Holubi a nemoci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.8.23 08:28

Holubi a nemoci

Zdravim, je tu nejaky odbornik na holuby? Meli jsme s nimi problem na balkone, uplne od trusu, ten jsme zlikvidovali a nainstalovali bodce. Samozrejme si zvykli a zacinaji nam litat primo na balkon (podlaha, stul). Pestujeme tam par bylinek, jahody a rajcata. Ve dverich mame site, ktere jsou samozrejme uplne od prachu, uz jsem tam nasla i zaseknute pirko. Moje otazka zni, jaka je sance, ze od nich neco muzeme chytit, kdyz mame temer cele leto v noci otevrene balkonove dvere, na balkone jednou za cas otru trus (spis ho tam uz ted nemame)? Kazde leto chytneme divny kasel, ktery nechce dlouho ustat, muze to byt z nich? Mame dite a mam strach, aby neco nechytil. Diky vsem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5018
16.8.23 08:50

Vzhledem k tom, že holubům se říká létající krysy (přesněji by mělo být potkani), tak od nich opravdu něco chytit můžete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
16.8.23 08:52

Bodce jsou na nic, to si zvyknou. Jediné řešení je zasklení nebo zasíťování balkonu nebo lodžie. Holubi mají v peří hlavně roztoče, je možné, že zůstanou v tom prachu, co se vám dostane do ložnice. A můžou být přenašeči lecčeho. V každém případě je to humus, co dokážou udělat. Když to někdy vidím na zastávce MHD nebo na nádraží, to je ekl se tam posadit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5371
16.8.23 08:52
@Anonymní píše:
Zdravim, je tu nejaky odbornik na holuby? Meli jsme s nimi problem na balkone, uplne od trusu, ten jsme zlikvidovali a nainstalovali bodce. Samozrejme si zvykli a zacinaji nam litat primo na balkon (podlaha, stul). Pestujeme tam par bylinek, jahody a rajcata. Ve dverich mame site, ktere jsou samozrejme uplne od prachu, uz jsem tam nasla i zaseknute pirko. Moje otazka zni, jaka je sance, ze od nich neco muzeme chytit, kdyz mame temer cele leto v noci otevrene balkonove dvere, na balkone jednou za cas otru trus (spis ho tam uz ted nemame)? Kazde leto chytneme divny kasel, ktery nechce dlouho ustat, muze to byt z nich? Mame dite a mam strach, aby neco nechytil. Diky vsem.

Někde psali, že holubi záležitosti se drží holubu, neb u lidí by jim nebylo tak dobře. :)
Jinak pokud balkon běžné používáte, nevidím důvod, aby se tam holubi zdržovali. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24536
16.8.23 21:05

Zasklít balkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie