Je to možné??

2292
9.10.10 20:56

je to možné??

Ahojky,potřebovala bych poradit,už jsem si myslela že bych mohla být těhu(nevolnosti,píchání v podřišku..),ale najednou přišla ms,o dva dny dříve,den než přišla jsem dělala test a byla tam slabá čárečka spíš takový duch,dnes mám ms druhý den,nedalo mi to a test jsem udělala znova,je tam zase taková slabá čárečka,ale ms je normální jako každý měsíc,myslíte že i tak je možný být těhu?,používám GS mamatest 10 uq.Díky za rady a názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
9.10.10 20:59

Viděla bych to na falešnou pozitivitu, mě mamatest ukázal slabou čárku už 2× a těhotná jsem nebla ani jednou. A nebo jsi těhotná byla, ale z nějakého důvodu se vajíčko nestačilo uhnízdit, asi máš ovulaci někdy koncem cyklu? :nevim: Gynekoložka mi říkala, že se často stává, že žena potratí-ne teda v pravémslovasmyslu a ani o tom neví, protože se netestuje, pak se normálně dostaví ms a ani se to nedozví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
9.10.10 21:01

Jako možné je všechno. :jazyk:

Kdyby mi přišla po pozitivním těhotenském testu MS, tak bych to tipla na samovolný potrat (že se to jako neujalo). Test může být stále pozitivní zvýšenou hladinou hCG (to myslím chvíli trvá, než se to „odplaví“).

Ale na druhou stranu, je plno holek, co normálně menstruovaly, přestože byly těhotný (třeba i několik měsíců). Takže teď si vyber. Asi to rozlouskle jedině doktor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
9.10.10 21:21

to naše tělo si snámi umí někdy pěkně pohrát :roll: no nezbývá než čekat a snažit se dál :think: .Myslíš že je zbytěčný dělat další testík třeba za týden?bijom se že kdyby to třeba náhodou těhu bylo a já čekala ještě měsíc že by to nebylo zrovna dobrý,pracuju totiž na rizikovým pracovišti,a hned jak se dozvim těhu odcházim.. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
9.10.10 21:51
katule9 píše:
to naše tělo si snámi umí někdy pěkně pohrát :roll: no nezbývá než čekat a snažit se dál :think: .Myslíš že je zbytěčný dělat další testík třeba za týden?bijom se že kdyby to třeba náhodou těhu bylo a já čekala ještě měsíc že by to nebylo zrovna dobrý,pracuju totiž na rizikovým pracovišti,a hned jak se dozvim těhu odcházim.. :dance: :dance:

V pondělí bych zavolala svému gynekologovi a zeptala se ho na to.

Mně by totiž po příchodu MS nenapadlo vůbec dělat další těhotenský test. Já bych to brala jako vyřízenou věc…

Ale když už sis ho udělala, tak by mi to nedalo a chtěla bych „odbornou radu lékaře“. Takhle fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí