Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak mu nech nabrat krev, CRP, vytery. At mas jistotu.
Vim, te skloubeni s praci je na prd a verim i tomu, ze je ditko schopne si teplotu vyvolat-psychicky.
Nicmene bych osobne chtela jistotu, ze je po fyzicke strance v poradku a potom by nasledovalo prizpusobovani na skolku. Je maly, mozna mu to bude trvat dele. Jak dlouho tam vlastne chodi?
Naprosto souhlasím s první příspěvkem. Ano, teplotu si lze vyvolat. Nicméně začala bych vyloučením „opravdických“ nemocí.
Chodi do skolky rok ale na začatku pořád maro´dil než si nachytal ty bacily…ted od srpna byl vlastně klid az do tech vánoc než zase začal…u lekare jsme byly ten minulý týden s tou střevní virozou a tento týden ne když měl jen zvýšenou v té školce a pak až včera tech 38,3 večer a ted je zase ok jsem z toho už totalně vyštavená…nevím co si o tom mam myslet
Tak tam aspon zavolej a rekni co se deje, uvidis co reknou.
Jinak moje starsi dcera byla od narozeni mladsi sestricky taky porad nemocna, za 3 mesice mela 4 anginy… Je to taky psychosomaticke, reakce na velkou zmenu. Chtela byt porad doma…
Nestalo se u vas neco?
Ne nestalo jen si podle mě zvykl přes ty vanoce doma a do školky prostě nechce…
U nas temer jako pres kopirak a od patku opet antibiotika - silna angina. Netipovala bych, dite prakticky o krku ani neceklo, ale nezdaly se mi neustupujici jednorazove horecky k veceru. Pres den juchal a bez teplot.
Ahoj holky potřebuju radu…mám 3,5 letého syna…před vánoci marodil měl zánět středouší antibiotika takže týden před vánoci byl doma pak byly vánoce dva týdny a ja měla střevní chřipku…po vánocích šel do školky a dvakrát se tam podělal u něj je to divý tak jsem ho od pulky týdne nechala doma že to asi pravděpodobně chytil odemne…a ted minulý týden řval že do školky nechce klasika dlouho tam nebyl když marodil…ale šel pondělí dobrý a uterý mi volala učitelka do práce že Kuba ma 37,6 a at si pro nej přijdu…tak jsem letela z práce a on vychehchtanej že jde domu…teplotu už neměl a byl v porádku…to bylo uterý…od té doby nic až včera celý den v porádku…a večer že je unavenej lehnul a měl 38,3 dala jsem mu panadol a v noci se budil že ho bolí noha…trpí na to…dneska ráno jak když švihne proutkem a je v pohodě šel i ven stavět sněhuláka…tak jsem z toho zoufala…zitra ho dat do skolky musím do práce…a čekat co bude…jo a ještě mě ve školce řekly že to ma vyřvaný ale proč by měl teplotu včera…nevím poradte jsem zoufala a brečím je toho na mě nějak moc…díky za každou radu…muže mít třeba tu teplotu k té bolavé noze nebo je to fakt j´herec a nechce do školky vím že bych to měla poznat ale temtokrát jsem zoufala tohle ještě nikdy u nas nebylo…každá rada a zkušenost dobrá