Je to ekzém?? Prosím rady

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
130
23.1.17 16:56

Je to ekzém?? Prosím rady

Ahoj, prosím o rady nevíte co by to mohlo být? U dr. jsme byli ale chci slyšet i jiný názor děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
23.1.17 16:59

Ahoj, bráchovi tohle vylezlo vždy když snědl nějaké ovoce. Časem to měl i na nohou a loktech. Tuším, ze tehdy to ekzem byl. Jako malého ho to trápilo, muselo se to hodně mazat. V dospělosti mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.1.17 17:00

Ekzém jen na dlaních není zase tak moc pravděpodobný, co řekla doktorka? Mně to spíš připadá na nějakou alergickou reakci na něco, na co sáhnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.17 17:02

Ruka noha pusa?? Tak to u nas vypadalo..jinak verila bych spise doktorce nez mamkam na emiminu, které vidíme akorát fotku ruky…

• Citovat
  • Upravit
297
23.1.17 17:18

Moje ruce vypadaly podobně, když jsem měla rukavice zateplené flísem. Flís mi vadí. Když mám rukavice bez flísu, tak jsem bez vyrážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
23.1.17 17:21

Pokud lékařka vyloučila nemoci typu ruka noaha), tak by to mohla být alergická reakce na jídlo, nebo nějaký materiál. Mě se podobně slívají ruce( jakoby kopřivka pod kůží) a mám to alergii na určité druhy ovoce, kyselost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
23.1.17 20:36

Taky jsem zapomněla napsat, že když jsme došli domu tak už to skoro nebylo znát, ale pak se to zase ukázalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
23.1.17 20:41

No, manžel a dcera jsou ekzematici, a když se jim ekzém rozjede nikdy není na dlaních, ale z vrchu na rukou, případně rozpraskané mezi prsty. Podle mého toto ekzém není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí