Je to loser?

Anonymní
8.4.25 13:57

Je to loser?

Je podle vás chlap 25+ bez auta a řidičáku (s tím, že nežije v lokalitě s dobrou MHD dostupností), bez slušně placené práce, s malou finanční gramotností, v sexu průměrný a nízkým sebevědomím loser? Dejme tomu, že žije sám a má dobré vlastnosti.. jako je věrnost, upřímnost, snaha ve vztahu apod. Byli byste s takovým člověkem??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5593
8.4.25 14:03

Nebyla.
I když loser je možná zbytečně silné slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40430
8.4.25 14:06
@Anonymní píše: Více

Hodně by mi vadila malá finanční gramotnost, jak se to projevuje u něj konkrétně?

Na druhou stranu, v tomhle věku jsou někteří ještě v dětském pokojíčku u rodičů.

Záleží jak vidí svou budoucnost, jestli je ochoten ke změnám, stěhování, hledání jiné práce, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18693
8.4.25 14:09

Looser bych jen nenazvala, ale pro mě nekompatibilní. Pro mě je stopka ta finanční gramotnost a nízké sebevědomí. To mu totiž nedovolí se dále rozvíjet. To, že má malý plat není něco, co se nedá změnit. Auto a řidičák taky není definitivní stav. V sexu se může zlepší nebo prostě dane osobě vyhovovat. Ale přijde mi, ze přístup k penězům je často spíš vlastnost a formování nějakých potřeb z mládí. Aby si na mě někdo hojil sebevědomí buď žárlivosti nebo fňukáním, ze ho stejně jednou nechám… na to neJsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20906
8.4.25 14:12

No minimálně má plno věcí, na kterých by měl pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.25 14:20

Už jsem byla párkrát nahoře i dole, takže mám averzi na označení loser. Sama jsem v tomhle věku byla absolutně bez sebevědomí, bydlela u expřítele, protože jsem neměla kam jít a korunou jsem taky zrovna nesmrděla. Ale věděla jsem, že takhle skončit nechci a makala jsem na tom, abych to změnila, což se povedlo. Takže by záleželo, jestli je dotyčný takto spokojený nebo dělá něco proto, aby to změnil.

• Citovat
  • Upravit
15218
8.4.25 14:22

Tak loser ne, ale rozhodne to nezni nikterak pritazlive :lol: :think: Mel by na sobe zapracovat. Nebo se smirit s tim, ze asi neulovi zadnou oslnujici partnerku, ale zenu podobneho razeni. Samozrejme pokud mu to nevadi, tak zadny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.25 14:27

Nastavím ti jiný příklad. (Nejsem to já;)). Kluk(chlap),letos 28,řidičák má, auto ne. Má maturitu, ale pracuje jako pomocný dělník, plat nic moc. Bydlí u rodičů a jeho prozatímní zivot vypadá tak, že přijde z práce, jde spát, sem tam si kde zaběhat, někdy posedět s partou. Panic, nejeví o ženy zájem, nebo spíš se před nimi stydí…

• Citovat
  • Upravit
3739
8.4.25 14:41

Pokud by mi ten člověk žádným způsobem nevylepšil životní standard, jako že v tomto případě je šance velmi malá, tak není o co stát. Špatná finanční gramotnost je něco, čím by to úplně zabil. Věrnost, upřímnost a nějaká snaha ve vztahu je pro mě naprostý základ, ne nějaká nadstavba a něco, nad čím bych měla áchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
8.4.25 14:43

Co by z někoho takového dospělá, zdravá a schopná ženská měla? Že by ho měla jako další dítě nebo projekt? Pokud ani nejeví o ženy zájem, proč se vůbec ptáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
8.4.25 14:46
@hospodki píše: Více

Mírně OT ale píše se „loser“. Aneb „Looser is a loser who can´t spell loser“ :mrgreen:
(Uvozovky vpředu mi to nechce hodit nahoru.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.25 14:48

@WhiteCrow na nic se neptam, uvedla jsem příklad jiného reálného člověka.

• Citovat
  • Upravit
3739
8.4.25 14:52

Ale ptáš. Trochu mi uniká proč, když se o tebe ani nejedná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.25 14:55

Hele tobě příspěvek určený není, ale zakladateli. Tak ho neřeš :*

• Citovat
  • Upravit
10934
8.4.25 14:58

Každé zboží má svého kupce ;). Takových ženských a chlapů je :nevim:. Každopádně nic pro mě, já mám vyšší nároky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí