Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Orlynko je dobre, ze jste oba v poradku, uz jsi mi taky vrtala hlavou. to video je naadherny, normalne jsem brecela dojetim, a to jak se tim tam strida UTZ s 3D je hezky udelany a kdybych ja mela tu moznost, take by mi to stacilo nevyhazovala bych za to 1000,– jenze nemam, tak ty penizky dam rada za neco tak krasnyho a hlavne to bude i pozdeji nadherna pamatka.
jinak pokud ti rekli chlapecka, 99,9% to tak bude, videli tam pindoura, tk je to jasne, stane se to u holcicky, ze to vypada na ni a pritom je pytlik schovanej nebo je jeste ve vyvinu a pak ejhle, ale kluk je temer s jistotou. preji krasne prutoky a chod sem za nami casteji ![]()
Cami, děkuju
Jsem ráda, že se video líbilo. Ono bych to neměla kombinované s 3d utz, ale chtěla jsem i fotku, proto to místy přepínal a koukal, kde to bude nejlepší
Jináč bych měla jen klasiku černobílou
No a já to pak doma vzala něco malilinko postříhala, ale jen minimálně a upravila ![]()
A teď už budu určitě chodit častěji ![]()
Orlynko, čauky, máš moc hezké videjko!Moc gratuluju k chlapečkovi a myslím, že u kluka je málá pravděpodobnost že by se spletli.Takže klidně bych kupovala v barvičce ![]()
Veru ta zavinovacka je super, krasny barvy. I hracka a hrazdicka - to je je bezvadny, ze se to da kamkoliv pridelat ![]()
kdepak jsi to koupila?
orlynko, rady o tobe zase slysime a to video - parada, jsi sikula. Pekna hudba a krasny miminko ![]()
verunielka píše:
Hani, juj, jsem se sek
ja to brala jako dobry vtip ![]()
Ok, tak snad to je fakt kluk ![]()
Holky, já mám vybranou taky skvělou zavinovačku, docela levná, ale čekám, až mi po dvou měsících přijde konečně nemocenská
Pak si hned objednám ![]()
http://www.mujeobchod.cz/…a-p-379.html
A taky ještě něco přiobjednám, ať neplatím poštovné jen za zavinovačku ![]()
Orlynko, hezká ale já nejsem moc na kanýrky a tak.Ale jinak fakt hezká.
Hani koupila jsem to od kámošky, teda tu hrazdu, jinak z netu.
Holky, myslíte že tento kočárek může mít i kluk?Asi si ho koupíme ale nevím jestli to není blbý když to bude třeba kluk..
Veru, já taky moc na kanýrky nejsem, ale hlavně se mi to líbí celkově i s tou mašlí, že se to dá i utáhnout, pokud bude mimi vypadávat
Pak jsem koukala ještě po téhle. Že později by mohla plnit funkci jako peřinka a polštářek do kočárku.
http://www.mujeobchod.cz/…a-p-385.html
Proč by nemohl být takovej kočárek? Že tam je trošku červené? Já myslím, že jo, jinak je přeci celý černý. Já kočárek koupila za polovic- teda koupila, jakože jsme ho dostali od dědy z manželovy strany. Prodával ho bratranec trojkombinák i se sedačkou, tak jsme neváhali a brali jakej je a i kdyby to byla holka a měla takový tmavý kočárek, tak mi to neva, hlavně že poslouží
Té žluté je tam minimálně, bohužel nevím co je to vlastně zač, jaká značka nebo tak. To až si ho prostuduju někdy více ![]()
Příspěvek upraven 09.11.10 v 22:27
Jo, budu si ho muset někdy vyfotit, zatím ho má ale děda na chalupě, tak ho budu mít doma asi až v době porodu ![]()
ahoj tehulky,tak cekam do patku na vysledky z vyteru..dnes jsem byla porad jsme mela prujem tak dr mel strach aby to nebyla salmonela.pry to ale k diteti nejde jen kdyby to bylo u porodu ale zrovna to nechci abych neco takovyho mela,furt se na me neco sype.zuby me trhaj prujem,co bude dal fakt nevim,prestavam verit v dobry konec,mimi se ma zatim fajne vcera melo nozky ores sebe tak jsme nevidely co to je,ale snad se nam poodhali toho 19*11 uz se moc tesim.jen mam strach jak moc nejim abych nehubla opet.je to tak tezky…
![]()
orlynka píše:
Jo, budu si ho muset někdy vyfotit, zatím ho má ale děda na chalupě, tak ho budu mít doma asi až v době porodu
nadherny utz,a 3d to je krasa fakt moc
![]()
verunielka píše:
Orlynko, hezká ale já nejsem moc na kanýrky a tak.Ale jinak fakt hezká.
Hani koupila jsem to od kámošky, teda tu hrazdu, jinak z netu.
Holky, myslíte že tento kočárek může mít i kluk?Asi si ho koupíme ale nevím jestli to není blbý když to bude třeba kluk..
ahoj me se libi i na kluka stejne v tom bude jen par mesicu a leckdy chodi s holkama v ´modrym,myslim ze jde jen se prestat bat a nakoupit,protoze kazdymu se libi neco jiny a nezavdecime se nikomu
![]()
Janiii, snaz se do sebe dostat aspon jablicka, banany, piskoty, horky caj, dr mi na prujem doporucoval smectu, je i pro miminka a zabira, kdyz to vydrzis a nebudes do sebe placat paty pres devaty mela bys byt do patku OK a salmonela snad nee, to uz bys skoncila na pohotovosti jak by ti bylo zle ![]()
me ceka zubar za dve hodiny, snad to preziju, nevim co me ceka a taky bojim bojim.
a ty zavinovacky jsou krasny obe, mam vybranou sadu za 1200 zavinovacka, povleceni do postylky, kapsa na zaveseni a mantinel, ale kouknu na ty stranky cely a treba nakonec vyberu od tama.
Ahoj holky,
Orlynko jsem moc ráda, že jste v pořádku
, gratuluju k chlapečkovi
. Video je nádherný
.Zavinovačka se mi líbí.
Veru myslím, že kočárek je univerzál pro obě pohlaví, švagrová má hodně podobný, ve stejných barvách na chlapečka a jak mu to tam panečku sluší
. Holky vždyť ono je to všechno hezký na miminka… ![]()
Janii taky bych ti doporučila smectu a vydržet dietu. Snad budeš brzy v pořádku
.
Holky já ještě nenakupuju, mám nějak pořád strach, ať něco nezakřiknu (přitom už bych tolik chtěla
, no prostě magor…
)