Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Hodně by mi vadila malá finanční gramotnost, jak se to projevuje u něj konkrétně?
Na druhou stranu, v tomhle věku jsou někteří ještě v dětském pokojíčku u rodičů.
Záleží jak vidí svou budoucnost, jestli je ochoten ke změnám, stěhování, hledání jiné práce, atd.
Looser bych jen nenazvala, ale pro mě nekompatibilní. Pro mě je stopka ta finanční gramotnost a nízké sebevědomí. To mu totiž nedovolí se dále rozvíjet. To, že má malý plat není něco, co se nedá změnit. Auto a řidičák taky není definitivní stav. V sexu se může zlepší nebo prostě dane osobě vyhovovat. Ale přijde mi, ze přístup k penězům je často spíš vlastnost a formování nějakých potřeb z mládí. Aby si na mě někdo hojil sebevědomí buď žárlivosti nebo fňukáním, ze ho stejně jednou nechám… na to neJsem zvědavá.
No minimálně má plno věcí, na kterých by měl pracovat.
Už jsem byla párkrát nahoře i dole, takže mám averzi na označení loser. Sama jsem v tomhle věku byla absolutně bez sebevědomí, bydlela u expřítele, protože jsem neměla kam jít a korunou jsem taky zrovna nesmrděla. Ale věděla jsem, že takhle skončit nechci a makala jsem na tom, abych to změnila, což se povedlo. Takže by záleželo, jestli je dotyčný takto spokojený nebo dělá něco proto, aby to změnil.
Tak loser ne, ale rozhodne to nezni nikterak pritazlive
Mel by na sobe zapracovat. Nebo se smirit s tim, ze asi neulovi zadnou oslnujici partnerku, ale zenu podobneho razeni. Samozrejme pokud mu to nevadi, tak zadny problem.
Nastavím ti jiný příklad. (Nejsem to já;)). Kluk(chlap),letos 28,řidičák má, auto ne. Má maturitu, ale pracuje jako pomocný dělník, plat nic moc. Bydlí u rodičů a jeho prozatímní zivot vypadá tak, že přijde z práce, jde spát, sem tam si kde zaběhat, někdy posedět s partou. Panic, nejeví o ženy zájem, nebo spíš se před nimi stydí…
Pokud by mi ten člověk žádným způsobem nevylepšil životní standard, jako že v tomto případě je šance velmi malá, tak není o co stát. Špatná finanční gramotnost je něco, čím by to úplně zabil. Věrnost, upřímnost a nějaká snaha ve vztahu je pro mě naprostý základ, ne nějaká nadstavba a něco, nad čím bych měla áchat.
Co by z někoho takového dospělá, zdravá a schopná ženská měla? Že by ho měla jako další dítě nebo projekt? Pokud ani nejeví o ženy zájem, proč se vůbec ptáš?
@hospodki píše: Více
Mírně OT ale píše se „loser“. Aneb „Looser is a loser who can´t spell loser“ ![]()
(Uvozovky vpředu mi to nechce hodit nahoru.)
@WhiteCrow na nic se neptam, uvedla jsem příklad jiného reálného člověka.
Ale ptáš. Trochu mi uniká proč, když se o tebe ani nejedná?
Hele tobě příspěvek určený není, ale zakladateli. Tak ho neřeš ![]()
Každé zboží má svého kupce
. Takových ženských a chlapů je
. Každopádně nic pro mě, já mám vyšší nároky…
Je podle vás chlap 25+ bez auta a řidičáku (s tím, že nežije v lokalitě s dobrou MHD dostupností), bez slušně placené práce, s malou finanční gramotností, v sexu průměrný a nízkým sebevědomím loser? Dejme tomu, že žije sám a má dobré vlastnosti.. jako je věrnost, upřímnost, snaha ve vztahu apod. Byli byste s takovým člověkem??