Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dendiska píše:
Zdravím vás, holky, a přeji pěkný sváteční den!!!
Hani, tak zítra nás společně čeká ten velký ultrazvuk, co? Už se nemůžu dočkat až uvidím miminko. A třeba se i dozvíme pohlaví! Tak na tebe budu myslet, hlavně ať máme všechno v pořádku, což platí i pro ostatní!
Mějte se holky, jdu vařit.
Dendi, taky se nemuzu dockat
v pohlavi tez doufam
a drzim palce, at je vse OK a mimco dobre natocene!
ad svatecni den - v Hamburgu samozrejme zadny svatek neni (i kdyz v jinych spolkovych zemich Nemecka jo), takze opet sedim jak trubka v praci ![]()
Ahojte, držím pěsti, ať je na ko vše jak má být
jinak mě fčera chytla nakupovací horečka na mimi, tak jsem lítala po Olympii a Carrefouru jak namydlenej blesk ![]()
Koty píše:
Ahojte, držím pěsti, ať je na ko vše jak má býtjinak mě fčera chytla nakupovací horečka na mimi, tak jsem lítala po Olympii a Carrefouru jak namydlenej blesk
A co jsi koupila hezkýho, ukaž
![]()
Ahoj holky,
tak ted jsem se vratila z kontroly. To bylo mereni
doktorka musela do maleho stouchat a pak rychle fotit, aby ziskala obrazky vhodne k premereni, protoze s sebou zase sil. Byl desne zvedavej a furt koukal smerem na nas, tak doktorka nemohla udelat poradnou fotku z profilu, tak mam jak kouka na me
vecer ji sem hodim. Jinak doktorka rikala ze je spokojena, ze velikostne odpovida, mame pres 300g. Ja jsem zatim pribrala celkem 3kila
Takze vse OK.
Jo a pindik tam byl kraaaasne zretelnej ![]()
Hani super
že je vše OK.
Doufám, že mi toho našeho pindíka taky brzo uvidíme
jdu 6.12, ale těšíme se už, jestli to bude opravdu ten kluk.
Hani, super, skvělá zprávička a gratuluju k chlapečkovi
Jestli jsi to tu už nepsala
A jméno?
Já už chci taky vědět co čekáme, se toho pondělka fakt nedočkám
![]()
diky diky, nene, ja tu psala, ze si myslim, ze to bude kluk - dneska se potvrdily moje vnitrni pocity ![]()
jmeno budem vybirat s pritelem bud ted o vikendu nebo o Vanocich. Mame ceske prijmeni, potrebujem ceske jmeno
Libi se mi Matej nebo Jakub, ale Matysek asi zatim vede
no uvidime co na to rekne pritel ![]()
holky mam tak dobrou naladu, ze se mi nechce ani pracovat ![]()
Matýska jsem taky chtěla, ale ten se ted do rodiny narodil a Jakuba má kamarádka sekterou se často scházíme takže nechci aby pak děti byli zmatení az na ně budem křičet jménem
Takže z těchto dvou jmen si nevyberu, ale jsou hezký.
Mě se dnes zdál sen, nejdřív jsem porodila chlapečka, a ve snu jsem se o něj starala
A pak jsem se vbudila šla na záchod a na chvilku ještě usnula a to se mi zdálo že mám holčičku, už větší a jeli jsme někam na výlet
Takže budu mít asi hermafrodita
![]()
Můj přítel chtěl Mojmíra, ale to jsem mu zatrhla.
Mám radši, když se jmeno dá říkat různými způsoby a na Mojmíra jsme toho moc nevymysleli. Mě se líbí Honzík, Matýsek, Míša, Jakub, Ondrášek, Filípek…ale nakonec to vyhrál Honzík. Už kvůli přítelovýmu příjmení
U holky chceme buď Terezka, nebo Janička (po mé mámě), a nebo…tam je těch jmen hodně. Ale zřejmě by to byla ta Terezka. ![]()
ahojda holky tak gratuluji haninac ke chlapeckovi!ja jdu zitra na pul jedenactnou takme drzte palecky at je vse ok.
JANIIICKA píše:ahojda holky tak gratuluji haninac ke chlapeckovi!ja jdu zitra na pul jedenactnou takme drzte palecky at je vse ok.
Držíme!! ![]()
verunielka píše:JANIIICKA píše:Držíme!!ahojda holky tak gratuluji haninac ke chlapeckovi!ja jdu zitra na pul jedenactnou takme drzte palecky at je vse ok.
DEKUJI,JSEM RADA ZE NASE DISKUSE TAK KRASNE FUNGUJE OPRAVDU ME TO TU DAVA NADEJI A SILU JIT DAL I KDYZ ZIVOT NENI VZDY LEHKEJ,DIKY ZA TO VAM VSEM HOLKY
![]()
Ahoj holky, tak už jsem po náročném dnu doma. Ultrazvuk dopadl výborně, všechno je v pořádku, miminko jsme krásně viděli, tak jsme oba nadšení! Ale to pohlaví . . .
. Prcek nás pěkně napíná! Pan doktor do něj snad deset minut různě šťouchal, ale nožičky prostě neroztáhl
. Asi si to pro nás schovává až jako vánoční dáreček pod stromeček
. Aspoň nám ale krásně zamával
.
V úterý jdeme na 3D, tak třeba bude mít více štěstí tam.
Hani, gratuluji k chlapečkovi
. Matýsek je krásné jméno!
A Jani, tobě držím palce na zítra, ale jistě bude vše v pořádku.
Katko, co ta bolest břicha, je to už lepší?
Ahoj holčiny,
Hani gratuluju k chlapečkovi
.
Všem co mají utz před sebou držím palečky, ať je vše v pořádku a ať se miminka ukážou, aby bylo jasno
.
Je to zas takový jiný pocit vědět, co to je a oslovovat mimiška jménem.
Nám dopadl dobře utz srdce a ve středu jdeme na VVV.
Ahoj holky, díky za optání, už je mi dneska o 99% líp, takže ta bolest byla tím napínáním bříška. ![]()