TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13118
21.10.10 16:07

Camillo, další baba, jsem zvědavá kolik na kolik tady bude kluků a holčiček :-D Můžeš mi popsat jak mají vypadat ty pohyby?Dr. mi říkal, že je asi budu cítit později jako prvorodička.Prej až tak kolem 19tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
21.10.10 16:16

.

Příspěvek upraven 23.10.10 v 08:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
21.10.10 16:41

.

Příspěvek upraven 23.10.10 v 08:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
21.10.10 16:42

Ahoj holky, doufám, že nevadí, že vám tady lezu. Mám termín porodu v půlce dubna.
Hance bych chtěla říct, že němci určitě ví co dělají. Já rodila dvě děti v Německu, žádný screening nebo tripple testy jsem tam neabsolvovala a bylo všechno v pořádku. Myslím si, že pokud je UTZ a krevní testy o.k., tak neměj žádné obavy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
21.10.10 17:07

Camillo, díky.Tak to už se těším.To vyboulení nebo co to je asi mám.Ale pohyby jako takhle ještě necítím.Tak to si ještě nějakej ten týden počkám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
21.10.10 17:31
konvalinka13 píše:
Ahoj holky, doufám, že nevadí, že vám tady lezu. Mám termín porodu v půlce dubna.
Hance bych chtěla říct, že němci určitě ví co dělají. Já rodila dvě děti v Německu, žádný screening nebo tripple testy jsem tam neabsolvovala a bylo všechno v pořádku. Myslím si, že pokud je UTZ a krevní testy o.k., tak neměj žádné obavy!!!

Konvalinko, dekuju moooooc! Jsem klidnejsi :-) nastesti budu rodit uz doma, ale vracim se domu az v 25.tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
21.10.10 17:38

no co se tyce pohybu - ja vim, ze je na ne brzo. Ale kdyz mi pracuji streva, tak jsou to spis bublinky a kolem pupku. Kdyz obcas citim „kaprika“ je to opravdu v podbrisku (ze by i tam pracovala streva ??) a je to opravdu jenom v leze s rukou pritisklou na ten podbrisek. Mozna to bude i tim, ze jsem docela hubena a ze mam tak pohyblivy dite, nevim. Ale ta predstava ze je to poravdu on se mi libi. Taky to neni kazdy vecer, jenom nekdy, ze :-) No uvidim jak se to bude vyvijet dal a pak vam reknu jestli to bylo ono :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
21.10.10 19:11

Hani, tak se sleduj a pak dej vědět.Já se sleduju od doby co vím že jsem těhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
21.10.10 20:20

Tak já ty pohyby cítím někdy i během dne. Je to spíše takové šimrání v podbřišku, tak asi to je ono. Ale tak stejně jsem to cítila asi už v 16tém týdnu, ale to většinou večer a fakt občas, teď se mi zdá, že se to zintezivňuje :lol: Mám i první fotku v 3D a na tom úplně prvním snímku ještě v prvním trimestru vypadá jako gumový medvídek, jak má ty ruce a nohy :lol: Ale tu nemám bohužel v kompu.
Já zatím věci nekupuju, furt si říkám, až budu po tom genetickém UZ a uvidím, že je v pořádku, už pomalu také s nakupováním začnu, ať to pak není najednou velká pálka :twisted:
A jaké jména máte pro mimi? My máme Natálku a Tobiáše, i když možná se ještě Natálka změní, asi je to dost časté jméno :think: Ale mooooc se mi líbilo, odjakživa :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
21.10.10 20:25

.

Příspěvek upraven 23.10.10 v 08:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
21.10.10 20:32

.

Příspěvek upraven 23.10.10 v 08:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
21.10.10 20:47

Kami, to je kráááááásnýýýýýýý :andel: já zatím žádnou takovou pěknou fotečku nemám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
21.10.10 20:50

Hezký fotečky.Mě se líbí Anička a kluk nevím, vůbec!Snad to bude ta holka :mrgreen:
Holky, už jste přemýšleli kdy tak začnete prát mimihadříky a žehlit?Já přemýšlela že tak koncem 7 měsíce asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
21.10.10 20:55

.

Příspěvek upraven 23.10.10 v 08:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
21.10.10 21:44

Ahoj, teda vy se máte, takové pěkné fotečky. V minulém těhu jsem taky sbírala všude možně fotky. No a nakoce to těhu nevyšlo. Tak jsem tentokrát tak nějak opatrnější. Mám zatím jen jednu fotku z 12.tt. Čekáme holčičku, aspoň nám to tvrdil pan doktor v Brně na Veveří (dr. Vlašín) a jemu tak nějak věřím. Krom toho jsem to nějak vycítila. I v minulém těhu jsem tušila chlapce a byl. Tentokrát jsme od začátku chtěli holku a asi to vyšlo. Jméno ještě nemáme jasné. Ale v úzkém kruhu zůstává Michalka, Eliška, Ivanka. A Michalka tak nějak vede. Dokonce jsem se přistihla, že už od 10.tt ji tak říkám. Ale až teď mi to došlo. Kdyby se náhodou pan doktor spletl, tak máme nachystáno Jakub, Jan nebo Martin. První mělo být Matýsek, ale nachali jsme to švagrové.
Zatím nenakupujem, čekáme na ultrazvuk ve 20.tt. Ale hnedle potom hupsnu do obchodů. Ale už jsme si vybrali postýlku a vybavení do ní. No a před Vánocemi si ji asi půjdeme objednat. Jinak oblečky budu nakupovat až v lednu, až doma rozbalím krabice s oblečením po sourozencích. Projdu si to a doplním novými kousky. A taky mi slíbila nějakou tu parádu švagrová. Když se nám Miška narodí, tak jejímu klukovi bude půl roku. Takže až zas toho moc kupovat nebudu.
Už jste si udělali předběžnou kalkulaci na výbavičku pro prcka? Docela jsem se zhrozila. Tak doufám, že vypomůže Ježíšek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí