23 14:00

Hemangiom? Někdy zmizí, někdy se zvětšuje. Dcera měla na víčku, pod nosem a vzadu ve vlasech, první dva zmizely, třetí jen zesvětlal a zůstal jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
22.8.23 14:02
@mali99 píše:
@stinga No, tak nám to řekli na začátku i v nemocnici, ale to měla světlejší a pak to takhle zcervenalo😄 😏

moje dcera to měla na čele uprostřed jako svislou čáru, když brečela, bylo to tmavší, trvalo to dlouho, ale zmizelo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
22.8.23 14:05

Jo vypadá to tak, dcera měla vzadu na krku a postupně jí mizel, pak už jí to zarostlo vlasama, ale když jsem jí kontrolovala cca v 5 letech, tak už ho tam neměla. U nás v širší rodině se to u dětí objevuje celkem běžně a všem nakonec hemangiom postupně zmizel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
22.8.23 14:08

Dekuju moc..taky když place nebo ji je horko nebo cokoli tak to ještě vic zrudne. Obcas mi to přijde takové “natekle” nebo jakoby v tom byla voda, nebo nevím jak to popsat😄 jen to proste není jako ekzem, nebo vyrážka, ktera je zároveň s pokožkou.☺️

Ten stroupek má protože se skrabla😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42211
22.8.23 14:19

Jj, když plakala, tlačila, měla horečku, vztekala se, bylo to větší.
Pak už to normálně nebylo vidět a bylo to jen v těchto situacích.
Zmizelo to úplně než šla do školy. V těch vlasech zůstal, ale tam to nevadí a je jen světle růžový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
22.8.23 14:22

@Havlova já jsem teď četla ze na vicku by se to mělo resit, kvůli možnému prasknutí a infekci..ale kortikoidy fakt nechci:/ máme necelé 3 měsíce. Dr na kontrolách nic moc nerikala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42211
22.8.23 14:23
@mali99 píše:
@Havlova já jsem teď četla ze na vicku by se to mělo resit, kvůli možnému prasknutí a infekci..ale kortikoidy fakt nechci:/ máme necelé 3 měsíce. Dr na kontrolách nic moc nerikala.

U dcery nikdo nic neřešil. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
22.8.23 14:28

@Havlova a taky to měla takové vystouplejsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42211
22.8.23 14:33
@mali99 píše:
@Havlova a taky to měla takové vystouplejsi?

Ano. Občas mi přišlo, že i teplejší. Poptej se u dr., vím, že nějaké léčili v Motole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek