Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Ahojky, naše dr. má dovolenou, poradíte prosím co to muže mít dcera za vyrážku? má t hlavně na stehnech, nohách a trošku na rukách. Byla 2týdny zpět nemocná, rýma si ji drží do ted.Dnes už ji to svědí. Děkuji všem.
1foto včer,2foto dnes. Nechci zbytečně plašit s pohotovostí, ale taky mám doma další děti(i miminko),tak zase nechci nic podcenit.
možná nějaká alergická reakce - kopřivka
. Zkusila bych dát nějaký zirtec nebo něco podobného na alergii
Nemala dcera antibiotika? A nebola nahodou posledne dni na slnku? Kombinacia antibiotik a slnka nieje vzdy stastna volba.
Prva fotka je dost k nicomu, ale zda sa mi ze sa to zvacsilo/vystupilo, nepaci sa mi to a dal by som tomu este max den, ak by sa to nezlepsilo preventivne by som skocil za doktorom, alebo mu aspon poslal to foto (ak mate nejakeho viac pri zmysloch a vie byt aj takto ustretovy).
Este jeden vystrel do tmy: Nerobila nieco s izbovymi kvetmi? Obecne sa to moc nevie, ale izbove kvety su casto jedovate, ked som robim s kvetinami poriadok tak tiez ma potom den svrbia predlaktia (ale vyrazky ako ona nemam, iba to svrbenie).
@IcePlanet7 U nás ted od soboty jen pršelo, takže od sluníčka nee, atb nebrala. Měla 2týny zpět nějakou virozu(ZARUDLÝ A BOLAVÝ KRK),to jsme potom s dětmi chytli postupně..vždy jen bolest v krku(syn byl nemocný jako první, ale ten už měl tu uzlinu jak mandarinku, atb.na pohoto. dostal ),po týdnu už dobrý. No, ale dcera má i rýmu a stále se toho nelze zbavit.Dr.má dovolenou ale zastupuje jiná dr.tak zítra ráno jdeme raději. Kytky doma nemáme. Děkuji
No, tak to může být spálová angína, výsev vyrážky u ní bývá také…ale nesedí mi to, že vyrážka je tak pozdě
@pannda a to se řeší jak? nemuže to chytnout i malá?(5,5měsíce),posílám foto jak to má ted i na rukách, dlaních
@Anonymní píše:
@pannda a to se řeší jak? nemuže to chytnout i malá?(5,5měsíce),posílám foto jak to má ted i na rukách, dlaních
vyrážka na dlaních značí spálovou angínu, si myslím
@stinga píše:
vyrážka na dlaních značí spálovou angínu, si myslím
I sedmou nemoc.
@vokishka jj to jem si taky vyčetla, no dala jsem ji trošku zyrtexu je to trošku lepší, tak snad tam nepujdeme, zbytečně,, ![]()
Ahojky, naše dr. má dovolenou, poradíte prosím co to muže mít dcera za vyrážku? má t hlavně na stehnech, nohách a trošku na rukách. Byla 2týdny zpět nemocná, rýma si ji drží do ted.Dnes už ji to svědí. Děkuji všem.
1foto včer,2foto dnes. Nechci zbytečně plašit s pohotovostí, ale taky mám doma další děti(i miminko),tak zase nechci nic podcenit.