Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Cami, projed si diskuze a vyber si u holek metrik ktery se ti libi a proste na nej klidni a ono te to odkaze. Pripadne si zagoogli pregnancy ticker a ono ti to vyjede ruzne odkazy. Vyber si jaky metrik se ti libi, zadej datum posledni MS a ono ti to ten metrik vygeneruje zaroven s odkazem, ktery nakopirujes do NASTAVENI UZIVATELE - POPIS UZIVATELE
Kdybys potrebovala s necim poradit ptej se ![]()
verunielka - Jsem z Ostravy, mám už syna - 21 měsíců no a teď čekáme druhé mimi. Chtěla bych holčičku do párečku, ale uvidíme příští pátek. Jsem v 18.tt a před 4 dny mě miminko začalo kopat, tak mi dává o sobě pěkně znát ať se šetřím ![]()
dobre ranko vsem…
Hony tak co??? nenapinej bo jim tam hodime do laborky granat ![]()
Ahoj holky,
Ivep, a jak ty kopanečky vnímáš?A jak často tě kope?M občas jen večer, ale zatím to není nijak pravidelný.. ![]()
Dnes nevařím, zbylo ze včera tak se dám do njakého úklidu.
Ahoj holky ,
Cami tak pořád nic, včera řekli manžovi, že si máme zavolat až ve čt odpo, že to roste, ale pomalu
.
Asi mě migne
.
Holky jsem 18tt, čekám třetí dítko a pohyby pořád moc necítím. Třeba jen ráno a trošku a pak celý den nic. Je to normální?
Hony, neboj, myslím, že každé tělo je individuální jako všechno.Já cítím pohyby jen večer a to taky jen občas.Ale už bych taky chtěla aby se začal projevovat mimouš jeden
![]()
Já už se Veru taky moc těším. Kdyby se miminek každou hodinu ohlásil, že je ok, hned by to bylo veselejší
.
Hony píše:
Já už se Veru taky moc těším. Kdyby se miminek každou hodinu ohlásil, že je ok, hned by to bylo veselejší.
Uvidíš, brzo to začne a pak nás to bude takk bolet že mu budem domlouvat at to moc nepřehání ![]()
Holky, mluvíte s břichem?
Já jsem magor, když něco dělám a nikdo okolo mě není tak mu vysvětluju třeba co dělám, nebo když něco jím, tak mu říkám, že mu nco dobrýho posílám
Z netu jsem vyčetla že mě už slyší takk mě to hrozně baví se s ním bavit, jsem zvědavá až budu cítit každý jeho kopanec jestli se tak budem dorozumívat
Hele, ted do mě tukl
![]()
Hony tak to je dobry, jak rekli, ze to jen pomalu roste, kazdymu se to mnozi jinak a aspon vis, ze je to tim a nemusis za tim hledat neco spatneho. vsak uz je streda, bude to cobydup
drzim pesticky, at uz to osklivy napinani skonci.
co se tyce pohybu, to mas taky u kazdeho jinak, zalezi na stihlosti maminky i na tom, jak je mimi ulozene a kde je placenta. ja je nejvic citim vecer, ale od vikendu uz i pres den vsede, vecer to jsou predpisovy kopance ![]()
zajimlo by me, zda nektera z vas bere nejaky vitaminky, ja bastim od cca 2tt magnesko, kyselinu listovou a calibrum mami, a to z duvodu, ze syn se mi narodil s vahou 2,55 a je to takovy chcipacek do dneska
a tohle tehotenstvi je naprosto jine, tenkrat mi rekli, ze bude o mesic pozdeji a nebyl, termin sedel, ted uz mi termin posunuli o tyden dopredu jak mimi krasne prospiva a jsem si jista, ze diky tem bobulkam.
Musím vydržet, já vím, stejně mi nic jiného nezbyde
. S kopanečkama nevim, jsem hubená, dnes jsem se vážila, mám 57kg a 164cm, tak myslím,že mám normální postavu. Asi mám tu placentu někde vzadu..
Já baštím femibion hned od té doby, co jsme začali plánovat mimi. K tomu ještě magnézko a vit Bkomplex, protože se mi dělají koutky (jen v těhotenství). Taky mi posunuli termín o týden dřív než jak to vychází podle ms. Třeba budeme mít baculátka
.
Ahoj holky,
ja bastila jen listovku do 12tydne vyssi davku, ted uz jen kdyz si vzpomenu jednu tabletku 400. Jinak jsem zpravidelnila jidelnicek, abych kazdy den mela aspon jeden jogurt, nekolik porci ovoce a zeleniny a jedno teple jidlo…
Pozoruju se hlavne vecer, mimco s sebou vrti, ale kopance zatim necitim. Ale vcera jsem ho poprve ucitila i v praci kdyz jsem sedela u pocitace, tak jsem si udelala do kalendare znacku prvnich pohybu ne vleze ![]()
Hony píše:
Ahoj holky ,
Cami tak pořád nic, včera řekli manžovi, že si máme zavolat až ve čt odpo, že to roste, ale pomalu.
Asi mě migne.Holky jsem 18tt, čekám třetí dítko a pohyby pořád moc necítím. Třeba jen ráno a trošku a pak celý den nic. Je to normální?
ahoj hony ja to mam to same,cekam treti a mam klid v brise jen o bcas sem tam na boku ci na zadecxh ale neni to ono,doufam ze je vse v poradku,ale asi tim ze jsem silnejsi tak t taky pry dost tlumi a pokud je plecenta na predni strane tak tuplem ,ale nevim kde ji mam ja tak se uvidi,dokud nekrvacim a sem tam ho citim tka sem klidna ![]()
jinka holky dnes me trhaly moudrak fakt zazitek druhy zub za mesic,pry mam nejaky onemocneni dasni a prenasise me to na zuby tak doufam ze me nevyrvou vsechny.nejradeji bych spala,ale dve ratolesti me prad zabavujou,takze az vecer.ted jsem schopna usnouti v 19h
![]()
Cami a ostatní holky, před chvíli mi řekli, že AMC vyšlo dobře, žadný špatný počet chromozomů
.Pohlaví neřekla, to že pošlou poštou s celým výsledkem.
Strašně se mi ulevilo. Huráááá..(jo a děkuju za podporu
)
Janiii tak jsme na tom s pohybama stejně, ale když mi teď řekli, že je mimi v poho, tak je to normální
.