Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, měly jste takhle jako já teď.
Měla jsem styk před ovulaci a po.
Po par dnů Bolelo mně podbřišku a hlavně že když nesla tašky s obchodu najednou začalo co nejvíc bolet v podbřišku a pak popustilo.
Mění se mi moc nálada. Ovulace byla 7 dní zpátky děla jsem dnes ráno test a nic, nejsem těhotná.
Je to možná že jsem těhotná ale ještě brzo udělala test.
Děkuji
Záleží kdy máš dostat ms. Test dělej až po vynechání. 7 dní od ovulace je moc brzy.
7 dní od ovulace je na test fakt brzo, to počkej ještě aspoň týden a uvidíš.
Tak počkám, už jsem si myslila že test ukáže. Do menstruace ještě 8 dnů. A mám strach, povedlo se a nebo ne.
Děkuji Vám
@Nikca2906 píše:
Tak počkám, už jsem si myslila že test ukáže. Do menstruace ještě 8 dnů. A mám strach, povedlo se a nebo ne.
Děkuji Vám
Máš šanci 16% že jsi těhotná.
@Nikca2906 píše:četla jsi návod na tom testu?
Děkuji Vám
7 dní po ovulaci nemáš těhotenské příznaky. Ty navíc způsobuje hormon hcg, který dělá pozitivní testy. Takže sis to spíš vsugerovala.
Mimochodem, Ty jsi cizinka?
@Nikca2906 píše:
Děkuji Vám
Ježiš ženská, přečti si návod a přestaň se sledovat, ať ti z toho nehrabne. ![]()
Fakt blbost si dělat test 7 dní po styku. Proč tak brzo? Počkej až se ti zpozdí ms.
@Nikca2906 Ja nechci znit necitlive a chapu, ze kdyz se nekdo snazi o poceti a nejde to, pocita dny do terminu menstruace a je nedockanim jako na trni, ale tady vazne nikdo z nas nema vesteckou kouli, aby napsal, zda jsi nebo nejsi tehotna, to potvrdi bud test, krev nebo UZ a na vsechno je zatim brzo.Ja si treba delala test tusim v den kdy jsem to mela dostat, mozna 1 den meskani, uz nevim, ale jen proto, ze jsem mela blbe tuseni(nebylo to absolutne v planu
) a carka byla uplne slabounka a jeste se ani neukazala hned..