TP 1.4.2011 +-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5570
17.11.10 12:50
Dendiska píše:
Zdravím vás, holky, a přeji pěkný sváteční den :kytka: !!!
Hani, tak zítra nás společně čeká ten velký ultrazvuk, co? Už se nemůžu dočkat až uvidím miminko :srdce: . A třeba se i dozvíme pohlaví! Tak na tebe budu myslet, hlavně ať máme všechno v pořádku, což platí i pro ostatní!
Mějte se holky, jdu vařit ;).

Dendi, taky se nemuzu dockat :srdce: v pohlavi tez doufam :lol: a drzim palce, at je vse OK a mimco dobre natocene!

ad svatecni den - v Hamburgu samozrejme zadny svatek neni (i kdyz v jinych spolkovych zemich Nemecka jo), takze opet sedim jak trubka v praci :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
18.11.10 09:31

Ahojte, držím pěsti, ať je na ko vše jak má být :palec: jinak mě fčera chytla nakupovací horečka na mimi, tak jsem lítala po Olympii a Carrefouru jak namydlenej blesk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
18.11.10 09:45
Koty píše:
Ahojte, držím pěsti, ať je na ko vše jak má být :palec: jinak mě fčera chytla nakupovací horečka na mimi, tak jsem lítala po Olympii a Carrefouru jak namydlenej blesk :mrgreen:

A co jsi koupila hezkýho, ukaž :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
18.11.10 10:01

Ahoj holky,
tak ted jsem se vratila z kontroly. To bylo mereni :-) doktorka musela do maleho stouchat a pak rychle fotit, aby ziskala obrazky vhodne k premereni, protoze s sebou zase sil. Byl desne zvedavej a furt koukal smerem na nas, tak doktorka nemohla udelat poradnou fotku z profilu, tak mam jak kouka na me :lol: vecer ji sem hodim. Jinak doktorka rikala ze je spokojena, ze velikostne odpovida, mame pres 300g. Ja jsem zatim pribrala celkem 3kila :-D Takze vse OK.
Jo a pindik tam byl kraaaasne zretelnej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
18.11.10 10:07

Hani super :palec: že je vše OK.
Doufám, že mi toho našeho pindíka taky brzo uvidíme :wink: jdu 6.12, ale těšíme se už, jestli to bude opravdu ten kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
18.11.10 10:13

Hani, super, skvělá zprávička a gratuluju k chlapečkovi :wink: Jestli jsi to tu už nepsala :oops: :-) A jméno?
Já už chci taky vědět co čekáme, se toho pondělka fakt nedočkám :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
18.11.10 10:18

diky diky, nene, ja tu psala, ze si myslim, ze to bude kluk - dneska se potvrdily moje vnitrni pocity :mrgreen:
jmeno budem vybirat s pritelem bud ted o vikendu nebo o Vanocich. Mame ceske prijmeni, potrebujem ceske jmeno :-) Libi se mi Matej nebo Jakub, ale Matysek asi zatim vede :srdce: :-D no uvidime co na to rekne pritel :-)
holky mam tak dobrou naladu, ze se mi nechce ani pracovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
18.11.10 10:21

Matýska jsem taky chtěla, ale ten se ted do rodiny narodil a Jakuba má kamarádka sekterou se často scházíme takže nechci aby pak děti byli zmatení az na ně budem křičet jménem :-D Takže z těchto dvou jmen si nevyberu, ale jsou hezký.
Mě se dnes zdál sen, nejdřív jsem porodila chlapečka, a ve snu jsem se o něj starala :srdce: A pak jsem se vbudila šla na záchod a na chvilku ještě usnula a to se mi zdálo že mám holčičku, už větší a jeli jsme někam na výlet :-D Takže budu mít asi hermafrodita :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
18.11.10 10:38

Můj přítel chtěl Mojmíra, ale to jsem mu zatrhla. :mrgreen: Mám radši, když se jmeno dá říkat různými způsoby a na Mojmíra jsme toho moc nevymysleli. Mě se líbí Honzík, Matýsek, Míša, Jakub, Ondrášek, Filípek…ale nakonec to vyhrál Honzík. Už kvůli přítelovýmu příjmení :mrgreen: U holky chceme buď Terezka, nebo Janička (po mé mámě), a nebo…tam je těch jmen hodně. Ale zřejmě by to byla ta Terezka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
18.11.10 12:25

:srdce: ahojda holky tak gratuluji haninac ke chlapeckovi!ja jdu zitra na pul jedenactnou takme drzte palecky at je vse ok.

• Citovat
  • Upravit
13118
18.11.10 15:29
JANIIICKA píše: :srdce: ahojda holky tak gratuluji haninac ke chlapeckovi!ja jdu zitra na pul jedenactnou takme drzte palecky at je vse ok.

Držíme!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
18.11.10 16:38
verunielka píše:
JANIIICKA píše: :srdce: ahojda holky tak gratuluji haninac ke chlapeckovi!ja jdu zitra na pul jedenactnou takme drzte palecky at je vse ok.
Držíme!! :palec:

DEKUJI,JSEM RADA ZE NASE DISKUSE TAK KRASNE FUNGUJE OPRAVDU ME TO TU DAVA NADEJI A SILU JIT DAL I KDYZ ZIVOT NENI VZDY LEHKEJ,DIKY ZA TO VAM VSEM HOLKY :kytka: :kytka: :kytka: :potlesk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
852
18.11.10 16:57

Ahoj holky, tak už jsem po náročném dnu doma. Ultrazvuk dopadl výborně, všechno je v pořádku, miminko jsme krásně viděli, tak jsme oba nadšení! Ale to pohlaví . . . ;). Prcek nás pěkně napíná! Pan doktor do něj snad deset minut různě šťouchal, ale nožičky prostě neroztáhl :lol:. Asi si to pro nás schovává až jako vánoční dáreček pod stromeček ;). Aspoň nám ale krásně zamával :mavam: .
V úterý jdeme na 3D, tak třeba bude mít více štěstí tam.

Hani, gratuluji k chlapečkovi :kytka: . Matýsek je krásné jméno!

Jani, tobě držím palce na zítra, ale jistě bude vše v pořádku.

Katko, co ta bolest břicha, je to už lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
18.11.10 19:17

Ahoj holčiny,

Hani gratuluju k chlapečkovi :kytka: .
Všem co mají utz před sebou držím palečky, ať je vše v pořádku a ať se miminka ukážou, aby bylo jasno :lol: .
Je to zas takový jiný pocit vědět, co to je a oslovovat mimiška jménem.
Nám dopadl dobře utz srdce a ve středu jdeme na VVV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
18.11.10 19:31

Ahoj holky, díky za optání, už je mi dneska o 99% líp, takže ta bolest byla tím napínáním bříška. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí