Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě zjevně nedospěl.
Někomu to trvá dýl, než se plně osamostatní.
Příliš brzy na bilancování.
@Anonymní píše: Více
Jo aha, takže to je taková malá útěcha pro zakladatele, že může být ještě hůř
Nebo by to mohl být ještě bezzubý bezďák s kapavkou ![]()
a to má být tedy příklad losera nebo nikoli?
„nastavím ti jiný přiklad“ je takový zvláštní obrat, jako že tento loser je a zakladatel nikoli? či jak to bylo myšleno ![]()
Už jsi to řešila v jiné diskuzi tak se s ním rozejdi pořád to řešíš
@ka2ka píše: Více
Je to loser, stále si na něj stěžuji a nenechám na něm nit suchou, ale pro jistotu se ho držím jako exkrement košile
.
No, ještě aby nebyl věrnej, když nemá co jinýho nabídnout, o toho se davy nepoperou ![]()
@deniiina píše: Více
Kdyby to takhle fungovalo, tak nezahne většina chlapů ![]()
K čemu je mu dobrá snaha ve vztahu, když žádný kvůli výše zmíněnému nevznikne? Muž musí být především osobnost.
Hrozně záleží. Pokud je to někdo, kdo končí vysokou školu a rozkoukává se, je tam asi ještě nějaký potenciál pro změnu. Pokud v tomto stavu setrvává X let od doby, kdy vyšel střední, asi by mě spíš neoslnil. Taky záleží, jestli bych hledala prostě kluka, nebo někoho, s kým chci v dohledné době založit rodinu/chlapa k sobě a dítěti.
Osobně by mě spíš nezaujal. Líbí se mi, když jsou chlapi spíš praktičtější typy. Nemusí být boháč, ale musí být schopnej. Ať je klidně z venkova a živí se rukama, ale ať umí šetřit, řidičák at má klidně i na traktor a tak, no.
A jak se vidí on? Dost lidí je tak sebevědomích a popisují sebe jako výhru a nejlepší z nejlepších, ale ve skutečnosti jsou oni ti loseři, tak těžko říct. Proč ho hned označovat za losera. Nebudu soudit.
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
miluje zakladatelku a přemýšlí, jestli je loserka ![]()