TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4346
19.10.10 10:25

Vítej Lorinko, nádherná fotečka :palec:
Hani a co děláš za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
19.10.10 10:28
Koty píše:
Vítej Lorinko, nádherná fotečka :palec:
Hani a co děláš za práci?

sedim v ekonomickym oddeleni jedne firmy v Hamburgu. Delam controlling. Moc cisel, pocita za me nastesti excel :-) Ale uz mi vadi, ze pri tom nemuzu mluvit cesky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
19.10.10 10:29

Ahoj holky,
vítám nové těhulky :-) .

Jani držím pěsti, dobře to dopadne.

Orlynko Kotě to popsala přesně, máme tento koloběh za sebou taky.Držím palečky, ať je vše v pořádku :-).

Hani a tobě ať to v práci utíká rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.10 10:47

Ahoj tento obrázek mi dali na genetice v 12+6 taky mě tam řekli že jsem podle ultrazvuku 13+2.Takže dneska bych měla být 16+6 Jinak já mám termín dle utz 29.3.2011 a v pátek jdu na další poradnu to budu 17+3.Pověz něco o sobě.Jinak tě lituji protože já do práce od začátku nechodím páč pro mě neměli vhodnou práci a nemínili mi ji změnit tak jsem šla raději marodit než aby se stal nějakej průser jsem chemička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.10 10:49

moc děkuji pověz něco o sobě jak prožíváš těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
19.10.10 12:05

holky omlouvam se za chaos janapetrzelkova a janiiicka jsem ja jen me to orad zlobi a pokazdy me to da jiny nick tak se nezlob te cekam co dal c vysledky a tak uz se moc tesim na velky utz ve 20tt to bude zazitek

• Citovat
  • Upravit
1130
19.10.10 15:58

Ahojky holky, jsem zpět z genetiky. Dr, na mě byla velice milá, všecko vysvětlila a řekla, proč jsem vlastně tam. Celkově vyšel výsledek negativní, hodně mě potěšila, jen to hcg je trošku nad normou, ale není to tak strašné, jak jsem si myslela. Mám 2,61 a má to být prý do 2,50. Naopak říkala, že podle mých výsledků, všechno jsem měla v pořádku říkala, že tu plodovku nepovažuje nějak za nutnou v mém případě, za což jsem ráda a hodně mě uklidnila. Tudíž jsem ji odmítla. Říkala, že kdybych byla kdo už má hodně přes 30, že by mi to doporučila, ale takhle prý to vidí tak, že to není potřeba. Snad má pravdu a hodně mě utěšila. Zítra jdu na UZ k doktorovi, tak uvidíme, jak si malej či malá vede :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
19.10.10 20:00

Ahoj holky,
tak jsem byla dnes na kontrole.Udělal mi utz, ale myslím ,že příště mi ho neudělá, udělal mi ho jen proto že jsem mu řekla s tím břichem.Říkal, že pohyby ještě necítím, že to co mám je jak se mimino tlačí na dělohu občas.Mimino se krásně hýbalo.A neviděl pohlaví, takže ted až na velkým utz :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
19.10.10 20:09

Veru, tak tlaci se na delohu - to je fajn, ze to dela mimi :-)

Lori, nevim na koho byla ta otazka, ale ja tehu prozivam v desny rychlosti zatim. Spatne mi vubec nebylo, takze jsem o nem skoro nevedela. A ted to mam tak: rano vstat, vlakem do prace (Hamburg je desne velikej) v praci osum hodin, zase skoro hodinu zpatky, naveceret, precist maily, emimino a spat :lol: tesim se na Vanoce, pak uz budu doma a budu se poradne chystat na toho prcka :-D

Orlynko gratuluju, ze vysledky jsou v podstate dobre :potlesk: Vsechno bude OK, uvidis. ZItra UTZ, to se mas:-) ja jdu ve CT, musim si rict o fotku zase.

