Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Timeoko termín mám 3.4. Taky nevíme, co to bude. Snad se to dozvím teď v pondělí u dr.
Já už dvě děti mám, jenže velký, tak oblečení už je rozdané, moc mi toho doma nezbylo
. Kdy máš termín ty?
SIINA píše:
Ahoj a gratuluji všem těhulkámJá čekám prvního mimíska termín porodu mám 2.4. a jsem právě 15.týden.Momentálně jsem na neschopence kvůli krvácení ve 13tt a následném zjištění hematomu.Pokud má někdo podobnou zkušenost..?Příspěvek upraven 14.10.10 v 12:49
Podobnou zkušenost jsem měla v minulém těhotenství. Pokud se vytvořil hematom mimo dosah mimíška, tak je to vpohodě. To ti řekne doktorka dle ultrazvuku. A pokud ti vyjdou dobře tripltesty, tak bych se vůbec nebála. Já to štěstí neměla. Hematom vznikl v důsledku utrženého kousku placenty. To se ale zjistilo až z pitvy. U mě to mělo za následek špatného vyživování mimča. Postupně se spomaloval růst tělíčka oproti hlavičky. Ale pokud máš dle ultrazvuků mimčo v pohodě, tak bych si s tím hlavu nelámala. Hematom má každá druhá maminka. Mám plno známých, které hematom měli a mají pěkné zdravé mimčo. Záleží opravdu na tom, kde se hematom udělal, a zda nezasáhl mimčo. Chce to se jen šetřit a více se rozmazlovat. Aspoň můžeš řadu práce v domácnosti převelet na manžela. ![]()
Timea81 píše:
Ahojky,já mám termín 03.04. Taky Vás hodně pobolívá břicho?
Ahoj, občas mě břicho pobolívá, hlavně večer a nebo v noci. Asi to bude tím, že už je tělo utahané. Pokud tě to nebolí pořád, tak bych si s tím hlavu nelámala. Zeptej se doktorky, ona ti poradí od čeho by to mohlo být. Taky mě pobolívá břicho a střeva, když sním něco nevhodného (zelí, květák, hrášek). Jo to se pak můžu zbláznit, ale to jsou jen větry. Ikdyž někdy mám pěkný strach a vždycky si říkám, že už nebudu nic takového jíst. ![]()
já mám taky termín 03.04. Dneska jsem byla na krevních testech na genetiku, připadala jsem si jak na výslechu:-)))
jdu ve středu na ultrazvuk tak se zeptám, předtím mě bolelo akorát v podbříšku a to mi řekla, že se mi roztahuje děloha, tak proto.
Ahoj Timeo jj paralen mi doktorka povolila ale občas nezabírá prostě to nějak ustojím:-) nakupovat už jsem začala pracuji v obchodě s oblečením a navíc na dětském oddělení takže to ani nejde jinak:-)zatím to řeším neutrálními barvami:-) příští ultrazvuk už snad doktorka poví co to bude:-)
Ahoj holky,
tak jak je?Na mě sedla nějaká nemoc.Tak dnes celej den ležím a léčím se čajíkem s medem a spánkem.Ale nevím jestli to bude stačit ![]()
Sinno, a nemáte tam nějaké akce že bych pak přes tebe něco koupila? ![]()
Ahoj Kote je mi moc líto co tě potkalo
já měla hroznej strach hodně jsem krvácela ale naštěstí všechny testy zatím v pořádku a mimčo se má k světu tak snad už to bude jen dobré. Jsem v klidu a manžel je zlatej pomáhá mi moc.
Ahoj Veru není se čemu divit při tomhle hnusným počasí..tak snad to vyležíš a bude ti líp. Akce jsou pořád nějaké jen teď nemám moc přehled co jsem doma na nemocenské ![]()
SIINA píše:
Ahoj Veru není se čemu divit při tomhle hnusným počasí..tak snad to vyležíš a bude ti líp. Akce jsou pořád nějaké jen teď nemám moc přehled co jsem doma na nemocenské
Aháá.
já byla teďkon v sekáči. tak jsem koukala na užasný džíny, říkala jsem, že to z paní doktorky vytáhnu a půjdu tam nakupovat:-))
jjelena píše:
Sice nejsem těhulka, ale mám trochu starší dceru stejnýho data a aprílanda je skvělááááá… Tak přeju hodně štěstí a pohodový těhu
ahojda jjeleno zname se z chatu klokanek jsem natovka cekaly jsem holky natejno psala jsi ze budes rodit na kladne kdysi davno..ahoj snad to jsi ty ![]()
verunielka píše:
Ahoj těhulky,
zkouším zakládat toto téma, snad se chytne.Chodím do jiné diskuze, ale tam je strašně moc těhulek a je to nepřehledné, ani nevím pořádně kdo je kdo…
Těhulky tohohle nebo přibližného termínu přidejte se!
Ahoj, taky jsem chodila do teto diskuze, je pravda, ze holek tam bylo pozehnane a nakonec jsem byla nejak i bez zpravy „odejita“
No mozna me vyhodily protoze jsem spis vic cetla nez prispivala. Ale holky tam vetsinou jsou doma, tak kecaji cely den, znaji se a ja tam byla v podtate cizi, která prispela snad jen 3×. Chodim do prace a ctu to az vecer… Ale rada bych se pridala k vam jestli muzu, asi tu budu mit nejmladsi tehu, termin mam 9. nebo 10.4. ![]()
Haninac:
Tak to ti závidím, že můžeš chodit do práce. Taky bych chodila, kdyby to šlo. Co děláš? Už víš, co čekáte?
![]()
Kote5 píše:
Haninac:
Tak to ti závidím, že můžeš chodit do práce. Taky bych chodila, kdyby to šlo. Co děláš? Už víš, co čekáte?
Ahoj,
delam v oddelni Pricing/Revenue Management. Pohlavi nezname, pritel to nechce vedet a ja jeste vaham, ale mozna si to necham rict ted ve ctvrtek na kontrole pokud to pujde videt ![]()
Jses na rizikovym nebo uz s nejakym prckem doma?
Ahoj Hani,
já jsem taky ta z těch co jsou doma.V práci jsem nemohla dělat dál, bo dělám s chemikáliema.
Já jdu do poradny v úterý, tak snad mi taky řekne co čekáme, ve 12tt to vypadalo na holku, tak jsem zvědavá co mi řekne teď
Já bych to nevydržela si to nenechat říct.A jak se cítíš?
Vlastně holky, jak se všechny cítíte?Já jsem ještě pořád nějaká nemocná, ale už to asi odeznívá.Ale zítra se plavání nekoná
![]()