Je to jaký týden??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.10.22 19:10

Je to jaký týden??

Ahooj holky, jaký jste týden?? Já jsem 32+5 týden, máte taky takový strach?? Aby vše bylo v pohodeee?? Chtěla bych být uz ve 39. týdnu. Mít tento týden a těšit se na den, kdy budeme konecne spoluuu,…jaký jste týden?? Chcete mít taky 39. týden?? Jak se těšíte na tento týden??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
448
3.10.22 19:13

Dneska slušná provokace :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
3.10.22 19:17

Tak nevím teda. To bude vzduchem 🤔 🤦. Se ochladilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
3.10.22 19:26
@Anonymní píše:
Ahooj holky, jaký jste týden?? Já jsem 32+5 týden, máte taky takový strach?? Aby vše bylo v pohodeee?? Chtěla bych být uz ve 39. týdnu. Mít tento týden a těšit se na den, kdy budeme konecne spoluuu,…jaký jste týden?? Chcete mít taky 39. týden?? Jak se těšíte na tento týden??

Ehm.. přibude další diskuze? :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30385
@Anonymní píše:

Buď máš mlíko na mozku, nebo prostě trollíš. Jestli ty budeš fakt mít dítě, tak potěš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
@Anonymní píše:

A přijde ti v pohodeee tady spamovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021

Proč anonym?

• Citovat
  • Upravit
9374
3.10.22 19:36
@Anonymní píše:

Ne, nechci. Devátý měsíc těhotenství byl největší opruz. Vlastně možná to tak příroda zařídila, aby se žena na porod těšila a chtěla to mít za sebou. První dítko se narodilo o měsíc dřív a hodně mě mrzelo, že to těhotenství končí. U druhého to tak nebylo. Mimochodem, jedna kamarádka v 39.tt o miminko přišla a tak si netroufám tvrdit, že v tomto týdnu budu mít pocit, že teď už můžu být v klidu. Ten strach bude do porodu, potom bude strach o miminko.

Příspěvek upraven 03.10.22 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
3.10.22 19:36

Seš postižená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.22 05:47

Ty máš nějaké výpadky paměti? Že nevíš, že jsi tu založila už 3 diskuze a zakládáš stále dál nové? :think: s tím si někam zajdi, tohle může být vážný zdravotní problém :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí