Test na těhotenství a příznaky těhotenství

2
3.10.22 16:04

Test na těhotenství a příznaky těhotenství

Ahoj všem, měly jste takhle jako já teď.
Měla jsem styk před ovulaci a po.
Po par dnů Bolelo mně podbřišku a hlavně že když nesla tašky s obchodu najednou začalo co nejvíc bolet v podbřišku a pak popustilo.
Mění se mi moc nálada. Ovulace byla 7 dní zpátky děla jsem dnes ráno test a nic, nejsem těhotná.
Je to možná že jsem těhotná ale ještě brzo udělala test.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35911
3.10.22 16:06

Záleží kdy máš dostat ms. Test dělej až po vynechání. 7 dní od ovulace je moc brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
3.10.22 16:12

7 dní od ovulace je na test fakt brzo, to počkej ještě aspoň týden a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.10.22 16:19

Tak počkám, už jsem si myslila že test ukáže. Do menstruace ještě 8 dnů. A mám strach, povedlo se a nebo ne.
Děkuji Vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
3.10.22 16:29
@Nikca2906 píše:
Tak počkám, už jsem si myslila že test ukáže. Do menstruace ještě 8 dnů. A mám strach, povedlo se a nebo ne.
Děkuji Vám

Máš šanci 16% že jsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35911
3.10.22 16:29
@Nikca2906 píše:
Děkuji Vám
četla jsi návod na tom testu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
3.10.22 16:33

7 dní po ovulaci nemáš těhotenské příznaky. Ty navíc způsobuje hormon hcg, který dělá pozitivní testy. Takže sis to spíš vsugerovala.
Mimochodem, Ty jsi cizinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
3.10.22 16:46
@Nikca2906 píše:
Děkuji Vám

Ježiš ženská, přečti si návod a přestaň se sledovat, ať ti z toho nehrabne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
3.10.22 17:38

Fakt blbost si dělat test 7 dní po styku. Proč tak brzo? Počkej až se ti zpozdí ms.

• Citovat
  • Upravit
3868
3.10.22 19:08

@Nikca2906 Ja nechci znit necitlive a chapu, ze kdyz se nekdo snazi o poceti a nejde to, pocita dny do terminu menstruace a je nedockanim jako na trni, ale tady vazne nikdo z nas nema vesteckou kouli, aby napsal, zda jsi nebo nejsi tehotna, to potvrdi bud test, krev nebo UZ a na vsechno je zatim brzo.Ja si treba delala test tusim v den kdy jsem to mela dostat, mozna 1 den meskani, uz nevim, ale jen proto, ze jsem mela blbe tuseni(nebylo to absolutne v planu :mrgreen: ) a carka byla uplne slabounka a jeste se ani neukazala hned..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí