TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2254
9.11.10 20:48

Orlynko je dobre, ze jste oba v poradku, uz jsi mi taky vrtala hlavou. to video je naadherny, normalne jsem brecela dojetim, a to jak se tim tam strida UTZ s 3D je hezky udelany a kdybych ja mela tu moznost, take by mi to stacilo nevyhazovala bych za to 1000,– jenze nemam, tak ty penizky dam rada za neco tak krasnyho a hlavne to bude i pozdeji nadherna pamatka.
jinak pokud ti rekli chlapecka, 99,9% to tak bude, videli tam pindoura, tk je to jasne, stane se to u holcicky, ze to vypada na ni a pritom je pytlik schovanej nebo je jeste ve vyvinu a pak ejhle, ale kluk je temer s jistotou. preji krasne prutoky a chod sem za nami casteji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
9.11.10 20:54

Cami, děkuju :kytka: Jsem ráda, že se video líbilo. Ono bych to neměla kombinované s 3d utz, ale chtěla jsem i fotku, proto to místy přepínal a koukal, kde to bude nejlepší :-P Jináč bych měla jen klasiku černobílou :-) No a já to pak doma vzala něco malilinko postříhala, ale jen minimálně a upravila :twisted:
A teď už budu určitě chodit častěji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
9.11.10 21:06

Orlynko, čauky, máš moc hezké videjko!Moc gratuluju k chlapečkovi a myslím, že u kluka je málá pravděpodobnost že by se spletli.Takže klidně bych kupovala v barvičce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
9.11.10 21:32

Veru ta zavinovacka je super, krasny barvy. I hracka a hrazdicka - to je je bezvadny, ze se to da kamkoliv pridelat :palec:
kdepak jsi to koupila?

orlynko, rady o tobe zase slysime a to video - parada, jsi sikula. Pekna hudba a krasny miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
9.11.10 21:33
verunielka píše:
Hani, juj, jsem se sek :-D

ja to brala jako dobry vtip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
9.11.10 21:38

Ok, tak snad to je fakt kluk 8-)
Holky, já mám vybranou taky skvělou zavinovačku, docela levná, ale čekám, až mi po dvou měsících přijde konečně nemocenská :evil: Pak si hned objednám :-)
http://www.mujeobchod.cz/…a-p-379.html
A taky ještě něco přiobjednám, ať neplatím poštovné jen za zavinovačku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
9.11.10 22:02

Orlynko, hezká ale já nejsem moc na kanýrky a tak.Ale jinak fakt hezká.
Hani koupila jsem to od kámošky, teda tu hrazdu, jinak z netu.
Holky, myslíte že tento kočárek může mít i kluk?Asi si ho koupíme ale nevím jestli to není blbý když to bude třeba kluk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
9.11.10 22:23

Veru, já taky moc na kanýrky nejsem, ale hlavně se mi to líbí celkově i s tou mašlí, že se to dá i utáhnout, pokud bude mimi vypadávat :lol: Pak jsem koukala ještě po téhle. Že později by mohla plnit funkci jako peřinka a polštářek do kočárku. :-? http://www.mujeobchod.cz/…a-p-385.html
Proč by nemohl být takovej kočárek? Že tam je trošku červené? Já myslím, že jo, jinak je přeci celý černý. Já kočárek koupila za polovic- teda koupila, jakože jsme ho dostali od dědy z manželovy strany. Prodával ho bratranec trojkombinák i se sedačkou, tak jsme neváhali a brali jakej je a i kdyby to byla holka a měla takový tmavý kočárek, tak mi to neva, hlavně že poslouží :palec: Té žluté je tam minimálně, bohužel nevím co je to vlastně zač, jaká značka nebo tak. To až si ho prostuduju někdy více :lol:

Příspěvek upraven 09.11.10 v 22:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
9.11.10 22:26

Orly dík.Ukaž pak obrázek kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
9.11.10 22:28

Jo, budu si ho muset někdy vyfotit, zatím ho má ale děda na chalupě, tak ho budu mít doma asi až v době porodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
10.11.10 08:25

ahoj tehulky,tak cekam do patku na vysledky z vyteru..dnes jsem byla porad jsme mela prujem tak dr mel strach aby to nebyla salmonela.pry to ale k diteti nejde jen kdyby to bylo u porodu ale zrovna to nechci abych neco takovyho mela,furt se na me neco sype.zuby me trhaj prujem,co bude dal fakt nevim,prestavam verit v dobry konec,mimi se ma zatim fajne vcera melo nozky ores sebe tak jsme nevidely co to je,ale snad se nam poodhali toho 19*11 uz se moc tesim.jen mam strach jak moc nejim abych nehubla opet.je to tak tezky… :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
JANIIICKA
10.11.10 08:27
orlynka píše:
Jo, budu si ho muset někdy vyfotit, zatím ho má ale děda na chalupě, tak ho budu mít doma asi až v době porodu :nevim:

nadherny utz,a 3d to je krasa fakt moc :potlesk: :potlesk: :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
JANIIICKA
10.11.10 08:28
verunielka píše:
Orlynko, hezká ale já nejsem moc na kanýrky a tak.Ale jinak fakt hezká.
Hani koupila jsem to od kámošky, teda tu hrazdu, jinak z netu.
Holky, myslíte že tento kočárek může mít i kluk?Asi si ho koupíme ale nevím jestli to není blbý když to bude třeba kluk..

ahoj me se libi i na kluka stejne v tom bude jen par mesicu a leckdy chodi s holkama v ´modrym,myslim ze jde jen se prestat bat a nakoupit,protoze kazdymu se libi neco jiny a nezavdecime se nikomu :mavam: :wink:

• Citovat
  • Upravit
2254
10.11.10 09:00

Janiii, snaz se do sebe dostat aspon jablicka, banany, piskoty, horky caj, dr mi na prujem doporucoval smectu, je i pro miminka a zabira, kdyz to vydrzis a nebudes do sebe placat paty pres devaty mela bys byt do patku OK a salmonela snad nee, to uz bys skoncila na pohotovosti jak by ti bylo zle :poblion:
me ceka zubar za dve hodiny, snad to preziju, nevim co me ceka a taky bojim bojim.
a ty zavinovacky jsou krasny obe, mam vybranou sadu za 1200 zavinovacka, povleceni do postylky, kapsa na zaveseni a mantinel, ale kouknu na ty stranky cely a treba nakonec vyberu od tama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
10.11.10 09:18

Ahoj holky,

Orlynko jsem moc ráda, že jste v pořádku :lol: , gratuluju k chlapečkovi :kytka: . Video je nádherný :srdce: .Zavinovačka se mi líbí.
Veru myslím, že kočárek je univerzál pro obě pohlaví, švagrová má hodně podobný, ve stejných barvách na chlapečka a jak mu to tam panečku sluší :-) . Holky vždyť ono je to všechno hezký na miminka… :oops:
Janii taky bych ti doporučila smectu a vydržet dietu. Snad budeš brzy v pořádku :hug: .
Holky já ještě nenakupuju, mám nějak pořád strach, ať něco nezakřiknu (přitom už bych tolik chtěla :oops: , no prostě magor… :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí