TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JANIIICKA
4.11.10 13:49
Hony píše:
Ahoj holky, moc díky za gratulace :kytka: .

Kotě já ty pohyby taky necítím, jen občas boule a to fakt málo často.

Koukám, jak jdou ty TP po sobě :mrgreen: , Veru prvního, Cami druhýho, já mám na třetího :lol: .

ja mam terminek nec o mezi 14az 44,ale spis 2*4 ale to se upresni.

• Citovat
  • Upravit
2254
4.11.10 13:58

https://www.emimino.cz/…orice-54228/#…

a co se tyce vitaminu, cpu to do sebe horem dolem, vzdycky si rikam, ze nadbytek telo vylouci.
jani nebudes mit dvojcatka? :-D u holcicky se basti ovoce, burger by svedcil spis pro kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
4.11.10 15:45
Camila píše:
https://www.emimino.cz/…orice-54228/#…a co se tyce vitaminu, cpu to do sebe horem dolem, vzdycky si rikam, ze nadbytek telo vylouci.
jani nebudes mit dvojcatka? :-D u holcicky se basti ovoce, burger by svedcil spis pro kluka

no pandero na to mam tak teda nevim… :roll: ne snad ne to by jsme musely koupit mikrobus na jezdeni takhle jsme tam nacpany, :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
13118
4.11.10 17:12

Holky, já neřeším a ani nečtu co bych neměla.Spíš co bych měla zhruba vím, ale stejně některý věci mi nechutnají tak nejím.Neměli by se vajíčka na hniličku mnam, občas si dám, prostě to neřeším, ale tatarák bych si nedala na to jsem opatrná.Jinak jím vše.
Camil, jasně že neva, jsem ráda že jsem ti dala inspiraci.A myslím že je celkem jedno kdo kdy má termín, každá můžem rodit jinak.Z druhé diskuze máme už jedno miminko a ta rodila v jiný termín a druhá má rodit až za necelý měsíc a vypadá to že porodí příští týden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
4.11.10 19:58

.

Příspěvek upraven 29.12.10 v 10:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
4.11.10 21:00

Camil, jj, chápu jak jsi to myslela.Já si taky myslím, že budem březnový, no, nechám se překvapit.
Holky, už víte k jakému pediatrovi budete chodit?Já mám vybraný dva a až se rozhodnu pro jednoho tak se tam půjdu zeptat, jestli by nás vzala.Abych pak po porodu nemusela na rychlo někoho hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
4.11.10 21:09

no ja tam, kam chodim se synem, je bezva. ale co si pamatuji, musela jsem pediatra hlasit uz v porodnici, nevim jestli to chodi stale stejne, synovi uz je totiz 16 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
5.11.10 09:06

ahoj tehhulka jak se dnes mate,ja konecne odpocata.jen me trapi nadymani a to po vsem,koupila jsem si emulips a je bezva.jinam termin mam taky jeden v breznu ale kdo vi ja teda rodila obe dve dcery presne na den.ale ted si nejsem jista dnem posledni ms tak proto me to lita,ta skleroza :oops: :roll:

• Citovat
  • Upravit
5570
5.11.10 09:11

Ahoj, ja se mam dnes zase pracovne, ale uz bude vikend :palec:
Holky nemate nektera recept na dobrou houbovou polivku? Nikdy jsem ji nevarila a holky v jine diskuzi mi poradily at nalozeny houby zpracuju takto. Pripadne jestli mate jinej tip co s nalozenyma houbama (je to mix - babky, hribky a atd.) sem s nim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
5.11.10 09:15

.

Příspěvek upraven 29.12.10 v 10:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
5.11.10 09:17

Hani z nalozenych jsem teda nikdy nedelala, to musi mit nejakou pachut z laku ne? jen ze zamrazenych, susenych a samo ze cerstvych, ale nalozeny? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
5.11.10 09:37

ja prave taky nikdy nic, doted jsem je zobala na chut, ale chci je uz spotrebovat. Zase jsem si rikala, ze z nejakyho duvodu se to zavaruje urcite - na nejakou dalsi spotrebu :-) uvidime - asi obetuju jednu smetanu a par brambor a zkusim nejakou polivku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
5.11.10 09:39

pediatra musim mit sehnaneho uz pred porodem? paaani, abych si zacala psat seznam veci co je treba vyridit, bude toho dost :-) spousta me toho samotnou nenapada, jeste ze vas ctu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
5.11.10 09:44

co vim, tak zavarene se davaji pod maso, pokud nejsou nakyselo, ale jen v soli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
5.11.10 10:04

Ahoj holky,
Camil, to je úplně normální s tím vyboulení, já to mívám párkrát za den, připadá mi to jakoby se tam mimino točilo a vystrkovalo na mě prdelku :lol:
Z hub nedělám nic, manžel je nemá rád, ale já si občas udělám smaženici :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky