Je to epikantus?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
521
17.1.16 22:38

Je to epikantus?

Ahoj holky, jak vypadá epikantus? Nikde jsem nic nenašla. Mám synka 4 měs. má široký kořen nosu a koutky očí se mu překrývají kůžičkou takže nejsou vidět. Spraví se to samo? Posílám foto. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.1.16 22:42

@mirabellka19 není to znak downovýho syndromu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
17.1.16 22:53

Nevím přesně jak bych toto pojmenovala a mohla si najít nějaké info.Na downův syndrom mě vycházelo vyšší riziko, plodovka v pořádku byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
17.1.16 22:58

Normální miminko! Některé děti to takto zpočátku mívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
17.1.16 23:00

Jo, takhle vypadá epikantus. Kdyby sis to hodila do googlu, dostaneš tisíce obrázků.

• Citovat
  • Upravit
6323
17.1.16 23:01

Neboj, nemusí to nic znamenat. Většinou růstem to zmizí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.16 23:15

Taky mi přijde jako normální a krásný miminko. Downův syndrom má i jiné znaky. Co prstíčky na nohou. Jsou všechny stejně daleko od sebe? A co rýhy na dlaních? Strká jazýček pořád ven a má ho takový baculatý? Ty očicka mohou být jen genetikou daná. :hug:

• Citovat
  • Upravit
521
17.1.16 23:27

Děkuji, zeptám se pak paní doktorky. Dcerka má krásný oči. Malý nemá žadné příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
17.1.16 23:46

Kdyby měl více znaků Downa, věřím, že by ti to sdělili už v porodnici. Pokud má jen ta očíčka, tak se to třeba časem upraví. ;) Doktorky se zeptej, ale podle mě tě jen uklidní, nestresuj se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
18.1.16 06:26

Má úplně normální obličej. Mimochodem, krásné miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.1.16 06:38

@mirabellka19
oni je v porodce kontrolují, nejspíš by to objevili.. tohle je normální mimčo :think: :think:

Příspěvek upraven 18.01.16 v 06:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.1.16 06:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
18.1.16 12:55

Ma to jen trochu tak snad z toho vyroste. Dekuji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
31.8.16 22:12

Dobrý den.moje dcera má temer dva roky a vůbec se ji to nespravuje..ale mentálně je myslim naprosto v pořádku. fotku vašeho miminka jsem neviděla ale dcera to ma hodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.9.16 14:57

Můj syn má dva roky a má to také…širokej kořen nosu a také hodně ten epikantus. chodíme k očnímu odborníkovi už od 6.m na můj popud ( připadalo mě, že malej hodně šilhá a bylo to tím nosem )…Sice už teď ve dvou letech nešilhá, ale vůbec se to nezlepšuje…je to náš malej mongolek. Mentálně si myslím, že je v pohodě ( pozná pár barev, názvy zvířat, auta, hraje si s dětma, rád plave, pomáhá v kuchyni atd… )…je na toto téma nějaká odborná studie? Zatím jsem nic nenašla. Doktoři mě už rok a půl tvrdí, že se to upraví, ale zatím ani náznak úpravy a malej je jako malej dauwnáček ( mám strach, že se něco opomene a bude průšvih :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí