TP 1.4.2011 +-

13118
8.10.10 19:29

TP 1.4.2011 +-

Ahoj těhulky,
zkouším zakládat toto téma, snad se chytne.Chodím do jiné diskuze, ale tam je strašně moc těhulek a je to nepřehledné, ani nevím pořádně kdo je kdo…
Těhulky tohohle nebo přibližného termínu přidejte se! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jjelena
8.10.10 19:35

Sice nejsem těhulka :cry: , ale mám trochu starší dceru stejnýho data a aprílanda je skvělááááá… Tak přeju hodně štěstí a pohodový těhu

• Citovat
  • Upravit
8784
9.10.10 11:53

Ahoj, můj termín je asi 30.3.2011, ale myslím si, že si počká až na 1.4. Už víš co to bude? Nám to prozradil pan doktor na vyšetření NT+ ve 12tt. Odkud jsi? Já jsem z Brna. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
10.10.10 10:15

Ahoojky, já jsem od Přerova.Koukni do podpisu, mám to tam napsané.Taky nám to řekli na tom 1.screeningu.A co čekáte?Je to tvoje první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
10.10.10 15:36

ahojda holky taky mam termin 1*4 tak muzem povidat,kolik jste mely bpd na utz ja mela utz 13+4 a mely jsme 22 bpd.a zatm vse ok a vy??

• Citovat
  • Upravit
4346
10.10.10 20:00

Ahojky, tak já mám TP koncem března. A jsem přímo z Přerova. 8-) Veru, už mash nějaké dítko? A chodíš někam na nějaké cvičení? Já čekám první, tak se ještě moc neorientuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
10.10.10 20:04

Ahojte holky, taky se přidávám :-) podle poslední MS mám termín 30.3 a podle utz 7.4 :mrgreen: tak se snad do toho + - vejdu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
10.10.10 20:08
JANIIICKA píše:
ahojda holky taky mam termin 1*4 tak muzem povidat,kolik jste mely bpd na utz ja mela utz 13+4 a mely jsme 22 bpd.a zatm vse ok a vy??

jsem asi blbka :mrgreen: ale co je bpd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
10.10.10 21:09

Taky nevím co je BPD :think:
Koty, nee, čekám první.Chodím na balóny tady u nás ale chtěla bych chodit plavat.Jeremenková tuším vede ten kurz.Jsem o tom jen slyšela zatím.Bývá každé pondělí od 17:00 do 18:00.Ale zítra nemůžu, jdu na pedikůru.Tak asi až další pondělí.Kolik ti je?
Jinak vás vítám těhulky..jak se cítíte?
Já se tak těším na pohyby!!Ale ještě je prej brzo a zvlášt pro prvorodičku.Si totiž pořád připadám netěhotně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
10.10.10 23:06

Veru, mně je 26, teda skoro 27 :-) Už to vidím, Tobě 25..Odkud přesně jsi, pokud to není tajné? No koukám, že jsi nějaká moc sportovně akční :wink: to já asi půjdu jen na nějaký předporodní kurz, ale to asi až tak v 6 měsíci, takže je ještě čas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
11.10.10 08:20

holky bpd je prumer hlavicky tim se pozna presnejsi termin ve 12tt ale jak pisi holky me nerekl co to asi bude neni brzo ve 12tt?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8784
11.10.10 09:43
verunielka píše:
Ahoojky, já jsem od Přerova.Koukni do podpisu, mám to tam napsané.Taky nám to řekli na tom 1.screeningu.A co čekáte?Je to tvoje první?

Ahoj, ne není to naše první. První těhotenství před rokem nedopadlo dobře, skončilo ve 20 tt (v únoru). Nebylo vše, jak má být. Tenkrát jsem od samého počátku měla pochybnosti o zdraví prcka, byl to kluk. Teď čekáme holčičku. A tak nějak podvědomě cítím, že je vše OK. Taky je průběh těhotenství úplně jiný. Sem si pěkně užívala těhotenskou nevolnost :jazyk: a věčné běhání na záchod. Pohlaví víme od 12. tt, ale tak nějak jsem to cítila od samého počátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
11.10.10 09:44

Ahojte holky- jakto že víte co budete mít tak brzo? já chci taky :-P :mrgreen: do dneška vím prd.
Dnes jsem byla na KO a odběrech a za týden budu volat na výsledky, tak doufám že to bude ok-jen to čekánííí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
11.10.10 09:50
Nelík 01 píše:
Ahojte holky- jakto že víte co budete mít tak brzo? já chci taky :-P :mrgreen: do dneška vím prd.
Dnes jsem byla na KO a odběrech a za týden budu volat na výsledky, tak doufám že to bude ok-jen to čekánííí :zed:

Ahoj, nám to řekl pan doktor na placeném vyšetření ve 12 tt NT+ (http://www.prenatal.cz/index.php?…). Byla jsem na tom v Brně na Veveří u pana doktora Vlašína, to je kapacita přes vrozené vývojové vady. Sice jsme za to zaplatili cca 1500,–, ale pro ten klid to stojí za to. Zvláště po našich minulých těhotenských útrapách. Bylo mi řečeno, že NT+ (krev a ultrazvuk ve 12tt) je mnohem přesnější vyšetření než to v 15tt. Akorát si ho musí každý zaplatit. Jinak je pohlaví dítěte vidět až tak ve 20tt na dalším podrobným ultrazvuku. A to chlapečky doktoři říkají s jistotou a u holek si občas nejsou jistí. :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
11.10.10 09:55

Holky, jak to máte s přibíráním na váze během těhotenství? Já spíše pořád hubla a hubla, až mi doktorka vynadala. Ale teď nastal obrat a během dvou týdnů jsem se vyhrabala konečně na váhu před těhotenstvím. Takže jsem přibrala 2 kila. Není to moc? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí