Špinění v 6.týdnu

809
9.10.10 20:49

Špinění v 6.týdnu

Jsem v 6.tt a cca 2 dny slabě špiním… Opravdu jen maličko a slabě, ale přece… Předevčírem jsem byla na prohlídce a mám pocit, že je to od té doby… Nemáte někdo podobnou zkušenost? Kdybych jakoby měla mít menstruaci, tak by to bylo za týden… Mám o dítě velký strach, tak se radši ptám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
755
9.10.10 20:56

Ahojky, měla jsem na začátku těhu něco podobného, sice jsem nešpinila, ale bolelo mě v podbřišku, jako by se měla dostavit menstruace. Bála jsem se a tak jsem radši zavolala svému doktorovi, řekl ať klidně ihned přijdu, že mě pro jistotu zkontroluje… Nakonec bylo vše v pořádku. V Tvém případě bych postupovala určitě stejně! Raději jít zbytečně, než pozdě… :nevim: ale určitě to nebude nic vážného! :srdce: Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
9.10.10 20:58
79Simona píše:
Jsem v 6.tt a cca 2 dny slabě špiním… Opravdu jen maličko a slabě, ale přece… Předevčírem jsem byla na prohlídce a mám pocit, že je to od té doby… Nemáte někdo podobnou zkušenost? Kdybych jakoby měla mít menstruaci, tak by to bylo za týden… Mám o dítě velký strach, tak se radši ptám…

Po prohlídce je špinění normální. Ale že to trvá dva dny? :nevim: Doktorovi bych zavolala a zeptala se ho na to. Blbý je, že je zítra neděle… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
9.10.10 21:00

No ja mam prave taky takovy pocity, jako by mela prijit menstruace nebo bych mela ovulaci - prave i to spineni asi ani nestoji za rec.. Proto radsi pisu, jestli s tim nekdo ma zkusenosti, protoze mam obavy… K dr. se dostanu nejdriv v pondeli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
9.10.10 21:05

Já myslím, že ten pocit na „přicházející menstruaci“ je na začátku těhu naprosto normální. Já ho měla taky, teď už podruhé. Pokaždé na záchodě kontrolují papír, jestli dobrý… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
9.10.10 21:09

Ahoj, abych tě trochu uklidnila taky jsem na začátku těhu špinila- dokonce jasně růžovou krví-čekala jsem že se rojzede ms a nakonec to bylo těhu :lol: a před dvěma týdny jsem v době MS i 2 dny krvácela a vše je OK :andel: každopádně si pro klid duše můžeš zajet i na pohotovost tam tě prohlídnou :hug: držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.10.10 10:35

Ahoj maminy, jsem v 7tt svého prvního těhotenství ve svých 36 letech a jsem ze všeho vyplašená jak vlaštovka :-( .Špinit jsem začala přesně před týdnem.Není to žádné velké drama, ale je to pořád. Hned v pondělí jsem mazala na gyndu. Doktorka mi řekla, že původně jsem čekala mimi 2, to jedno odešlo, ale jinak je vše dodré. Na ko mě objednala 18.10. Tak svědomitě beru Utrogestan vaginálně a Ascorutin a doufám… :-) Moc mi tahle diskuse pomáhá, je dobré vědět, že v tom nejsem sama a budu vděčná za každou Vaši zkušenost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
12.10.10 09:02
No já řeším teď to samé, jen jsem 8+4. Začalo to minulý týden ve čt večer.Špinila jsem 2dny slabě, pak to bylo o.k.podle dr.vše v pohodě a dnes v noci znova :roll: Tak zase odpoledne mažu na gyndu.Mám čas menstruace, tak doufám,že to s tím souvisí.Držím nám pěti, aby bylo vše v pořádku :hug:
79Simona píše:
Jsem v 6.tt a cca 2 dny slabě špiním… Opravdu jen maličko a slabě, ale přece… Předevčírem jsem byla na prohlídce a mám pocit, že je to od té doby… Nemáte někdo podobnou zkušenost? Kdybych jakoby měla mít menstruaci, tak by to bylo za týden… Mám o dítě velký strach, tak se radši ptám…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí