TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
14.10.10 16:17

Timeoko termín mám 3.4. Taky nevíme, co to bude. Snad se to dozvím teď v pondělí u dr. :lol: Já už dvě děti mám, jenže velký, tak oblečení už je rozdané, moc mi toho doma nezbylo 8-o . Kdy máš termín ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
14.10.10 21:47
SIINA píše:
Ahoj a gratuluji všem těhulkám :-) Já čekám prvního mimíska termín porodu mám 2.4. a jsem právě 15.týden.Momentálně jsem na neschopence kvůli krvácení ve 13tt a následném zjištění hematomu.Pokud má někdo podobnou zkušenost..?Příspěvek upraven 14.10.10 v 12:49

Podobnou zkušenost jsem měla v minulém těhotenství. Pokud se vytvořil hematom mimo dosah mimíška, tak je to vpohodě. To ti řekne doktorka dle ultrazvuku. A pokud ti vyjdou dobře tripltesty, tak bych se vůbec nebála. Já to štěstí neměla. Hematom vznikl v důsledku utrženého kousku placenty. To se ale zjistilo až z pitvy. U mě to mělo za následek špatného vyživování mimča. Postupně se spomaloval růst tělíčka oproti hlavičky. Ale pokud máš dle ultrazvuků mimčo v pohodě, tak bych si s tím hlavu nelámala. Hematom má každá druhá maminka. Mám plno známých, které hematom měli a mají pěkné zdravé mimčo. Záleží opravdu na tom, kde se hematom udělal, a zda nezasáhl mimčo. Chce to se jen šetřit a více se rozmazlovat. Aspoň můžeš řadu práce v domácnosti převelet na manžela. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
14.10.10 21:51
Timea81 píše:
Ahojky,já mám termín 03.04. Taky Vás hodně pobolívá břicho?

Ahoj, občas mě břicho pobolívá, hlavně večer a nebo v noci. Asi to bude tím, že už je tělo utahané. Pokud tě to nebolí pořád, tak bych si s tím hlavu nelámala. Zeptej se doktorky, ona ti poradí od čeho by to mohlo být. Taky mě pobolívá břicho a střeva, když sním něco nevhodného (zelí, květák, hrášek). Jo to se pak můžu zbláznit, ale to jsou jen větry. Ikdyž někdy mám pěkný strach a vždycky si říkám, že už nebudu nic takového jíst. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
15.10.10 11:17

já mám taky termín 03.04. Dneska jsem byla na krevních testech na genetiku, připadala jsem si jak na výslechu:-)))
jdu ve středu na ultrazvuk tak se zeptám, předtím mě bolelo akorát v podbříšku a to mi řekla, že se mi roztahuje děloha, tak proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
15.10.10 14:03

Ahoj Timeo jj paralen mi doktorka povolila ale občas nezabírá prostě to nějak ustojím:-) nakupovat už jsem začala pracuji v obchodě s oblečením a navíc na dětském oddělení takže to ani nejde jinak:-)zatím to řeším neutrálními barvami:-) příští ultrazvuk už snad doktorka poví co to bude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
15.10.10 14:07

Ahoj holky,
tak jak je?Na mě sedla nějaká nemoc.Tak dnes celej den ležím a léčím se čajíkem s medem a spánkem.Ale nevím jestli to bude stačit :-(
Sinno, a nemáte tam nějaké akce že bych pak přes tebe něco koupila? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
15.10.10 14:09

Ahoj Kote je mi moc líto co tě potkalo :-( já měla hroznej strach hodně jsem krvácela ale naštěstí všechny testy zatím v pořádku a mimčo se má k světu tak snad už to bude jen dobré. Jsem v klidu a manžel je zlatej pomáhá mi moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
15.10.10 14:14

Ahoj Veru není se čemu divit při tomhle hnusným počasí..tak snad to vyležíš a bude ti líp. Akce jsou pořád nějaké jen teď nemám moc přehled co jsem doma na nemocenské :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
15.10.10 14:30
SIINA píše:
Ahoj Veru není se čemu divit při tomhle hnusným počasí..tak snad to vyležíš a bude ti líp. Akce jsou pořád nějaké jen teď nemám moc přehled co jsem doma na nemocenské :-)

Aháá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
15.10.10 14:33

já byla teďkon v sekáči. tak jsem koukala na užasný džíny, říkala jsem, že to z paní doktorky vytáhnu a půjdu tam nakupovat:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
15.10.10 15:15
jjelena píše:
Sice nejsem těhulka :cry: , ale mám trochu starší dceru stejnýho data a aprílanda je skvělááááá… Tak přeju hodně štěstí a pohodový těhu

ahojda jjeleno zname se z chatu klokanek jsem natovka cekaly jsem holky natejno psala jsi ze budes rodit na kladne kdysi davno..ahoj snad to jsi ty :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5570
16.10.10 22:32
verunielka píše:
Ahoj těhulky,
zkouším zakládat toto téma, snad se chytne.Chodím do jiné diskuze, ale tam je strašně moc těhulek a je to nepřehledné, ani nevím pořádně kdo je kdo…
Těhulky tohohle nebo přibližného termínu přidejte se! :wink:

Ahoj, taky jsem chodila do teto diskuze, je pravda, ze holek tam bylo pozehnane a nakonec jsem byla nejak i bez zpravy „odejita“ :-? No mozna me vyhodily protoze jsem spis vic cetla nez prispivala. Ale holky tam vetsinou jsou doma, tak kecaji cely den, znaji se a ja tam byla v podtate cizi, která prispela snad jen 3×. Chodim do prace a ctu to az vecer… Ale rada bych se pridala k vam jestli muzu, asi tu budu mit nejmladsi tehu, termin mam 9. nebo 10.4. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
17.10.10 10:00

Haninac:
Tak to ti závidím, že můžeš chodit do práce. Taky bych chodila, kdyby to šlo. Co děláš? Už víš, co čekáte?
:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
17.10.10 10:33
Kote5 píše:
Haninac:
Tak to ti závidím, že můžeš chodit do práce. Taky bych chodila, kdyby to šlo. Co děláš? Už víš, co čekáte? :-D

Ahoj,
delam v oddelni Pricing/Revenue Management. Pohlavi nezname, pritel to nechce vedet a ja jeste vaham, ale mozna si to necham rict ted ve ctvrtek na kontrole pokud to pujde videt :-)
Jses na rizikovym nebo uz s nejakym prckem doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
17.10.10 11:37

Ahoj Hani,
já jsem taky ta z těch co jsou doma.V práci jsem nemohla dělat dál, bo dělám s chemikáliema.
Já jdu do poradny v úterý, tak snad mi taky řekne co čekáme, ve 12tt to vypadalo na holku, tak jsem zvědavá co mi řekne teď :-D Já bych to nevydržela si to nenechat říct.A jak se cítíš?
Vlastně holky, jak se všechny cítíte?Já jsem ještě pořád nějaká nemocná, ale už to asi odeznívá.Ale zítra se plavání nekoná :roll: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí