Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Veru, nevypadas jako tlusta - jsi krasne hubena a vykukuje maly brisko a to pekne dopredu, zadny spicek okolo
kazda jsme jina diky bohu, jinak bysme se asi nudily ![]()
Camilo, to je fakt blbej system ![]()
Zkousela jsi tam zavolat? prinejhorsim te odbydou ze si mas pockat…
ahoj holky tak vysledky tripl testu vporadku,jsem moc rada koupila jse si doplera na brisko posloucham mimcu srdicko ale jen jednou jsem ho zachytila asi mam silny podkozi nebo neumim hledat.velky utz mam az 19*11 takze stale nevime co to je tak se mej te a zas neco pisnete
Ahoj holky,
Camil taky čekám na výsledky z plodovky a pořád je nemám. Už podruhé jsme tam volali a vždycky řeknou, zkuste to za pár dní
. Taky se bojím, ale někde jsem slyšela, že když se něco děje, tak volají sami. Tak asi máme vše v pořádku a oni mají pohodu…
. Musí to být dobrý, prostě musí!
Holky bříška jsou krásný, taky bych ho poslala, ale ještě jsem nezjistila, jestli to umim
. Tak se budu pokoušet
.
Cami já byla v Brně ve FN. Tam mi o netu nic neříkali.
Na odběru jsem byla 18.10. Dr při odběru řekl, že výsledky pošlou do 3týdnů poštou, stejně jsem volala přímo na genetiku, tam mi řekli, ať si zavolám 10 den po odběru a dnes mi řekli, že to mám zkusit nejdřív 14tý den po odběru tzn. až po neděli a ani to není jisté
. Myslím si ale,že by ti volali co nejdřív, kdyby bylo něco špatně. A utz ve 12tt ti vyšel jak?
Holky já byla na těch triplech a taky ještě nevím výsledek. Teda dr říkala že když mi nezavolá ( měla volat minul týden) tak to je v pořádku, jenže dokud to neuslyším od ní tak .. jsem nervozní. ![]()
**Jinak gratulka k dobrým výsledkům!! **
![]()
A ty průtoky to se měří průtoky pupečníku, ne? Já vím že mě vždycky dr měřila tyhle průtoky a právě tam zjistila že má v pupečníku o jednu cévu mín než má mít, tak jsem kvůli tomu letěla na plodovku. ![]()
Cami tak když ti utz ve 12 dopadl dobře, tak se neboj. Pokud je něco zásadně špatně (Down, Edwards..všechny ty strašný syndromy), tak je to poznat už v tom 12tt na utz. Věř mi, mluvím z vlastní zkušenosti
. U mě bylo minule vše špatně už v tom 12tt. Tentokrát utz dopadl dobře a krev mi taky nebrali, že je to zbytečné, když bude amnio. Jsem ráda, protože ta krev vychází často falešně pozitivní.
Pokud si byla 15.10. na odběru, tak výsledky být ještě nemusí, mě dnes řekli, že nejdřív 14 dní po odběru a to není jisté, že to roste u každýho jinak rychle. A zjišťovat to mám až v odpoledních hodinách. Bude to dobrý, neboj, jen musíme vydržet
. Ale rozumím ti, jsem taky pološílená
.
Jj, přesně tak. Právě mi to říkala dr když jsem byla na kontrole a na krev právě na triple test. Tak mě uklidnovala že nejdůležitější je ten test ve 12-13týdnu. Že třeba u Apolináře tenhle triple vůbec nedělají, že se drží toho prvního.
Přesně tak
. Už aby to bylo
.
Šemo a ty budeš s gyndr mluvit kdy, aby ses dozvěděla výsledek?
Držím nám všem moc palečky.