Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ALE zato jsem v HM narazila na paradni ulovky
akceee - hnedy gate z 13e na 3 a jedny barevny z 5 na 1
hnedy jsou kapsace a barevny plataky s krasne sytyma barvama ktery na fotce bohuzel nejsou videt - no jo, blby svetlo
no uznejte, ze to jsem jim tam nemohla nechat ![]()
doufam, ze budou letni oblecky vyprodavat jeste i jinde ![]()
Haninac píše:
tak jsem si holky myslela, ze konecne si koupim ty tehu gate a prd, zadny mi nesedly. Tak uz se vejdu jen do techto nizkych rifli. Nejak se mi nafouk pupekdo rana trochu splaskne, ale vecer je vzdycky takovej
Jéééé, já mám taky takovej tvar bříška z profilu
ale mě po ránu už nesplaská ![]()
Camila píše:
a jeste vam povim co se mi stalo, pri odberu plodovky sebou zacala mala ke konci strasne hazet, bylo to jak kdyby bojovala o zivot jak mlatila rukama nohama, to jsem vam psala, no a ono se to ani nejspis nelibilo tomu dr.Vlasinovi, byla jsem tez na Veveri v centru prenatalni diagnostiky. On je velka kapacita, kdyz mi v tom 16tt rek, ze to bude holcicka, verila jsem mu, plodovka to pak potvrdila. A po tom odberu, ze se mu ta jeji reakce taky nezdala (coz ale nerekl), najel si na tom 3D ultrazvuku na srdicko, oznacil ho, UTZ se na nej zameril a sam se priblizil a byly tam cerveny a zeleny barvicky, pak tam prepl na srdecni akci, naskocila krivka a srdicko poslouchal nahlas, tak to asi bude vypadat. Rekl ze zatim vypada vse v poradku, pak jsem se ptala na toto svyho gyndare a ten rek, ze to neni obvykle, aby mimi takhle vyvadelo ani to, ze se pak dela kontrola srdce, nastesti je vse v poradku, ale tak nejak to asi bude i v pondeli, akorat ze sjede vsechno, vsechny organy a i delohu s placentou, vsak ja pak budu plna dojmu tak vam vse popisu, ale jdu tam az odpoledne kolem 16 hod. Jeste jsem pred par mesici narazila na webu na ukazku velkeho UTZ tak se po tom kouknu a hodim sem odkaz, at mate predstavu.
Ahoj, jak píšeš, že ti dělal srdeční akci navíc. To on se jen ujišťuje. Já u něj byla ve 12.tt na NT+. A při ultrazvuku se mu zas nezdálo, že mimčo není moc aktivní, tak dělal taky kontrolu srdíčka. On právě, když nic neříká, tak je vše OK. Při prvním těhu jsem měla problém a ultrazvuk byl špatný a hned to řekl.
Prostě jen chtěl vyloučit vrozenou vadu srdce, která vede k indikaci některých VVV. Pak mě poslal na chodbu se proskočit a hned se malá více pohybovala. Ono není divu, komu by se chtělo dělat rambajs v břiše v 7:30 ráno. Malá je spíše noční tvor.
Jo tak asi už cítím pohyby, ale kdo ví, třeba jsou to jen větry. Vždycky kvečeru, když čučím na Ulici, tak se malá začne vrtět a občas tak jakoby zaťuka, až nadskočím. Přes den je klid. Už se těším na pátek, jdeme na velký ultrazvuk. ![]()
verunielka píše:
Hani, zajímavý kalhoty a k čemu to ted v zimě budeš nosit??
jeste nevim, asi si poridim taky nejaky pekny bodycko ![]()
prcek bude frajer ![]()
kote ja vim, ze se „jen“ ujistoval, ale me to na klidu nepridalo, ta mala z toho mela peknej sok, uz jen z toho duvodu bych na amnio nikdy znovu nesla. Ty se mas, ze jdes uz v patek, tesim se jak na vanoce ![]()
Hani, krásný věcičky! A ta cena . . . to je paráda!!!
Miluju slevy v Německu, tam když něco zlevní, tak aspoň pořádně, ne jako tady u nás o stovku, a ještě mají třeba jenom jeden poslední kousek.
Koty píše:
Jj Hony, mash pravdu, jsou to dvě vyšetření. Chodí se na klasickej velkej UTZ, kde kontrolují všechno, a pak některé maminky se posílají spešl i na srdíčko. Je to pro ještě podrobnější kontrolu a poslech. Neměli jste v rodině u někoho problémy se srdíčkem? Infarkty atp.?
Koty nějak významně v rodině srdíčka nemocný nemáme, ale nabídli mi to asi proto, že minule to těhu dopadlo špatně, tak abychom tentokrát nic nezanedbali. Jdu tam v pondělí, tak se těším, že uvidím mimíška a taky se trochu bojím. No, snad už bude vše ok.
.
Holky nevíte někdo něco o Orlynce? Dlouho se neozvala, měla špatně nějaké ty průtoky, tak snad jsou ok.
Hani hezké bříško i oblečení
.
Dendiska píše:
Hani, krásný věcičky! A ta cena . . . to je paráda!!!Miluju slevy v Německu, tam když něco zlevní, tak aspoň pořádně, ne jako tady u nás o stovku, a ještě mají třeba jenom jeden poslední kousek.
presne ![]()
Veru: jjj
Pritel zase rikal, ze vypadaji jak na nej:-)
Ahoj holky, konečně jsem vás dočetla
Neměla jsem moc času, pomaloučku začínám připravovat pokojík pro malého, takže pořád něco dělám a stále něco nakupuju ![]()
Hony, díky za optání. Byla jsem znova na měření průtoků, už to vypadá mnohem lépe, takže mimi by mělo být v pořádku.
Holky, na kolik % vyjde u dr předpověď pohlaví? Čekáme kluka, tak už nakupuju věci nějáký a také trošku ladím do klučičích, i když mě by ani holka nevadila v modrém, je mi to docela jedno, ale jen tak, jaká je pravděpodobnost, že se mi Tobiášek změní na Vanesku ![]()
Co se týče natáčení 3D utz, tak můj dr ho přímo dělá, ale chce za to 800Kč. Což mi přijde moc a radši prckovi za tu sumu něco koupím než to utratím na utz. Jinak mám i videjko z utz. Sice obyčejné, ale sem tam je i kombinace s 3D. Pokud chcete někdo kouknout. Trošku jsem si s tím pohrála ![]()
http://n-joy.cz/…q4003s28egzw