Jani, na velky UTZ se tesim taky. Skoda, ze u toho nemuze byt muj :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
19.10.10 20:14
orlynka píše:
Kotě, děkuju za velice vyčerpávající odpověď. Pokud by mi vše vyšlo, tak bych asi ani na tu plodovku nešla. A chlap by tam měl jít se mnou? O tom jsem ani zdaleka nevěděla 8-o Bohužel bude v práci :think: Co se týče rodiny, tak nic moc nevím, ale půjde tam se mnou mamka, tak mi s tím aspoň pomůže. Já jsem bohužel z Havířova, takže do Brna či Prahy je to trochu od ruky :nevim: Tak to jsem tedy zvědavá, jak to všechno dopadne… Sice mám těhotenství úplně v pohodě, ale i tak tu plodovku bych chtěla, kdyby to bylo vážně nějak akutní :-?
Ještě chci dodat, že nevím, zda netrpím na potraty, je to moje první mimi :lol: Ale zatím se drží a žádný problémy nemám :nevim:Příspěvek upraven 18.10.10 v 22:37

Ahoj, manžel tam není nutný. Ale sama tam určitě nechoď. Je potřeba psychická podpora. Mamka bohatě postačí. Jen si zjisti manželovu zdravotní anamnézu a jeho rodiny taky. I u vás může být dobrá klinika. Mrkni na net, jestli tam nenajdeš nějakou diskuzi k tématu. Budu držet palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
19.10.10 20:23
verunielka píše:
Kote, a co ti zjistili v tom 20tt?Měla jsi nějaké problémy?
Zdravím, novou těhulku :mavam:

Ahoj, mě nevyšli tripltesty v 15.tt (měla jsem šíleně vysoký hodnoty na rozštěpové vady, vpodstatě se divili, že dítě vůbec žije). A už v tu dobu bylo mimčo o dva týdny menší (teda hlavička oproti zbytku tělu). No a než jsem se dostala na genetiku a odběr plodové vody, tak hnedle byl 20.tt. To víš, čekací doby. Vpodstatě mi zjistili, že špatně fungovala od 8.tt placenty. V tý době jsem prudce zakrvácela a upadlo kus placenty (to jsem v tu dobu ale nevěděla, prostě ze mě vypdl kus sraženiny). Od té doby se vše vyvíjelo blbě. Tenkrát jsem o NT+ ve 12.tt nevěděla, takže se to zjistilo až v 15.tt Takže jak placenta fungovala blbě, tak mimčo nevyživovala a ono nerostlo správně. No a k tomu mi zjistili špatné vstřebávání (štěpení) kys. listové, a nedostatek kys. listové způsobil rozštěp močové trubice (čekali jsme chlapečka) nejtěžšího typu. Když jsem se to tenkrát vše dozvěděla, tak jsem si o tom něco na netu našla a rozhodla se pro ukončení těhu. Vpodstatě prognózy byli špatné. Mimčo by bylo retardované (špatná výživa by mohla vést i k úmrtí) a kl tomu by mělo hypospadii skrotálního typu (nejtěžší rozštěp močové trubice).Pindíka by měl nefunkčního, plasticky to spravit jde, ale asi by nebyl po stránce sexuální činný. A musel by prodělat asi 8 operací do 18 let. To je asi tak zkráceně k tomu, co se stalo. Momentýlně čekáme další mimčo, holčičku. Zatím vše OK. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
19.10.10 20:37

Kote, aha, tak já byla ve 12tt a triply mi dělat nebudou, tak doufám, že to bude v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
19.10.10 20:40

No, teď jsem četla, že ve 4tém měsíci by se UZ dělat nemělo, že se mimču vyvíjí vnitřní ucho, tak aby se nepoškodilo. Co je na tom pravdy? A holky, jak často chodíte na UZ? Já chodím pravidelně každej měsíc. Zítra se mnou poprvé půjde i manžel, tak jsem zvědavá.
A ten velký UZ co se dělá se dělá u mého dr. nebo mě někam pošle?
Verunielka, no já mám taky takové divné pocity, jakoby ale malej kopal, ale je ještě brzy na to cítit pohyby… Ale, pokud jsem úplně v klidu a uvolněná, tak cítím občas takové jakoby pohyby, jde to spíše z podbříška, tak nevím co to vlastně je :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
19.10.10 20:56

Orly, já už začínám skoro pátej měsíc.
Mě jakoby ztvrdla jedna strana podbřiška, tak dr.říkal že je to tím, že mi mimino nalýhá na dělohu občas.Ale není to jako pohyb který bych cítila přímo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
19.10.10 21:03

Veru, aha, tak já to mám spíše, jakoby mě kopalo a větry to fakt nejsou :nevim: Takové jakoby vibrace nebo fakt nevím, jak bych to popsala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí