Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hony jdu na kontrolu 4.11. ale dneska jsem jaksi zjistila, že mě otejkají ruce tak jsem jí chtěla zavolat a zeptat se. Ono to je normální ale v tomhle týdnu nevim. No tady na emimi se píše že jo, tak jsem se na to vyprdla a právě jsem se jí chtěla zeptat na výsledek ![]()
Já bych nevydržela nezavolat, jsem ale fakt netrpělivá
. Ale je fakt, že pokud ti osobně slíbila, že by dala vědět, tak je prostě vše v pořádku. ![]()
Jj, řekla mi že kdyby něco tak se mi ozve tak snad.. To jsou furt nervy vid? ![]()
Jsou. Když si vzpomenu na svoje předešlá těhotenství (už je to fakt dávno
), tak jsem neřešila nic, žádný vyšetření nebyly, nebo mě nikam neposílali
, ale byl klid.
Hony kolik je dětem a kolikáté čekáš? Já čekám druhý, to je vlastně vidět i na metříku, jestli to máš zapnutý že se ti to zobrazuje. Já byla těhu v roce 2007 a tady jsem nebyla na tom screeningu ve 13týdnu, to až teď. Jinak mám snad všechno stejný. Teda doufám, že i tohle těhu dopadne dobře. Když jdu k dr tam se bojim, a mám strach že mě nemaři vys. tlak, já to mám ze stresu
takže všude říkám, že mám syndrom bíl. pláště ![]()
Šemo mám dvě děti, 12 a 15. Letos už jsem byla jednou těhu, ale o mimi jsme přišli (VVV). Teď čekám na výsledky z amnia, ale doufám, že dopadnou dobře, když utz ve 12tt dopadl dobře.
.
Tlak mám naštestí nízkej, doktoři mě nevadí. ![]()
Hony tak v tom případě se nedivim že jsi nervozní!! Tak ti moc moc moc držím palečky! Jé, tak to ti závidim, že ti dr nevadi. To já obdivuju ty lidi co sedí v čekárně a maji knížku a čtou ty vado.. ![]()
Děkuju
. Jak jsem psala Camci, musí to být dobrý
.
Tak já naštěstí opravdu patřím k těm, co čtou knížku v čekárně (pokud nečekám na amnio, genetiku nebo tak.., to jsem vyřízená
.
Hony jééééééééééééé tak to teda ti závidim. Ty nemáš strach že tě neco budou dělat??? Třeba u zubaře?? Plivni na mě třeba to od tebe pochytim
Nebojte, všem nám výsledky dopadnou dobře!
Tak plivu
, ať se taky nebojíš
.
Už tady mám rušno, tak se jdu věnovat blízkým.
Zatím ahoj
.
Camila píše:
UTZ bajecne, nosni kustka pritomna, sijove projasneni mensi jak 1mm, jen mi nedelali krev, ze je to zbytecne kdyz me stejne poslou na amnio. ja na tom byla 15.10 a to na Veveri v centru prenatalni diagnostiky, tam to davaji na net
Ahoj, tys byla na Veveří v Brně? Tam to znám. Taky jsem tam byla na amniu v minulém těhu. Výsledky byli do 14 dnů na netu. Ale říkali, že to může trvat i tři týdny. Amnio nám tenkrát vyšlo dobře, chlapec bez genetické vady. Ale špatně nám pak dopadl ultrazvuk.
Neboj se, kdyby se něco dělo špatně, už by volali. Většinou mají výsledky brzo, jen jim trvá vyvěšení na net.Když mi dělali genetický test, tak říkali, že výsledky budou do týdne. Ale já potřebovala znát výsledek do dvou dnů. To kvůli dalšímu vyšetření jinde. Tak jsem psala do laboratoře a oni mi napsali, že výsledky už mají. Poslali mi to emailem. Na net už to nikdy nevyvěsili. Nějak tenkrát nestíhali. Administratíva jim dělá problémy. Taky mi slíbili, že pošlou výsledky genetiky poštou mě i gynekoložce. Byla jsem tam v květnu a výsledky nemám doteď. Ale jinak je komunikace s nima super. Mají dobré doktory, ale toho, kdo to dává na net, tak to nějak nezvládá.
Zkus si tam zavolat nebo napsat přímo do laboratoře.
Bude to dobrý. Držím pěsti. ![]()
Tak jsem byla dnes cvičit na balóny a ted jsem se nadlábla.Nejdřív jsem snědla klobásku s rohlíkem, pak paštiku s rohlíkem a dvě mandarinky.No, to je hnus ![]()
Ahoj, z toho si nic nedělej. Já včera večer během tří hodin snědla větší hrůzu. Nejdříve jsem si dala večeři (rýže se zeleninou a masem), k tomu jsem dostala chuť na pivo (nealko). No a pak jsem se pustila do sušeného ovoce (meruňky). Zapíjela jsem to stále tím pivem. Pak přišlo na řadu jablko. Opět jsem zalila pivem a zakončila jsem to čokoládou a čajem. Jo a mezi tím jsem měla chuť na marmeládu. Takže chudák žaludek. Ale ani mi z toho nebylo zle. Docela se mi dobře spalo. Ale sny byly nějaké divočejší.
jak vas tak ctu holky, tak nevim jestli nemam byt spis rada, ze tady v Nemecku se ty testy nedelaji. Jenom pokazdy ultrazvuky a sleduje se, zda mimis spravne roste. Nemam nervy, ale taky zatim nevim, ze je dite 100% zdrave…
Taky se tesim na UZ ve 20.tydnu - mam ho 18.11., uz aby to bylo ![]()
Camilo, ty se mas
Mne se zatim jenom vrti, nekope, ale citim ted uz casteji „kaprika“ kdyz lezim. Ciham kazdy vecer, kdyz koukam na DVD na House, pri sve ceske chvilce ![]()