Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo a mimmi mě mimochodem začlo taky kopat brzo, tak jsem si říkala, že to určo bude fotbalista a i dr. se smála jak je živej a akční, tak možná na těch pohybech něco bude ![]()
Koty, blahopřeju ke chlapečkovi.Super, že už další víme pohlaví.A koukej sem hodit nějaký fotečky úlovků na prcka! ![]()
s tema pohybama nevim nevim, kluk byl v klidu a ta slecna ted zacla kopat docela brzo a co se tyce sily tak jednou vyhraje mistrovstvi sveta ve fotbale, kluk byl proti ni jak chmyri ![]()
ahojda holky tak mam testy v poradku neni to zadny bacil nic tak slava jen uzivam laktobacily a uz vim ze si nikdy nedam salat s majjonezou ani hamburger.uz ne .....koupila jsem si lactobene a jsou fakt dobry vsem doporucuji ja uz budu vedet pristi patek co to je tak me drzte palecky,ale do te doby sem jeste uroc zavitam
![]()
No já pohyby cítila už kolem 16tého týdne, ale bylo to zezačátku takové jakoby divné šimrání a teďkom taky kolikrát do mě valí
Doufám, že to nebude nějáký až moc akční skřítek ![]()
Jinak my máme jméno, měli jsme případně i pro holku, kdyby se náhodou dr spletl, ale když to potvrdil na dvou utz, nejspíše má pravdu
A bude to malý Tobiášek ![]()
Manžel pohlaví taky hodně prožíval, chtěl totiž kluka
A jak se poprvé dr spletl a řekl holku, byl nešťastný, ale teď září štěstím bez sebe ![]()
Tak jsem v pátek absolvovala velký ultrazvuk u kapacity v oboru (dr. Vlašín, Brno Veveří). Super jsme si to užili. Máme moc pěknou nahrávku a dvě fotečky. Až budu mít chvilku, tak vám ji sem dám. Až na ultrazvuk půjdete, nechte si udělat 3D fotku, opravdu to za těch 200 Kč stojí. Je to nádherná vzpomínka. Tak opět řekl pan doktor, že to bude holka. Tak čekáme teda malou krásnou Mišku (Michalku). I manžel byl nadšený. Hned jsme zajeli koupit postýlku a nějaké blbiny. Na víkend jsem totiž měla slevové kupóny. Tak jsme včera do noci skládali postýlku a bavili se u toho.
Tak snad bude vše dál probíhat OK. Malá se už občas ozívá. ![]()
Kote5 - tak to ti závidím
já jdu na velký UTZ až za 14 dní, taky na Veveří, tak se těším. Postýlku už doma mám, akorát je zatím na půdě, je po nás, když jsme byli malí. Ale když je funkční, tak novou kupovat nebudu, ačkoliv se mě několik nových postýlek strašně líbí. Ale co už, koupím tedy něco navíc mrňousovi. Tak gratuluji k holčičce Michalce ![]()
Kote5, myslis, ze by sla ta nahravka poslat emailem? ja bych ji rada videla, pac zrovna za Vlasinem jdu pozitri taky na velky UTZ a nevim, jestli si to mam nechat udelat hned, nebo az ten dalsi tyden jinde. kolik jsi platila? tech 1200?
holky tak uz me zas chytaji chute ale drzim se..tak se uz tesim na petek zenemuzu ani dospat velkej utz huraa ![]()
Kote gratuluju a zavidim rodinnou pohodu ![]()
holky, at uz jsou Vanoce, ja chci z tohodle blbakova taky domu a chystat si veci na mimi a tak. Tady sice vyhodne nakupuju a skladam si tu kominky ve svy pronajaty skrini, ale chybi mi tu ten chlap. Ach jo.
Katko, taky budeme mit postylku po nas
je bytelna, prezila uz nekolik deti, a ted je v ni i nova kokosova matrace po jednom diteti - myslite ze ji tam muzu nechat nebo koupit radsi novou?
Jani, me chytaji chute hlavne na cokoladu. Jak jsem na zacatku tehu nejedla sladke, tak ted to chci snad dohnat nebo co
radsi si ji nekupuju a tu chvilku chute pretrpim nez to prejde jinak bych byla jak balon. Samozrejme obcas - hlavne v praci - ujedu a jdu si koupit TWIX - na tom fakt ujizdim ![]()
Dobrej večír ![]()
Hani, tak já jsem názoru že když už tam někdo na té matracio spal tak ji mohl proležet tudíž jsem raději koupila novou, nerada bych prckovi pokazila záda, ale je to samozdřejmě můj názor.
Byla jsem nakoupit a prošla jsem pár obchodáků a neodolala jsem a koupila si kabelku.Jsem si ještě vyhlídla boty, tak pro ně si pojedu jindy, oni totiž už neměli moje číslo a zboží dováží prý v pondělí, středu a pátek tak jsem zvědavá jestli mi je tam dovezou.
A ted mě bolí nožičky a tak jdu odpočívat.Udělala jsem si čajík.Ale telka furt není tak si budu asi číst.
Gratuluji k „Michalce“ a dobrým výsledkům ![]()
Kote, gratuluju k holčičce ![]()
Já stále něco nakupuju, je to se mnou hrozný, nějak mě to začalo bavit a vyžívám se v tom ![]()
Postýlku budu kupovat z druhé ruky, akorát matraci chci koupit novou, je tam totiž obyčejná molitanovka.
Hani, já myslím, že tu matraci po jednom dítěti můžeš nechat, zvlášť, když je kokosová, tak na co novou?
Potah se dá vyprat a stejně tam ještě bude mít nějáké to prostěradlo či dečku, tak bych to ani neřešila ![]()
Camila píše:
Kote5, myslis, ze by sla ta nahravka poslat emailem? ja bych ji rada videla, pac zrovna za Vlasinem jdu pozitri taky na velky UTZ a nevim, jestli si to mam nechat udelat hned, nebo az ten dalsi tyden jinde. kolik jsi platila? tech 1200?
Odpoledne se pokusím sem nahrávku dát. Vyšetření jsem neplatila, měla jsem od doktorky průvodku. Platila jsem jen za nahrávku 500,– a za barevnou fotku 200,– a černobílou jsme dostali grátis k vyšetření. Není to ale 3D nahrávka, jen kousek, kdy hledal vhodnou pozici na vyfocení 3D fotky. Je tam zaznamenané celé vyšetření (hlavička - měření velikosti, stehenní kost - měření, srřdíčko i s ozvy, průtok pupečníkem, zjištění pohlaví apod.). Ale nevím, jestli všem pan doktor dělá stejné vyšetření. Já u něj byla už v minulém těhu a tam nebylo vše OK. Tak to teď prohlížel důkladně.
diky za vycerpavajici odpoved, uvidime tedy zitra ![]()
kazdopadne bych se na to moc rada zkoukla, protoze jsme vlastne stejne tehotne, tak bych rada videla, jak mimi ted prave vypada, jestli mam jeste pockat nebo uz nemusim, ja se taaak tesim
nemas aspon fotecku 3D obliceje?