Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Můj syn má dva roky a má to také…širokej kořen nosu a také hodně ten epikantus. chodíme k očnímu odborníkovi už od 6.m na můj popud ( připadalo mě, že malej hodně šilhá a bylo to tím nosem )…Sice už teď ve dvou letech nešilhá, ale vůbec se to nezlepšuje…je to náš malej mongolek. Mentálně si myslím, že je v pohodě ( pozná pár barev, názvy zvířat, auta, hraje si s dětma, rád plave, pomáhá v kuchyni atd… )…je na toto téma nějaká odborná studie? Zatím jsem nic nenašla. Doktoři mě už rok a půl tvrdí, že se to upraví, ale zatím ani náznak úpravy a malej je jako malej dauwnáček ( mám strach, že se něco opomene a bude průšvih ![]()
Ahoj, holky, take me. zajima…mame rocniho kluka, aktivni, zdrave miminko, o vse se zajima…ale ma take siroky koren nosu a prekryty vnitrni koutek…spravi se to? Foto.tu…dekuju ![]()
@angel005 Spraví, až mu začne růst nos - zvedne se „hřbet“ nosu mezi očima, ale nečekejte to za pár měsíců, spíš než půjde do školy. A třeba při únavě se to může trochu zase zvýraznit. Je to pěkný kluk, třeba to má po někom z rodiny a ani jste si nevšimla ![]()
Ty jom to mi přijde, že naše holky taky trochu maji, jako miminka víc, teď už míň, já mám taky takový šikmý oči, nikdy mě nenapadlo, že by to taky mohlo mít jméno
znám teda toho herce Kaňovskýho, nebo jak se jmenuje, ale ten nemá vůbec vidět na víčku takovej ten ohyb, ten faldík co se v něm držeji stíny (nevim jak to líp popsat
). Jinak tvuj malej je krásnej, bych to neřešila vůbec ![]()