Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky,už mám několikrát potvrzeného kluka,jsem ve 24.tt, na fotečce z utz jde vidět pindík,asi už jsem bláázen,ale tak moooc si ho přeju,až mám pořád obavy,jestli je to opravdu kluk…Co myslíte? Je to 100% kluk?
já se tam taky nemůžu zorientovat
. ale holku bych poznala (tu mám) a chlapečka na utz jsem viděla kamarádky. takže myslím že bych to poznala. ten pindík je tam jak je ta přerušovaná čárka?
Když ti to doktor potvrdil, tak mu věř. My na UTZ viděli pindíka úplně zřetelně. Měli jsme nádherný úhel a o pohlaví nebyly nejmenší pochyby ![]()
Přítel-lékař se v tom obrázku také nemůže vyznat ![]()
Věř gyndařům:) Když to viděli v pohybu, tak to snad poznali…
Nikdy nemas 100 % jistotu…kamaradce az do porodu tvrdili,ze bude mit kluka…a byla to holcicka..a naopak,dalsi znama mela do 35 tydne cekat holcicku a byl to nakonec chlapecek…!!
Ja zase udajne cekam na 100% holcicku,tak doufam,ze śe vazne narodi holcicka
a tobe chlapecek ![]()
Milu_Stodůlky píše:
Přítel-lékař se v tom obrázku také nemůže vyznat
Věř gyndařům:) Když to viděli v pohybu, tak to snad poznali…
Lynette píše:
Ta fotka je nějaká divná…kde má hlavu?
marketa612 píše:
já se tam taky nemůžu zorientovat. ale holku bych poznala (tu mám) a chlapečka na utz jsem viděla kamarádky. takže myslím že bych to poznala. ten pindík je tam jak je ta přerušovaná čárka?
Teď jsem na to koukla ještě jednou a je tam taky moc pěkně vidět. Takže bych s klidem kupovala modrou výbavičku. Je to vidět moc hezky ![]()
monika32 píše:
Teď jsem na to koukla ještě jednou a je tam taky moc pěkně vidět. Takže bych s klidem kupovala modrou výbavičku. Je to vidět moc hezky
Ta fotka je zespodu vid?Je tam videt zadecek a neco,vypada to sice na kluka,ale nevim,zkusim najit utz naseho kluka a vlozim.