Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja se citim od zacatku strasne netehotne:-) spatne mi je jenom rano kdyz ve vlaku musim stat, jinak vubec. Jim normalne, nejak moc netloustnu, jenom se mi vyklenul podbrisek a jsem vecne unavena… Jinak kdyz lezim na zadech a pritisku si ruku na podbrisek, tak obcas citim boulicku ktera se objevi a zmizi
ze by mimi o sobe takhle davalo uz vedet? Rikam si, ze je brzo, ale zase je to citit jenom v teto poloze
neni to jak klasicky bublinkovani strev, ale fakt boulicka
Hani, já to tak mám taky, taky mě napadlo, jestli mi nemůže tvrdnout břicho.Co já vím co to může být
![]()
nakupujes uz neco na mimco? ja jsem to furt odkladala (co kdyby se naaahodou neco stalo), ale uz jsem dostala fakt chut, tak asi ve ctvrtek po poradne neco konecne koupim. Kamaradka mi ukazala tady v Hamburgu TK MAXX, maji tam spustu veci na mimco za super ceny, tak mu asi neco z Nemecka dovezu
Mama doma kdyz na neco pekneho narazi tak koupi, pres webku mi to pak ukazuje a uplne me skoro mrzi, ze se v tom vyziva vic nez ja. Dokonce ma uz vybrane predbezne kocary - ten od ni pry dostaneme darem a ja si jen vyberu ktery se mi bude nejvic libit. Proto chceme ja a mama vedet pohlavi, protoze nejhezci je bud modrej nebo cervenej
jinak oblecky kupuje mix - jak do oranzova, tak do modra, proste co je roztomily. Vsak pokud nejde o ruzovou, tak to unosi obe pohlavi ![]()
Hani, já už mám hodně oblečení, řekla bych že skoro všechno.I růžový, tak jsem zvědavá co to bude.V úterý mi to snad dr.potvrdí.Kočárek už taky pokukuju, líbí se mi xlander, bo casual..moje máma mi zatím nic nekupuje, ale tchýně už něco jo,koupila mi jeden zelený setík, deku do kočárku, zavinovačku, mikinku..v růžové, tak snad to ta holka bude ![]()
paaaani
tak to mam co dohanet
furt jsem si rikala, jak v lednu az budu doma, ze budu nakupovat u nas. Ale to asi nevydrzim a lepsi bude aspon neco uz mit. No tak moje tchynka se to dozvedela teprv nedavno, mladej cekal na vhodnou prilezitost a udelal ji nakonec velkou radost kdyz byla v nemocnici. Na to byt babickou se trese uz roky, tak si myslim, ze nakupovat bude taky ![]()
U nás to byla tragédie u tchýně, nějak to špatně vzala.A ted je ráda a nakupuje ![]()
Víš co, času je dost, já už měla hodně nakoupeno dopředu(občas když jsem šla do města tak jsem někam vlezla a jednu věc si koupila jen tak pro radost a ono se to nějak nashromáždilo
)
ahojda holky zitra jdu na tripltesty tak me drzte palecky,uz se tesim mi porad nevime co to bude ja ani nevdela ze se muzu zeptat uz ve 12tt,me to rpijde brzy,kdyz ve 20tt jeste poradne nevi.ted jsem taky resila tvrdnuti,ale asi jen streva mam totiz problemy s nadymanim,a zacpou,ale pro jistootu jsem si koupila tablety magnezka a tim nic nezkazim
palecky budu drzet, ja si je asi necham udelat ve ctvrtek. Jeste o tom promluvim s doktorkou, tady v Nemecku se bezne nedelaji, tak jsem zvedava jak se na ne bude tvarit. Ale kdyz jsem nejak nestila NT na zacatku… Musim se zeptat jak to tu maji osetrene ![]()
Haninac píše:
palecky budu drzet, ja si je asi necham udelat ve ctvrtek. Jeste o tom promluvim s doktorkou, tady v Nemecku se bezne nedelaji, tak jsem zvedava jak se na ne bude tvarit. Ale kdyz jsem nejak nestila NT na zacatku… Musim se zeptat jak to tu maji osetrene
aha takze ty jsi v nemecku,ajaka je tam pece zdravotnicka::budes rodit kde tam nebo v cr??joa jinak dekuju doufam ze tam zase sebou neseknu. ![]()
tak já čekám jenom na to, až mi řeknou co to bude, jdu ve středu na ultrazvuk tak se hned zeptám, ale už bych strašně něco nakupovala:-) Tak se aspoň předběžně koukáme na kočárky. Koukala jsem taky na x-lander, ale není odpruženej, tak se mi nejvíc líbí zatim mikado - boston
Ahoj holky,
Držím pěsti na triply.Já na ně nejdu, prej mi vyšli skvěle testy ve 12tt tak je dělat nemusí.Tak jedna nervozita mi odpadá.Ted mě spíš štve že nevím co je s tím břichem, se zeptám zítra v poradně.
Veru, ty se mas ![]()
mne nejak ani ten NT nenabidli, kdyz jsem se o tom informovala sama, bylo uz pozde. takze jsou zatim v Nemecku docela laxni. Vnitrni vysetreni skoro zadne, jen ultrazvuk, pokazde ho premeri, rekne ze OK a to je vse
kontroly jak u nas co 4tydny na zacatku.
Rodit budu doma, na Vanoce se vracim.
Jinak jsem fakt zvedava jak se bude muj doktor v CR tvarit na nemeckou tehuprukajdu ![]()
Tak já když jsem se ve 13tt na screeningu zeptala, jestli už jde vidět co to bude, dr. se smála a pomalu si klepala na čelo
tak musím vydržet až na 2. screening, ale ten už se pomalu blíží, tak se nemůžu dočkat..jinak mně dr. triply ani nenabídl
no stejně bych na ně nešla, když vycházejí často falešně pozitivně. Pak bych zbytečně stresovala ještě víc než teď..
Hani, německá průkazka
To jsem taky zvědavá jak se na ni bude tvářit.A co tam děláš?Na Vánoce se vracíš na pořád?
no me ty testy prijdou jak kravina ale kdyz mam jit pujdu ale na plodovku me nikdo nedostane!jdu na utz do gennetu tak tam jsou snad natolik zkuseny ze vi co ajak.dr tam posila kazdou mamcu,tak aspon tak.ale to je az 19*11 mesic to je pro me dlouha doba ted.jindy me to utikalo rychlejs a jak s eblizi neco na co se tesim se to tahne
![]()